Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Ο Λευκός σιωπηλός «μαχητής»

Ένας Εργάτης του Φωτός γεμάτος από Θείο έρωτα είναι αυτή η προσωπικότητα ο Λευκός «Μαχητής» που ξεκινά το ταξίδι προς το γνωστό άγνωστο. Ένας «μαχητής» της ειρήνης και μόνο μέσα από την ειρήνη και την ηρεμία κάνει τα βήματά του.


Γνωστό γιατί είναι περασμένο μέσα στο κύτταρα μας μέσα στα αρχεία της ψυχής μας και άγνωστο γιατί η αναζήτηση και έρευνά θα μας θέσει εντελώς έξω από το κατεστημένο.
Ο συγκεκριμένος εργάτης αρχίζει να παίρνει μεγάλη απόσταση από το να ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους και να αναζητά πάντα τον αίτιο και την αιτία στην κακιά του μοίρα ή στους λάθος ανθρώπους που διάλεξε.
Η ζωή του αποκτά άλλο χρώμα και νόημα όταν δώσει το τιμόνι του στις Ανώτερες Δυνάμεις, αυτές που είναι στο πλευρό του κάθε λεπτό. Όταν αυτές οι Δυνάμεις πάρουν το τιμόνι τότε ενεργοποιείται ο εσωτερικός Δάσκαλος που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο. Ο Δάσκαλος αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Ιησού, ο οποίος με υπομονή και αγάπη περιμένει τον εργάτη να ολοκληρώσει την εργασία του με την διευθέτηση του εγώ του. 

Όταν γίνει η ολοκλήρωση ο ίδιος ο Ιησούς δίνει το κλειδί της γνώσης στον εργάτη.  Τον οδηγεί στο σημείο της Αίθουσας του Θρόνου.
Ο εργάτης ενεργεί μυστικά και με σιωπή για όσο χρόνο χρειάζεται να δομηθούν αυτά τα νέα υλικά που αποκτά για την αποστολή του.
Η απόσταση του εργάτη από τα κλασικά στερεότυπα είναι τέτοια ώστε μοιάζει να παρίσταται αλλά στην ουσία είναι διάφανος και αόρατος. Διάφανος και αόρατος γιατί ο στόχος του είναι ένας, να φτάσει να πάρει απαντήσεις για όλα όσα αφορούν το έργο της ψυχής του, έτσι συμμετέχει οριακά στα δρώμενα με τρόπο τέτοιο ώστε να μην επηρεάζεται .
Ένας Λευκός εργάτης που έχει μάθει να είναι στη σιωπή και να ενεργεί κάτω από τις εντολές των Ανώτερων Διδασκάλων ξανά μπαίνει στους ρυθμούς της ζωής πάλι με σιωπή. Αυτή η σιωπή τον βοηθά έτσι ώστε να μην κρίνει, να μην αξιολογεί, να μην ταξινομεί, αλλά να σέβεται απόλυτα τον κάθε αδερφό του και να δέχεται τον δρόμο που βρίσκεται ο καθένας από αυτούς.
Για τον Λευκό εργάτη σωστό και λάθος δεν υπάρχει παρά μόνο η αγάπη μέσα από την ελεύθερη Βούληση του κάθε ένα. Έτσι αγκαλιάζει με τον ίδιο τρόπο όλα του τα αδέρφια χωρίς καμία ταμπέλα πια αξιολόγησης, είτε υπέρ τους, είτε κατά τους. Η σφαιρικότητα είναι ο δρόμος της ισορροπίας για τον εργάτη αυτόν.
Ύστερα περιμένει εντολές από τις Ουράνιες Πηγές του για να του ορίσουν το επόμενο βήμα. Κάθε βήμα είναι μοναδικό καινούργιο, φρέσκο και γεμάτο από την Αγάπη. 

Ο κάθε άνθρωπος είναι τρισδιάστατος όμως έχει ενεργοποιήσει μόνο τις δύο διαστάσεις του, ενώ η Τρίτη παραμένει σε καταστολή σε πάρα πολλούς ανθρώπους.
Οι τρεις διαστάσεις είναι τα 3 Δ δηλαδή: Διαθέτω, Δημιουργικό, Δάσκαλο.
Εμείς ενεργοποιήσαμε μόνο το Διαθέτω Δημιουργικό και μέσα από αυτές τις δύο διαστάσεις δημιουργήσαμε όλο αυτό το μεγαλείο της ύλης που μας εξυπηρετεί απόλυτα. Όπως επίσης κάποιοι άνθρωποι το δημιουργικό το «έριξαν» στο σώμα τους και μας απέδειξαν τι μπορεί να κάνει ένα σώμα όταν εκπαιδευτεί, όπως χορευτές, ζογκλέρ, ορειβάτες κλπ.
Ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσουμε και την Τρίτη μας διάσταση, τον Δάσκαλο.
Ο Δάσκαλος δεν είναι άλλος από την ψυχή μας. Άνθρωποι που ενεργοποίησαν τον Δάσκαλο τους, την Τρίτη τους διάσταση είναι αρκετοί που πέρασαν από τον Πλανήτη μας. Άρα δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο να τον ενεργοποιήσουμε.
Απλώς οι δύο μας διαστάσεις ενεργοποιήθηκαν και αξιοποιήθηκαν για όλα όσα είχαν να κάνουν με το εξωτερικό μας περιβάλλον.
Όταν θα στρέψουμε το βλέμμα μας προς τα μέσα μας τότε ο δάσκαλος θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Είναι εκεί και μας περιμένει. Ειδικά τώρα σε αυτή την εποχή που θα επικρατήσει το Πνεύμα. Μέσα από την Πνευματική διαδρομή θα φτάσει ο πλανήτης μας στην μεταστροφή του στην ευημερία και την αφθονία.

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα