Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Ο χορός των Αγγέλων και το Φως του Θεού.

Άγγελος μία έννοια η οποία μας γεμίζει πάντα με θαλπωρή, ελπίδα και αισιοδοξία.


Οι Άγγελοι είναι άυλες Οντότητες που Υπήρχαν και θα Υπάρχουν για να τάσσονται στο πλευρό μας.
Κάθε ένας από μας από τη στιγμή που είναι μέσα στην κοιλιά της μαμάς του, συντροφιά του έχει και τον φύλακα Άγγελό του. Το οποίο τον έχει δίπλα του σε όλο το ταξίδι πάνω στη γη.
Ο Άγγελος είναι ο Αγγελιαφόρος που ταξιδεύει μέσα στο χώρο και στον χρόνο μόνο για μας. Με σκοπό να μας προετοιμάσει, να μας προστατέψει και να μας οδηγήσει στα μονοπάτια της ψυχής.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας πάνω στον πλανήτη και ανάλογα με τις ανάγκες μας πέρα από τον φύλακα Άγγελό μας, τάσσονται στο πλευρό μας κι άλλοι Άγγελοι ή Άγιοι ή ο Ιησούς ή η Παναγία ή αυτοί που εμείς θα επικαλεστούμε. 

Ο «χορός» των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων τώρα αυτή τη χρονική στιγμή στον πλανήτη μας έχει αρχίσει και μεγαλώνει. Έχουν αρχίσει να ενεργοποιούν τις θεραπευτικές τους ενεργειακές κορδέλες με τις οποίες προσπαθούν να «δέσουν» εμάς.
Χρωματικές δονήσεις έχουν αρχίσει να σχηματίζονται πάνω από τον πλανήτη γη αλλά και πάνω από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Καμία διάκριση δεν κάνουν οι Άγγελοι και οι Αρχάγγελοι γιατί πολύ απλά όλους μας θεωρούν παιδιά Του Θεού και ξέρουν πως κάθε ψυχή έχει τη δυνατότητα επανένταξης στον δρόμο της αγάπης και της λύτρωσης.
Οι χρωματικές δονήσεις που έχουν δημιουργηθεί τώρα στον πλανήτη μας είναι η ροζ ακτίνα που τον γεμίζει με αγάπη. Μια αγάπη δίχως όρους και όρια, μια αγάπη ανεξάντλητη. Το πράσινο που έχει μεταφερθεί σε κάθε άνθρωπο που ασθενεί αυτή τη στιγμή. Το πορτοκαλί για να βελτιώσει μέσα από την θαλπωρή του και τη ζέστη του τις καρδιές μας και τις σχέσεις μας. Και η Λευκή δόνηση που διοχετεύει τους έτοιμους Νόες με Πνευματικές δονητικές θεραπευτικές ιδιότητες. Όπως επίσης το μπλε χρώμα της Θεάς Αθηνάς έχει απλωθεί πάνω από τον Ελλαδικό χώρο για ενίσχυση και προστασία από κάθε τι οδυνηρό.
Να ξέρετε πως όπως σήμερα είναι παντού σε όλο τον πλανήτη η ίδια μέρα και η ίδια ημερομηνία, έτσι γίνεται και με τις Αγγελικές αλλά και τις Αρχαγγελικές δονήσεις των χρωμάτων. Είναι παντού ταυτόχρονα, όποιος τους χρειάζεται και εναρμονίζεται μαζί τους Εκείνοι πάντα είναι πρόθυμοι. 

Επιλέξτε το χρώμα που νιώθετε οικειότητα και ενωθείτε κάτω από τις θεραπευτικές του δονήσεις. Αφήστε τους Αρχάγγελους που κρατούν αυτήν την ενέργεια να σας οδηγήσουν στην θεραπευτική τους δόνηση. Κάθε ένας από μας τον τελευταίο καιρό νιώθει την ενέργεια της αγάπης και της πληρότητας. Κάθε ένας έχει καταλάβει τους ρυθμούς που χορεύει ο πλανήτης μας. Ακόμη και ο πιο άπιστος έχει νιώσει και θα νιώσει. Δεν έχει σημασία τι μπορεί να ήσουν μέχρι χθες, δεν έχει σημασία αν νιώθεις μαύρος και γεμάτος ίσως από τύψεις, δεν έχει σημασία αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου αμαρτωλό για να έχει τη δυνατότητα να λάβει. Να ξέρεις πως ο μόνος άξιος κριτής είναι μόνο ο Θεός. Κι εκείνος μας θεωρεί όλους παιδιά Του και όλους ικανούς να λάβουμε τα Δώρα Του. Εκείνος δεν μας κρίνει, ούτε μας αξιολογεί. Μας έχει δώσει την ελεύθερη βούληση και την ελεύθερη επιλογή. Ξέρει τι περνά ο καθένα μας, μας πονά και μας αγαπά όλους το ίδιο. Με πολύ αγάπη και πίστη προς όλους μας, μας περιμένει. Άρα αν μέχρι χθες ένιωθες κάπως, από σήμερα πες στον εαυτό σου, ότι αφού ο Θεός πιστεύει σε μένα ήρθε η ώρα να Πιστέψω κι εγώ στον εαυτό μου αλλά και στον Θεό. Να ορίσω στην ζωή μου τον καλύτερο και σαφέστερο φακό, το Φως Του.

Ζήτησε για αρχή να σε ενώσουν Εκείνοι με την χρωματική ενέργεια που οι ίδιοι θεωρούν ότι έχεις ανάγκη. Ύστερα επέλεξε το χρώμα σου. Αυτή τη διαδικασία της επανένταξης στην διαδρομή της αγάπης μπορείτε να την κάνετε όσο συχνά θέλετε. Οι δονητικές θεραπείες έχουν αρχίσει και είναι έτοιμες για όλους.

ετικέτα ( διαλογισμός & πνευματικότητα ) 

Δωροθέα