Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Λ + Ω η ένωση για τον Υπέρτατο Νου.

Η ένωση του Λάμβδα και του Ωμέγα είναι μία διαδρομή η οποία ενώνει τον Φυσικό κόσμο και τον Ουράνιο Θόλο.
Ωμέγα είναι το Υπέρτατο Ων. Εκείνος που μας έχει στην αγκαλιά Του εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια.
Με τον οποίο μας ενώνει ο Λόγος Του μαζί Του και τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ο ΛΩΡΟΣ.


ΩΛΩΡΩΣΩΛΩΓΩ – Ωροσκόπος = ΩΡΩ – ΣΚΟΠΟΣ.
Βλέπω αναγνωρίζω, αντιλαμβάνομαι τον σκοπό. Ποιο σκοπό ? Του Λόγου που τώρα είναι η ώρα να γίνει Λώρος.
Λώρος η ενεργειακή κορδέλα ένωσης του Πάνω με το Κάτω. Ένα κάτω που θα μεταστραφεί από τοξικό γήινο σε ερωτικό παντοτινό μονοπάτι ευλογημένης ευημερίας.
Τα τόσα Ω και η ένωση των δύο λέξεων δημιουργούν τον Μαίανδρο Λόγο. 

Ο Μαίανδρος Λόγος όταν δημιουργηθεί σε εμάς ενεργοποιώντας αυτόν τον Λώρο, ο Λόγος και Ρόλος  μας σε αυτό το ταξίδι έχει ολοκληρωθεί. Έτσι ο Μαίανδρος Λόγος γίνεται η μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας. Η Ψυχή έχει ολοκληρώσει την αποστολή της. Τότε «δένεται» από την μία πλευρά της και ενώνεται από την άλλη μεριά της με τον Πατέρα μας, δηλαδή την Ωλότητα ή αλλιώς το ΩΛΩΝ= Δηλαδή,  Ω! Μεγάλος Λόγος Ω! Μεγάλος Νους !
Το Λ όπως είπαμε δημιουργεί την ασπίδα που μας κάνει διάφανους ως προς τον Πατέρα μας. Ενώ το Ω ανοίγει την Πύλη για να εισέλθουμε μέσα στον Ναό.
Ο Ναός αυτός είναι ο Υπέρτατος Νους .
Ο Λώρος ένωσης μόλις δημιουργηθεί και αφού είπαμε ότι η ψυχή έχει βρει και ολοκληρώσει το σχέδιό της στον πλανήτη, μας δίνει στην κατοχή μας το Ξίφος. Το Ξίφος αυτό αυτόματα ενεργοποιεί όλες μας τις ιδιότητες όχι πια ως γήινες παρουσίες αλλά στον απόλυτο μεταβατικό μας ρόλο, αυτόν του ΣΑΜΑΝΟΥ. 

Τότε το σώμα εδώ στον πλανήτη έχει μόνο έναν ρόλο, να μεταφέρει τις Ανώτερες Δονήσεις. Αυτές τις δονήσεις που θα επιτρέψουν κι άλλους Νόες, που θέλουν να καταφέρουν να ενωθούν με αυτόν τον Λώρο. Ο Λώρος ήταν η τροφή μας για το γήινο ταξίδι μας από την κοιλιά της μαμάς μας  ενώ ο Λώρος αυτός μας δίνει πια το Χρίσμα και την χρησιμότητά του, την μία και μοναδική Χριστική ενέργεια.

Έτσι όταν κάποιος καταφέρει να τοποθετήσει επάνω του την ασπίδα και στη συνέχεια ανοίξει την Πύλη, τότε έχει δημιουργήσει την Μεγαλύτερη Γέφυρα που έχει ποτέ καταφέρει εδώ στον πλανήτη ένας Πνευματικός οδηγός.
Το φως ρέει μέσα από τον Πνευματικό σε κάθε του ανοιγόκλειμα του ματιού, σε κάθε του ανάσα.

Τότε ως όχημα πλέον του Θεού, είναι εδώ και βιώνει τις εντολές Του.

ετικέτα ( Έσσεται Ήμαρ ) 

Δωροθέα