Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Υδροχοϊκός Νους : είναι γεγονός.

Είμαι ο εξυπηρετητής και είμαι χορηγός του ζώντος Ύδατος. 
( Υδροχόος)


Ο Υδροχόος είναι μία εποχή που βιώνουμε τώρα. Έχει ήδη αρχίσει να ρέει η ενέργεια της Νέας Εποχής.
Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει την ακεραιότητα και την ενότητα. Είναι ο δρόμος της σταγόνας. Μέσα σε μία σταγόνα υπάρχει η ολότητα, όλη η δομή του νερού μπορεί να μπει σε μέσα σε μία σταγόνα. Εκεί δημιουργείται η ένωση και η ολοκλήρωση.
Ο Υδροχοϊκός Νους είναι δομημένος έτσι ώστε φέρνει στην επιφάνεια την αμεσότητα, την απόλυτη στιγμή του εδώ και τώρα. Όπως επίσης την ταχύτητα.
Έτσι τώρα θα βιώσουμε την διαδρομή της πράξης. Μέχρι τώρα η προηγούμενη εποχή, αυτή του Ιχθύ μας είχε στον δρόμο του δύο και στον δρόμο της μάθησης. Όλο αυτό το ταξίδι μέσα στην εποχή του Ιχθύ ήταν για να μάθουμε τις δύο ενέργειες τη θετική και την αρνητική. 

Τώρα όμως έρχεται η διαδρομή της ένωσής τους και φτάνουμε στην ολότητα και την ολοκλήρωση. Φτάνουμε στο σημείο της απόλυτης αποδοχής και επίγνωσης ότι όλα είναι ένα. Αυτό αντιπροσωπεύει η σταγόνα και ο υδροχοϊκός Νους.
Τι θα πει ένωση ? Ένωση θα πει να φτάσουμε στο σημείο της αναγνώρισης ότι δεν υπάρχει τίποτε που να είναι μόνο θετικό ή μόνο αρνητικό. Κάθε τι έχει και είχε δύο όψεις. Όταν αυτές οι δύο όψεις επεξεργαστούν και ερευνηθούν τότε αποκτούν την νέα υπόσταση. Αυτή η νέα υπόσταση δεν είναι τίποτε άλλο από την Ανάσταση. Όταν το δύο φτάσει στο σημείο της σταύρωσης, δηλαδή της ένωσης ότι πάνω και κάτω, ότι αριστερά και δεξιά τότε δομείται η Ανάσταση, μετά το θάνατο του υλικού φορέα. Η Ανάσταση αυτή φέρνει το Άγιο Πνεύμα μέσα στο Υγρό μας στοιχείο, στα υγρά στοιχεία του σώματός μας που είναι και εκείνα τέσσερα = Πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά. Τα τέσσερα αυτά υγρά βιώνουν τον «εμβολιασμό» της απόλυτης αγάπης από την ενέργεια του Εδώ και Τώρα= Υδροχόου με αποτέλεσμα το Νέο Πνεύμα = Άγιο Πνεύμα είναι οδηγός στη ζωή μας. 

Οι ενέργειες για την αλλαγή δόνησης στον πλανήτη έχουν αρχίσει να δημιουργούν την υποδομή για την μεταλαμπάδευσή μας. Κάθε άνθρωπος έχει καταλάβει την αλλαγή της δόνησης. Το μόνο που έχει να κάνει ένας άνθρωπος είναι να φτάσει να ρυθμίσει όλο το υγρό του στοιχείο στο σώμα του με οδηγό την εσωτερική του Φωνή. Ο Πατέρας μας σε κάθε έναν από μας έχει ανάψει μέσα του το φως της επίγνωσης. Μη φοβάστε κοιτάξτε προς το Φως και αφεθείτε στην Αγκαλιά Του Δημιουργού μας.

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα