Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Πράνα και 7 Πύλες ( μέρος τρίτο )

Ο Ηλιακός Άγγελος όπως είπαμε στο τέλος του δεύτερου μέρους, υγροποιείται, γίνεται Αερώδης ή γίνεται στέρεος κατά βούληση.
  
Που σημαίνει ότι ο Ηλιακός Άγγελος έχει αναπτύξει όλες του τις δυνατότητες που έχει ο καθένας από μας. Αυτές οι ιδιότητες δεν είναι στοιχεία κάποιου εκλεκτού, αλλά είναι ιδιότητες και στοιχεία που υπάρχουν μέσα σε κάθε σώμα, μέσα σε κάθε άνθρωπο. Απλώς χρειάζεται η θέληση να ενεργοποιηθεί προς την περιουσία αυτή.
Κάθε φορά που ένας άνθρωπος φτάνει τόσο κοντά στη Θεϊκή Ενέργεια όλο το Αγγελικό Τάγμα έχει γιορτή.
Τι ακριβώς όμως γίνεται στον εκπαιδευτικό δρόμο του Ηλιακού Άγγελου, έτσι ώστε να φτάσει σε αυτό το σημείο, να μπορεί να μετατρέπει την ενέργειά του ?
Ο Ηλιακός Άγγελος έχει καταφέρει να εκκενώσει το αιθερικό του πεδίο- σώμα από κάθε τοξικότητα, μέσα από την συνεργασία του με τον Αστρικό του Φορέα δηλαδή την Ψυχή του.  Μέσα στο αιθερικό σώμα υπάρχουν όλες μας οι πληροφορίες από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, όπου ανάλογα με την διαδρομή της ζωής μας, θα επιλέξει ο Ανώτερος Νους μας, αν θα μας ενημερώσει ή όχι και αν θα μας πει στοιχεία προηγούμενης ζωής ή όχι. Ο λόγος που δεν υπάρχει μνήμη για προηγούμενες ζωές είναι για τη δική μας προστασία. Όμως όταν είμαστε σε ετοιμότητα και όταν χρειαζόμαστε γνώση και στοιχεία από προηγούμενη ζωή, εκείνη κάνει την εμφάνισή της και μας παρουσιάζει όλο το πακέτο γνώσεων που είχαμε τότε. 

Τότε ο Ηλιακός Άγγελος γνωρίζει ακριβώς σε ποιο σημείο είχε μείνει από την προηγούμενη ζωή του και ξέρει το μονοπάτι της καρδιάς του. Συνεργάζεται απόλυτα με το Θεικό του κομμάτι την ψυχή του και τότε περνάει στο στάδιο της Απόλυτης Πνευματικής Αρμονίας  γιατί Φωτίζεται απόλυτα το Άστρο του και μετατρέπει τον Εαυτό του σε έναν Ιεραπόστολο. Όχι Ιεραπόστολος δεν σημαίνει να φοράμε κάποια στολή. Η στολή γίνεται το σώμα μας, το οποίο έχει φορέσει τον Λευκό Μανδύα μέσα από την είσοδό μας στο Ιερό. Ο ίδιος ο Κύριος αναλαμβάνει να μας φορέσει τον Μανδύα και Εκείνος οδηγεί πια τα βήματά μας. Ιερός Απόστολος δηλαδή είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει το σώμα του Κανάλι επικοινωνίας με τις Θείες Δυνάμεις. Όλες του οι αισθήσεις μετασχηματίζονται και λειτουργούν μέσα από τις Ανώτερες αυτές Δυνάμεις του Πατέρα και Ιησού.
Έτσι μετά από αυτή την είσοδό του Ηλιακού Άγγελου στο Ιερό αποδεσμεύει την ανάλογη ενέργεια στο φυσικό ζωτικό του σώμα, το Ιερό Πυρ. Μια πύρινη «γλώσσα» η οποία ενεργοποιεί την Ιερή ενέργεια της σπονδυλικής στήλης και εκσφενδονίζεται προς τον Αστρικό Φορέα. Τότε δημιουργείται η Αναγέννηση του και η διαδρομή της αναγέννησης τελειώνει για τον Ηλιακό Άγγελο, οποίος έχει περάσει στην 5η διάσταση. Η Αναγέννηση αυτή είναι δομή μετά από τη σταύρωση του εγώ του και την Ανάστασή του. Αυτό το Ιερό Πυρ που βρίσκεται τόσα χρόνια στη σπονδυλική στήλη το γνωστό πετράδι της Απόλυτης γνώσης ενεργοποιείται και υγροποιείται. Η φλόγα αυτή που με την ταλάντωση που έχει εκτοξεύεται με φόρα προς τα επάνω με αποτέλεσμα να δημιουργεί έναν μόνιμο ανοιχτό Δίαυλο. Ο Ανώτερος Εαυτός γίνεται ο ενδιάμεσος κοινωνός ώσπου τελικά ενώνεται και ευθυγραμμίζεται με το απόλυτο Ένα. Το Άστρο μας, το Άστρο της Βηθλεέμ κατεβαίνει στη γη και οι 3 μάγοι μυούν τον Ηλιακό Άγγελο στις νέες του διαστάσεις. Αφού το σώμα του πια γίνεται ένας περιστρεφόμενος ρόμβος.  


Οι 3 Μάγοι δίνουν στον Ηλιακό Άγγελο τους δρόμους που θα περάσει, Σμύρνα, Λιβάνι και Χρυσό. Η Σμύρνα καθαρίζει κάθε τοξικότητα που έχει μείνει στο σώμα .Το Λιβάνι οδηγεί τον Λόγο του Ηλιακού Άγγελου και το Χρυσό του δίνει τη δυνατότητα να στέκεται αρωγός για όλους τους συνανθρώπους του με συμπόνια και πολύ αγάπη.
Μετασχηματίζει ο Ηλιακός Άγγελος τα 4 στοιχεία της φύσης με τις δικές του πια δυνάμεις : προσωπικών, νοητικών, αισθαντικών, ζωτικών. Οπότε αυτόματα μπορεί  να αναγνωρίσει τις δυνάμεις της φύσης σε σχέση με τις δικές του όσον αφορά τον Μακρόκοσμο και τον μικρόκοσμο. Όπου μπορεί να παρέμβει θα το κάνει με σεβασμό στις δυνάμεις.
Μπορεί ο Ηλιακός Άγγελος μέσα από την Ιερή αυτή θέση να καταλάβει πότε ένα φαινόμενο είναι φυσικό και προέρχεται από τη φύση και  πότε όχι. Όταν ένα φαινόμενο δεν είναι μέσα από το φυσικό πεδίο, αλλά μέσα από τους Νόες των ανθρώπων τότε θα μεταχειριστεί τον Νόμο της Απορρόφησης.
Ο Νόμος της Απορρόφησης είναι μία διαδρομή που ο Ηλιακός Άγγελος αναλαμβάνει ως αποστολή για να δώσει στους συνανθρώπους του ελευθερία, υγεία και αγάπη.
Ο Ηλιακός Άγγελος τελικά δεν έχει κάνει τίποτε λιγότερο ή τίποτε περισσότερο από την αποστολή και την ιδιότητα που έχει ο καθένας μας δηλαδή αυτό που είπε ο Ιησούς «Θεοί Εστέ». 

Αυτός ήταν ο στόχος του, αυτό ήταν το όνειρό του και δεν το στερεί από κανέναν γιατί κάθε ένας μπορεί να κυνηγήσει το όνειρό του. Μέσα από τον δρόμο της εκπαίδευσής του έμαθε να συνεργάζεται με τις ενέργειες και με τις Ανώτερες Δυνάμεις. Με σκοπό να του συμβούν 3 πράγματα :
Μία Αρμονική σχέση με τον δικό του Ηλιακό Άγγελο, ως έναρξη της διαδρομής του. Έτσι αυτή η Ηλιακή Ενέργεια να καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της στις σεληνιακές δυνάμεις.
Να ξέρει να συνεργάζεται με τον Νόμο της Πνευματικότητας.
Να δημιουργήσει στο φυσικό πεδίο μία προσωπικότητα ανάλογη με τον Ένα Νου και τον Ένα Σκοπό.
Το χέρι του Ηλιακού Άγγελου θα πρέπει να είναι απελευθερωμένο από τα 4 αρνητικά αρχέτυπα.
Το χρήμα, τη λαγνεία, το στιλέτο και το δάκτυλο που δελεάζει.
Αυτά τα 4 αρνητικά αρχέτυπα θα τα αναλύσουμε σε παρακάτω κείμενα για να δούμε ακριβώς τη δόνησή τους και πότε λειτουργούν αντίθετα από τους Νόμους του Ενός Νου και αντίθετα από τον Ένα Σκοπό.
Η σωστή χρήση σε κάθε τι είναι μια μορφή Σοφίας η οποία μας βοηθά να κρατηθούμε μακριά από αρνητικές και τοξικές δονήσεις.

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα + Αλίκη Μπέιλη.