Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Η δόνηση που εξισορροπεί τους 12 μεσημβρινούς

Η δόνηση που φέρνει σε ισορροπία τους 12 μεσημβρινούς στο σώμα μας. Οι 12 μεσημβρινοί, είναι δώδεκα σημεία στο σώμα μας που ανάλογα με τη ζωή που κάνουμε μπλοκάρουν και δεν λειτουργούν αρμονικά.


Έτσι με την παρακάτω προσευχή συν την τεχνική με τα χέρια μας που θα κάνουμε αρχίζουν να λειτουργούν με αρμονία και τα 12 αυτά κανάλια.
Τα χέρια μας όταν τα ενώσουμε με τον τρόπο που βλέπουμε στην φωτό δημιουργείται μία σπείρα. Η σπείρα έχει την ιδιότητα της ένωσης αλλά και της γεφύρωσης. Με τον συγκεκριμένο τρόπο που δείχνουν τα χέρια γεφυρώνουμε τις δύο πολικότητές μας. Έτσι δημιουργούμε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ανάλογο με αυτό του Σύμπαντος. Το σώμα μας αμέσως απομαγνητίζεται και αποφορτίζεται από τις λάθος – αρνητικές δονήσεις του. Όπως είναι τα χέρια μας καταυτόν τον τρόπο, πιέζουμε και τραβάμε τα δάκτυλά μας, προς την αντίθετη κατεύθυνση, χωρίς να τα χωρίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε να ανοίξουν τα κανάλια των μεσημβρινών. Εκείνη τη στιγμή που τραβάμε τα χέρια μπορούμε παράλληλα να δονούμε την γνωστή σε όλους μας παρακάτω προσευχή, το Πάτερ ημών. 

Η προσευχή όπως θα δούμε χωρίζεται σε 12 προτάσεις. Αυτές οι προτάσεις μαζί με ανάσες και με τα χέρια μας ενωμένα με αυτόν τον τρόπο εναρμονίζουν και καθαρίζουν το σώμα μας. Τα αποτελέσματα όλου αυτού του δρόμου, δεν περιμένουμε να γίνουν μόνο μετά από μία φορά, αλλά να θέσουμε σε εφαρμογή αυτόν τον υπέροχο δρόμο να τον κάνουμε κάθε μέρα. Μπορούμε να τον συνδυάσουμε κάλλιστα και με το Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε, αλλά και με το Τη Υπερμάχω.
Πώς κάνουμε όμως την προσευχή. Πρώτα δημιουργούμε τη σπείρα με τα χέρια μας και ύστερα παίρνουμε βαθιά αναπνοή και με την εκπνοή λέμε την πρώτη πρόταση, αργά αργά για να μπορέσει η κάθε λέξη να δημιουργήσει την ισορροπία και την κάθαρση. Ενώ παράλληλα με τη δόνηση της πρότασης πιέζουμε και τραβάμε τα δάκτυλά μας για να ενεργοποιηθούν οι μεσημβρινοί μας. Δεν χρειάζεται πολύ δύναμη, ένα απλό τράβηγμα με πίεση μαζί φτάνει. Ύστερα περνάμε στην επόμενη πρόταση, πάλι βαθιά ανάσα και με την εκπνοή λέμε τις λέξεις αργά και σταθερά.
Καλό είναι να θυμόμαστε πως η κάθε προσευχή είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Μέσα από την συγκεκριμένη προσευχή ευχόμαστε τη θεραπεία μας συναισθηματικά και πρακτικά. Αλλά παράλληλα ζητάμε από τον Θεό να μας συγχωρέσει, αφού κι εμείς έχουμε πρόθεση να συγχωρέσουμε. 

Ο Θεός πάντα ακούει τις προσευχές μας αλλά όταν η δόνησή τους είναι μέσα από μια μορφή κατάνυξης διαπερνάνε όλο το σάπιο αιθερικό πεδίο του πλανήτη και φτάνει κοντά Του.
Ο σκοπός Του Θεού είναι να φτάσουμε όλοι μας σε ένα σημείο κάθαρσης – μηδέν χωρίς πια αμαρτίες – δηλαδή πράγματα που κάνουν τη συνείδησή μας να είναι σε χαμηλά επίπεδα. Τόσο λοιπόν να αδειάσουμε εμείς, αλλά να βοηθήσουμε μέσα από τη συγχώρεσή μας να αδειάσουν και τα αδέρφια μας.

Πάτερ μν ν τος ορανος,
γιασθήτω τ νομά σου, 
λθέτω βασιλεία σου,
γενηθήτω τ θέλημά σου,
ς ν οραν κα π γς. 
Τν ρτον μν τν πιούσιον
δς μν σήμερον· 
κα φες μν τ φειλήματα μν,
ς κα μες φίεμεν τος φειλέταις μν· 
 κα μ εσενέγκς μς ες πειρασμόν,
λλ ῥῦσαι μς π το πονηρο.  
Αμήν
Κατά Ματθαίον 14 Ἐὰν γρ φτε τος νθρώποις τ παραπτώματα ατν, φήσει κα μν πατρ μν οράνιος· 15 ἐὰν δ μ φτε τος νθρώποις, οδ πατρ μν φήσει τ παραπτώματα μν.
Όσο εμείς απελευθερώνουμε τους ανθρώπους γύρω μας από τα παραπτώματά τους, τότε θα μας απελευθερώσει και εμάς ο Πατέρας μας ο Ουράνιος.

Ο Πατέρας μας, μας περιμένει όλους !!!

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα