Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Πράνα και 7 Πύλες (μέρος δεύτερο)

Στο πρώτο μέρος μιλήσαμε για τον Ηλιακό Άγγελο, που δεν είναι άλλος από όλους εμάς, που γεννηθήκαμε εδώ στον πλανήτη για να μάθουμε όπως έχουμε ξανά πει την αγάπη.


Ο Ηλιακός Άγγελος για να φτάσει στην είσοδο της Αίθουσας του Θρόνου, θα πει πως έχει εργαστεί σκληρά με τον εαυτό του πολλές ώρες.
Οπότε οι 7 Πύλες ή αλλιώς μυστικά περάσματα όπως αναφέρονται στη Χιονάτη, είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τη δόνηση του Σύμπαντος Λόγου- Ήχου.
Ο Λόγος και ο Ήχος του Σύμπαντος είναι ένας και η δόνησή του προσπαθεί να μας προσεγγίσει.
Οι δονήσεις όλων των Ανώτερων Δασκάλων και Ανώτερων Εαυτών έχουν κατέβει πιο κοντά στον πλανήτη για να μας εμβολιάσουν και να μας βοηθήσουν να γίνουμε ένα με τη Χριστική Ενέργεια. 

Τα μυστικά αυτά περάσματα Πύλες τα αναλαμβάνουν οι 4 Αρχάγγελοι για να τα μετατρέψουν και να αλλάξουν τη δόνησή τους από γήινη σε διάφανη Πρανική Ενέργεια. Η Πρανική Ενέργεια είναι η ενέργεια της Αγάπης δίχως όρους και όρια η οποία διοχετεύεται από τους Αρχαγγέλους σε μας βασιζόμενοι σε 4 επιπλέον στοιχεία. 
Το έλαιο, τον οίνο, τη φλόγα και το θυμίαμα. Αυτά τα 4 στοιχεία που χρησιμοποιούν οι Αρχάγγελοι τα γνωρίζεται όλοι. Το θυμίαμα αφορά τις σκέψεις μας τον ρόλο τον αναλαμβάνει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να «θυμιατίσει» ενεργειακά και να καθαρίσει κάθε γωνιά του μυαλού μας. Η φλόγα αφορά τον Λόγο μας, ο οποίος οφείλει να μετατραπεί σε Θείο Λόγο και αυτόν τον ρόλο τον αναλαμβάνει ο Αρχάγγελος Ουριήλ. Ο οίνος την κάθαρση και επούλωση πληγών της καρδιάς μας, αυτόν τον ρόλο τον έχει ο Αρχάγγελος Ραφαήλ. Τέλος έμεινε το έλαιο όπου μας μεταστρέφει απόλυτα στη Χριστική ενέργεια και τότε ξεκινάει ο Γαβριήλ τον απόλυτο συντονισμό μας στις ενέργειες της Αγάπης. Το σώμα μας τότε έχει αρχίσει να γίνεται σαν το γάργαρο νερό, καθαρό και διάφανο. Τότε ο Δάσκαλος Ιησούς αναλαμβάνει να μας περάσει στο επόμενο στάδιο. Το στάδιο είναι η απόλυτη
 ενεργοποίηση της περιουσίας μας δηλαδή του Αγίου Πνεύματος, με όλα τα οφέλη του τόσο για μας αλλά και για όλο μας το περιβάλλον.
 Ο Ηλιακός Άγγελος είναι στο τελικό στάδιο και ενεργοποιεί μέσα του τα 3 πυρ. Δια της τριβής γήινο + Ανώτερου Εαυτού = το Πυρ του Αγίου Πνεύματος = Θεία Γνώση.
Αυτά τα 3 Πυρ θα διασπάσουν τα 3 σώματα δέσμευσης μας και επανενσαρκώσεως.
Τότε ο Ηλιακός Άγγελος γίνεται Κύριος των 4 στοιχείων της φύσης του και μετατρέπεται ανάλογα την περίσταση και κατά βούληση είτε στέρεος, είτε υγροποιείται, είτε γίνεται Αερώδης.

Συνεχίζεται…