Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Άρον το κράββατόν σου και περιπάτει

Αυτό είπε ο Ιησούς στον ανάπηρο. Όπως επίσης του είπε, η πίστη σου σε έσωσε. Φύγε και μην αμαρτήσεις πια.


Τι είναι το κράββατον για μας ? Κάθε μας πόνος, κάθε μας δυσκολία, κάθε μας βάσανο, κάθε μας πρόβλημα. Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε.
Τι είναι τελικά η αμαρτία ?
Η αμαρτία είναι ο θυμός. Ο οποίος θυμός γεννά και όλα τα πάθη. Μέσα από τον θυμό δημιουργείται όλο το κομμάτι του υποσυνείδητου το οποίο μας κάνει κουμάντο τελικά. Το οποίο είναι όλο δομημένο από θυμό.
Όλος αυτός ο γίγαντας θυμός μας κατευθύνει απόλυτα και μας οδηγεί να παίρνουμε μεγάλη απόσταση από την καρδιά μας και τελικά από την Πηγή μας, την Ουράνια.
Ο Ιησούς κάθε φορά που έκανε θαύματα, ρωτούσε τον άνθρωπο. Πιστεύεις στον Θεό ? Κι εκείνος έλεγε ναι πιστεύω. Τότε του έλεγε οι αμαρτίες σου συγχωρέθηκαν και είσαι καλά. Τι γινόταν τότε ? Ο Ιησούς κατάφερνε να αδειάσει το υποσυνείδητο του ασθενή από όλο το κομμάτι του θυμού που φυσικά είχε μέσα του και όλα τα πάθη. Και τι του έλεγε ο Ιησούς μετά ? Φύγε και μην αμαρτήσεις πια. Δηλαδή μην ξανά θυμώσεις. 

Σε εμάς λοιπόν όλο αυτόν τον δρόμο για να δημιουργούμε θαύματα στη ζωή μας και να έχουμε καλή υγεία μας τον έδωσε μέσα από τον τρόπο και τον βίο Του.
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να θεραπεύσουμε λοιπόν απόλυτα το σώμα μας. Να μηδενίσουμε το υποσυνείδητό μας. Να φτάσουμε στην απόλυτη απαλλαγή από τον θυμό. Ένα δηλητήριο που έχει ποτίσει μέσα στο σώμα μας, στα σπίτια μας και σε ολόκληρο το περιβάλλον του πλανήτη μας.
Αφού μας αξίζει το καλύτερο ήρθε η ώρα να το Λάβουμε. Να ξέρετε πως όταν γίνεται από μας ένα βήμα καλής πρόθεσης για απαλλαγή από τον θυμό μας μέσα από την καρδιά μας, Εκείνος θα στείλει για μας τη μεγαλύτερη βοήθειά Του και θα μας στηρίξει απόλυτα.
Κάθε θυμός όπως είπαμε και στο χθεσινό κείμενο είναι μία προφητική διαδρομή για το τι θα βιώσουμε στο μέλλον μας. Ας γεμίσουμε το μέλλον μας με αγάπη και ας απαλλαγούμε απόλυτα από κάθε δηλητηριασμένο κομμάτι του θυμού. 

Πιστεύω ? Ναι !!! Αφού πιστεύω ο θυμός δεν μου χρειάζεται για κανέναν και για τίποτε. Κάθε φορά που νιώθω να με κυριεύει ο θυμός ας λέω από μέσα μου το Κύριε Ελέησον τόσο όσο να αρχίσω να νιώθω ηρεμία και ανακούφιση. Αφού πιστεύω και έχω τη διάθεση να αδειάσω από τον θυμό, είμαι θεραπευμένος σε όλους τους τομείς. Οι ευλογίες δεν θα αργήσουν να έρθουν σε μένα προσωπικά, στο σπίτι μου και γενικά σε όλο τον πλανήτη. Τώρα είναι η ώρα για μεταστροφή. Αρκετά κουραστήκατε σε αυτό το μαρτύριο που λέγεται ύλη και εγωισμός. Απελευθερωθείτε μέσα από την Αγάπη του Ιησού και του Θεού.

Το Φως της Αγάπης είναι στις καρδιές σας !!!

ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα