Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Η δόνηση που ενεργοποιεί το Άγιο Πνεύμα και καθαρίζει το σώμα μας.

Η προσευχή που ενεργοποιεί το Άγιο Πνεύμα είναι :
Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε.


Την οποία αυτή προσευχή μπορούμε να την δουλέψουμε με σεβασμό για να μας βελτιώσει όλο το ορμονικό μας σύστημα. Κάθε προσευχή έχει δόνηση κάθαρσης. Ενώ επειδή είναι γραμμένες με βάση την Αρχαία Ελληνική γλώσσα βοηθούν να ενεργοποιηθεί ο εγκέφαλος ως προς την επίφυση και υπόφυση, αλλά φέρνουν σε ισορροπία και τις υπόλοιπες ορμόνες στο σώμα μας.
Οι ορμόνες μας είναι δεμένες με τα τσάκρα μας, τα 7 ενεργειακά μας κέντρα.
Κάθε πρόταση από την προσευχή είναι και μια μορφή κάθαρσης, αρκεί να εργαστούμε με απόλυτο σεβασμό, συνέπεια και επιμονή και ανάλογη δόνηση του λόγου. 

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
Βασιλεύ Ουράνιε, Παράκλητε – 7ο μυστικό πέρασμα
Το Πνεύμα της Αληθείας – 6ο μυστικό πέρασμα
Ο Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών – 5ο μυστικό πέρασμα
Ο Θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός – 4ο μυστικό πέρασμα.
Ελθέ και σκήνωσον εν ημίν – 3ο μυστικό πέρασμα
Και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος – 2ο μυστικό πέρασμα
Και σώσον, αγαθέ, τα ψυχάς ημών – 1ο μυστικό πέρασμα.

Μία διαδρομή μεγαλείο, όταν καταλάβουμε τι λέει και τι κάνει στο σώμα μας. Μία προσευχή που όταν την βάλουμε στην καθημερινότητά μας τότε αλλάζει το μυαλό μας, γεμίζει η καρδιά μας ανακούφιση και το σώμα μας γίνεται πολύ πιο ήρεμο.
Είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας. Όσο το μυαλό μας είναι γεμάτο από σκέψεις, προβλήματα και η καρδιά μας γεμάτη πόνους, στεναχώριες, θυμό, οργή και άγχος δεν είναι εύκολο να λειτουργούμε αρμονικά. Οπότε σε όλη μας την καθημερινότητα μεταφέρονται σκουπίδια ενεργειακά και όλο αυτό αντί να μικραίνει μεγαλώνει. Δηλαδή τα προβλήματα απ’ όσο βλέπουμε γύρω μας μεγαλώνουν και μεγαλώνουν και εμείς έχουμε αρχίσει να νιώθουμε μουδιασμένοι. Έχουμε χάσει το γέλιο μας, την διάθεση για οτιδήποτε, αφού όποια προσπάθεια και να κάνουμε πέφτει στο κενό. 

Κι όμως όταν ενεργοποιήσουμε αυτό το βάλσαμο στη ζωή μας, όλα αλλάζουν χρώμα, αν μη τι άλλο, εμείς είμαστε γεμάτη από το Φως Του και τότε νιώθουμε την ασφάλειά Του, την αγκαλιά Του και την προστασία Του.

Τι κάνει η κάθε πρόταση όμως ακριβώς ?

Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε. Αυτή η πρόταση τοποθετεί Εκείνον στην κορυφή του κεφαλιού μας και του επιτρέπουμε Εκείνος να οδηγεί τα βήματά μας. Ζητάμε να γίνει ο Ουρανός μας, δηλαδή το επιστέγασμά μας.

Το Πνεύμα της Αληθείας. Δεν είναι άλλο από το Άγιο Πνεύμα, μία περιουσία που ανήκει σε όλους μας. Το Άγιο Πνεύμα μετατρέπει το μυαλό μας από τοξικό μυαλό σε καθαρό Νου, Πνεύμα. Όσο ζητάμε εκεί σε αυτό το σημείο, 30 μάτι- 6ο μυστικό πέρασμα, να κατοικεί το Άγιο Πνεύμα εμείς γεμίζουμε από αγάπη.

