Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Οι «γέφυρες» της ενότητας με την ΠΗΓΗ= ΠΥΛΗ

Μέχρι τώρα έχουμε δει πόσους αριθμούς να αναλύονται μέσα στα τόσα κείμενα της Χιονάτης. Αριθμούς που όλοι τους μέσα από την ένωση μας οδηγούν στην απόλυτη πληρότητα. Τίποτε μέσα στο Σύμπαν δεν λειτουργεί αυτόβουλα. Όλα έχουν ένα σκοπό και ένα γιατί, που συνδυαζόμενα με τα σωστά «επειδή» δίνουν τον δρόμο- σκαλί της γνώσης- επίγνωσης.


Το πρώτο που θα δούμε είναι πως και με ποιο τρόπο δημιουργούμε τις γέφυρες με τον αριθμό 7.
Μέσα στο σώμα μας, αλλά και έξω από αυτό έχουμε τον αριθμό 7 να μας συνοδεύει στο ταξίδι της ζωής. Τα 7 τσάκρα μας, μυστικά περάσματα στη Χιονάτη, αφορούν το σώμα μας, τον υλικό μας φορέα, δηλαδή. Που αφού υπάρχουν στο σώμα μας δημιουργούν το «σκάφος» που μέσα σε αυτό υπάρχει και κατοικεί η ψυχή μας. Έχουμε αναφερθεί πως και με ποιο τρόπο όταν αυτά τα κέντρα δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν τι μπλοκαρίσματα φέρνουν στο σώμα μας. Ο κύριος λόγος είναι τα συναισθήματα και οι σκέψεις. Αν για κάποιο λόγο νιώθετε ότι κάποιο σας κέντρο είναι κλειστό, μπορείτε να μεταφερθείτε στο ανάλογο μυστικό πέρασμα για να αρχίσετε την διαδρομή ισορροπίας του. Πώς όμως μπορούμε να καταλάβουμε ποιο κέντρο μας έχει πρόβλημα ? Το κάθε μας κέντρο είναι «δεμένο» με τους αδένες μας, άρα αν κάποιος αδένας μας υπολειτουργεί τότε το κέντρο του το ανάλογο υπολειτουργεί. 

Όταν τα κέντρα μας υπολειτουργούν εμείς αναγκαστικά είμαστε ευάλωτοι και «χάνουμε» από τη φυσική μας ενέργεια. Η ενέργεια αυτή δυστυχώς αντικαθίσταται με τοξικότητα, τόσο μέσα από τα δικά μας συναισθήματα- σκέψεις, αλλά και από όλο μας το περιβάλλον που φτάνει να εισβάλει μέσα μας και να μας επηρεάζει.
Δεν λειτουργούμε δηλαδή αυτόβουλα με οδηγό την ψυχή μας, αλλά με οδηγό τις επιβολές από τον περίγυρο και το κοινωνικό στάτους που μας περιβάλλει.
Για να φέρουμε σε ισορροπία αυτά τα εφτά τα γεφυρώνουμε με την γνωστή σε όλους μας σπείρα και παράλληλα με την προσευχή το Βασιλεύ ΟυράνιεΠαράκλητε.
Οι γέφυρες είναι ως εξής ως προς τα τσάκρα : 
 1ο + 7ο, 2ο + 6ο , 3ο + 5ο , όλα αυτά στο σύνολό τους έχουν τον αριθμό 8. 

Το 4ο κέντρο – τσάκρα ενώνεται και γεφυρώνεται με τον δρόμο των 4 ζωδίων και με τα 4 στοιχεία ( ύδωρ, αέρα, γη και φωτιά ) όπου αυτά τα 3 4σάρια μας δίνουν τον αριθμό 12 = ο Λόγος Του Θεού.
Το 8 που μας δίνουν οι γέφυρες από τα υπόλοιπα κέντρα είναι ο δρόμος που ισορροπεί την σπονδυλική μας στήλη και ανοίγει την πρόσβαση για την ενέργεια της κουνταλίνης. Η κουνταλίνη είναι μία ορμόνη η οποία βρίσκεται στο σώμα μας σε καταστολή μέχρι να αποβάλουμε τον εγωικό μας χαρακτήρα και να ενεργοποιήσουμε τον εαυτό μας και την ψυχική μας αποστολή. Το νούμερο 8 είναι δεμένο άρρηκτα με το Ιχώρ, το στοιχείο που αναφέραμε στο κείμενο εδώ.
Έτσι το 12 που δημιουργείται από την ένωση των 3 τετράδων από το σώμα μας, που είναι οι 12 μαθητές του Ιησού, για το σώμα μας τα 12 μέταλλα μας έρχεται σε απόλυτη ισορροπία. Οπότε δημιουργείται στο σώμα μας η πρώτη Ιερή 3άδα, αφού 1 + 2 = 3
Ενώ τα τρία 8ρια δημιουργούν σμιλεύουν απόλυτα τον διπλό πέλεκυ που είδαμε στο κείμενο Ιχώρ.

Πώς κάνουμε χρήση τη σπείρα θα δοθεί στο αυριανό κείμενο. 

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα