Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Όταν η σταγόνα της Ψυχής σου ενωθεί με τον Ωκεανό.

Η ψυχή μας είναι ένα τμήμα του Ανώτερου εαυτού μας, που ταξιδεύει τόσες χιλιάδες χρόνια με σκοπό να βρει την γαλήνη και την ανάπαυση. Δηλαδή να επιστρέψει στην βάση της Πηγής της. Μέσα εκεί στον Ωκεανό της στον Ανώτερο Εαυτό.


Η ψυχή όταν φύγει από δω στέκεται απέναντι από τον Ανώτερο Εαυτό της και μαζί αναζητούν τι έμαθε από το ταξίδι της στη γη. Αν δεν έχει μάθει όλα όσα είχε προαποφασίσει, ετοιμάζεται για την επιστροφή της και την επαναγέννησή της στον πλανήτη.
Η σταγόνα αυτή, ψυχή, έχει μέσα της όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για το ταξίδι της. Όμως κατά τη διάρκεια της ζωής της η ψυχή ανάλογα με τα βιώματα και το εγώ που δημιουργήθηκε μετατρέπεται, αλλοιώνετε και έτσι δεν μπορεί να ενωθεί με την Πηγή της.
Η Πηγή Ανώτερος εαυτός περιμένει με λαχτάρα τη στιγμή που η ψυχή θα βιώσει όλο τον δρόμο της κάθαρσης και μεταλαμπάδευσής για να επιστρέψει στον Ανώτερο της εαυτό. 

Όταν η ψυχή ετοιμαστεί όσο είναι εδώ στη γη, τότε ο Ανώτερος εαυτός κατεβαίνει και μπαίνει μέσα στο σώμα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο άνθρωπος εδώ στη γη μεταστρέφεται μέσα από όλα τα αρχεία που έχει ο Ανώτερός του Εαυτός. Ενώνεται απόλυτα με την 5η διάσταση με την οποία δημιουργεί μία γέφυρα φωτός. Αυτή η Φωτεινή γέφυρα ενώνει το φυσικό του περιβάλλον, με τις Ανώτερες Πηγές Οντότητες. Το σώμα αρχίζει δονητικές αλλαγές. Τότε οι αισθήσεις του μετατρέπονται σε Υπερ- αισθήσεις και ο Νους σε Υπερ- Νου. Ο Ανώτερος Εαυτός μαζί με την ψυχή και το σώμα δημιουργούν τον Ιερό Ναό που μέσα εκεί θα κατοικήσει η Νέα Χριστική ενέργεια. Ένας Νέος Εαυτός μας ο Χριστικός εαυτός.
Τότε από εκεί και μετά η μέχρι πριν Πηγή μας = Ανώτερος Εαυτός, από τον ίδιο τον Κύριο βιώνει όλες τις μεταλαμπαδευτηκές αλλαγές. Τότε για τον άνθρωπο αυτόν πια ο παράδεισος έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει. 

Η σταγόνα = ψυχή έχει βρει απόλυτα τον σκοπό της και τον έχει εκπληρώσει. Στόχος της σταγόνας ήταν να ενωθεί πάλι με τα Ύδατα του Υδροχοϊκού της στάτους δηλαδή με τον Ωκεανό της. Ο Ωκεανός της δεν είναι τίποτε άλλο από το Ω= Πύλη, κε= Κενότητα, ανός = Ναός. Δηλαδή ο Άνθρωπος κατάφερε την απόλυτη Κενότητα άνοιξε την Πύλη του με την Θεία Πηγή του και μεταστράφηκε σε Ναό. Την ίδια Κενότητα την είχε αποκτήσει ο ίδιος ο Κύριος όταν έζησε στον πλανήτη μας και μέσα από αυτή την κενότητα τότε πήρε τις αμαρτίες μας και μας έκανε όλους άρτιους και ολόκληρους. Αυτή την κενότητα αναζητά και αναζητούσε η ψυχή τόσες χιλιάδες χρόνια.

Ο Ανώτερος Εαυτός βιώνοντας αυτή την κενότητα πια σε αυτό το νέο μας σώμα, γίνεται η μόνιμη γέφυρα επικοινωνίας με το Θείο και κατεβάζει στον πλανήτη νέες δονήσεις, νέες επιγνώσεις και νέες πληροφορίες για την διάσωση και των υπόλοιπων σταγόνων = ψυχών. 

ετικέτες ( Έσσεται Ήμαρ & Φοίνικας ) 

Δωροθέα