Ο Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. Δηλαδή ο λόγος μας, γιατί στο λαιμό μας είναι το 5ο μυστικό πέρασμα, μετατρέπεται και γίνεται ο δικός Του Λόγος. Σαν να λέμε εμείς αφήνουμε πίσω τον εγωικό μας λόγο και αφήνουμε τον Λόγο Του και το Θέλημά Του να εμφανιστούν από εμάς προς τα έξω και από έξω προς εμάς. Είναι παντού και αναλαμβάνει τα πάντα Εκείνος. Μέσα από τη δική μας έκκληση. 


Ο Θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός. Αυτή η πρόταση δονεί στο κέντρο της καρδιάς μας 4ο μυστικό πέρασμα. Που σημαίνει ότι γεμίζει η καρδιά μας με όλο Του τον θησαυρό, δηλαδή την αγάπη Του, την αγκαλιά Του, την πανσοφία Του. Η καρδιά μας είναι η πηγή ζωής μας που μέσα της κατοικεί Εκείνος, άρα σε Εκείνον αφήνουμε τη ζωή μας.

Ελθέ και σκήνωσον εν ημίν. Που ? Στο 3ο μυστικό πέρασμα που εκεί είναι η αποθήκη των συναισθημάτων μας. Και τι Του λέμε ? Έλα και μείνε εκεί. Όσο ο Θεός είναι εκεί σε αυτή την αποθήκη την αδειάζει από ότι σκοτεινό και τη γεμίζει με το Φως.

Και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος. Εδώ η πρόταση βρίσκεται στο 2ο μυστικό πέρασμα που είναι όλες μας οι σχέσεις, αλλά κυρίως η σχέση που έχουμε με τους εαυτούς μας. Τι ζητάμε δηλαδή να καθαρίσει κάθε μας σχέση από κάθε κηλίδα πόνου, φθόνου, ζήλιας, έχθρας κλπ. Έτσι θα οδηγηθούμε προς τον δρόμο της θεραπείας για κάθε μας σχέση και προς την συγχώρεση. Η συγχώρεση που είναι ελευθερία τόσο για μας αλλά και για όλους μας τους συνανθρώπους.


Και σώσον, αγαθέ, τα ψυχάς ημών. Στο 1ο μας μυστικό πέρασμα είναι τοποθετημένος ο ρόλος μας για τη γη και μας κρατά δεμένους απόλυτα με το υλικό μας σώμα αλλά και όλο το υλικό μας στάτους. Από αυτό το μυστικό πέρασμα γεννιούνται όλες μας οι ανασφάλειες και οι φοβίες. Όπου από αυτό που εκπέμπεται από αυτό το μυστικό πέρασμα περνάει μέσα σε επόμενες γενιές. Του ζητάμε λοιπόν εδώ να μας σώσει από τη σκλαβιά της γήινης αυτής ουτοπικής διαδρομής και να ενισχύσει την ψυχή μας.

Με κατάνυξη λοιπόν τώρα πια και με ευλάβεια ξεκινάμε την τόσο δυνατή και ισχυρή προσευχή για να μας καθαρίσει από κάθε γωνιά.
Παίρνουμε βαθιά ανάσα από την μύτη και καθώς εκπνέουμε λέμε την πρόταση. Μένουμε λίγα δευτερόλεπτα στην πρόταση με τα μάτια κλειστά και αφουγκραζόμαστε το βάλσαμο, το σιρόπι, το παυσίπονο, την αγκαλιά. Ύστερα πηγαίνουμε στην επόμενη με τον ίδιο τρόπο. Ανάσα βαθιά από την μύτη και με την εκπνοή την πρόταση, μέχρι να φτάσουμε στο 1ο μυστικό πέρασμα.

Τα μυστικά περάσματα με την προσευχή αυτή θα αρχίσουν να λειτουργούν καλύτερα και θα γίνουν οι «μεσίτες» που θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη ισορροπία.
Είναι μία διαδικασία που όταν καταλάβετε τα οφέλη της θα μετατραπεί σε μία αγαπημένη στιγμή της ημέρας σας. Είναι όπως νιώθουμε μέσα στην αγκαλιά ενός αγαπημένου μας προσώπου ή όταν τρώμε το αγαπημένο μας φαγητό.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να τη βιώσουν.

ετικέτες ( Πνευματικότητα & Φοίνικας ) 

Δωροθέα 
1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια νομίζω πώς είναι εξαιρετικός ο τρόπος που συνδέονται τα κέντρα ενέργειας με την προσευχή!! Εύγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή