Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Δώσε στην καρδιά σου Τον Λόγο για να ανθίσει.

Δώσε στην καρδιά σου Τον Λόγο για να ανθίσει, για να χορέψει και να τραγουδήσει. Ο Λόγος αυτός να είναι μέσα από το νιώθω σου, για μπορέσει να κρατήσει και να περπατήσει στον δρόμο του Πάντα. 


Όταν μπεις στον δρόμο και τον τρόπο να περπατάς στο Θείο μονοπάτι επιστρέφεις και επιτρέπεις να γυρίσεις τον χρόνο σε εκείνη την τρυφερή σου ηλικία που έκανες τα πρώτα σου βήματα και σε κρατούσε από το χέρι τρυφερά και γλυκά η μανούλα σου. Όταν αποφασίσεις να κάνεις βήματα με τον Λόγο Του, τότε Εκείνος σε πιάνει από το χέρι σου, γλυκά και τρυφερά. Και σε οδηγεί με πολύ σεβασμό για το επόμενο βήμα. Δεν θα σου ζητήσει ποτέ Εκείνος να κάνεις κάτι που είναι έξω από εσένα, κάτι που θέλει μεγάλη προσπάθεια, κάτι που θα σε αναγκάσει να υπερβείς και να μη σεβαστείς τον εαυτό σου. Κάθε βήμα που θα σου δίνει να κάνεις Εκείνος έχει μέσα του την ολότητα και την πληρότητα. 

Μην τον φοβάσαι τον Θεό, σε αγάπησε όσο κανένας άλλος, γιατί πολύ απλά γνωρίζει ακριβώς τι είσαι και δεν σε εχθρεύεται, αλλά σε συμπονά και σε σέβεται απόλυτα.
Ο φόβος σε κρατά σε απόσταση από Εκείνον.
Ο φόβος είναι ένα δηλητήριο που μπαίνει μεταξύ εσένα και του Θεού.
Ο φόβος δεν χρειάζεται για να μιλήσεις με την καρδιά σου.
Πώς είναι δυνατόν να φοβόμαστε την ουσία μας, την πραγματικότητά μας ?
Άκου την καρδιά σου πόσο ρυθμικά δουλεύει. Εκεί μέσα της κατοικεί ο Θεός μας. Νιώθεις φόβο με το άκουσμα της καρδιά σου ? Φοβάσαι να βάλεις το χέρι σου να αγγίξεις εκεί σε εκείνο το σημείο ? Όχι δεν φοβάσαι. Ο Θεός είναι αγάπη και μόνο αγάπη. Μια αγάπη διάφανη και καθαρή για να σου επιτρέπει να αναπνέεις όπως θέλεις, για να μιλάς και να πράττεις όπως θέλεις. Για να ζεις τη ζωή σου ελεύθερα με οδηγό Την Αγάπη Του για σένα.