Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Η Δόνηση για την απόλυτη Πνευματική Ανάπτυξη

Μετά από τη δόνηση που ενεργοποιεί το Άγιο Πνεύμα αλλά και από τη δόνηση που φέρνει σε ισορροπία τις αισθήσεις, τώρα η Δόνηση που μας φέρνει στην Απόλυτη Πνευματική Ανάπτυξη. 


Η γνώση είναι ατελείωτη και εμείς οφείλουμε να γίνουμε λάτρεις της γνώσης. Ποιας γνώσης όμως ? Της γνώσης που μας αναβαθμίζει το Πνεύμα και μας ανοίγει όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου μας.
Ο Νους μας – μυαλό συνδέεται άμεσα με το υποσυνείδητο μας, το οποίο μας στέλνει πάντα τις πληροφορίες του μέσα από εικόνες μας από το παρελθόν. Το παρελθόν έχει τον τρόπο πάντα να εμφανίζεται στο παρόν και δημιουργεί το μέλλον.
Ένα βήμα για να καθαρίσουμε την αποθήκη του υποσυνείδητου μας είναι να αρχίσουμε να του δίνουμε νέες «τροφές» τέτοιες που να αναβαθμίσουν τον εγκέφαλο και να τον προετοιμάσουν μέσα από την κάθαρση να μετατραπεί σε Πνεύμα για να μπορέσει να ενεργοποιήσει το Άγιο Πνεύμα. Μιλήσαμε για την προσευχή που καλεί το Άγιο Πνεύμα όπως επίσης για το Τη Υπερμάχω που βοηθάει να καθαρίσουμε τις αισθήσεις μας. Το Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε που καθαρίζει και ενεργοποιεί τα τσάκρα μας – 7 μυστικά περάσματα, βοηθάει το σώμα μας να έρθει στην πρότερη κατάστασή του και στην αυτοθεραπεία. 

Τι είναι όμως αυτό που αναβαθμίζει απόλυτα τον Νου- μυαλό ?
Είναι οι Αναβαθμοί. Οι αναβαθμοί βρίσκονται σχεδόν σε κάθε προσευχητάρι. Όταν μου δόθηκε εμένα ο δρόμος ανάγνωσής τους. ( ανάγνωση εννοούμε δυνατά και όχι από μέσα μας, έτσι ώστε να λαμβάνει όλο μας το σώμα τις δονήσεις), μου ειπώθηκε να τους διαβάζω όλους κάθε βράδυ. Χωρίς να ξέρω το χρονικό διάστημα άρχισα να τους διαβάσω, με συνέπεια αλλά και με πολύ αγάπη. Αφού περνούσε ο καιρός καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται σε όλο το κεφάλι μου. Είχε αρχίσει πραγματικά η Αναβάθμισή του. Τους Αναβαθμούς ούτε τους ήξερα, ούτε είχα ιδέα τι κάνουν και τι προσφέρουν. Απλώς από σεβασμό στο Θέλημα του Πατέρα μας έκανα το Θέλημά Του.
Έξι μήνες πέρασαν να διαβάζω τους αναβαθμούς κάθε βράδυ, παράλληλα με τις προσευχές μου και φυσικά όλη μου την προσπάθεια να είμαι στον δρόμο Του.
Πραγματικά η μεταστροφή μου ήταν Μεγαλείο.
Έτσι μετά από τα δύο κείμενα που δόθηκαν σε σας για χρήση τους για το Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε και για το Τη Υπερμάχω Στρατηγό τα Νικητήρια, τώρα σας δίνετε και αυτό με τους αναβαθμούς ως επιπλέον στήριξη. 

Ξεκινήστε με πολύ αγάπη και πολύ υπομονή. Εκείνος θα σας δώσει το στοπ. Ενώ παράλληλα με το στοπ σίγουρα θα σας μιλήσει και θα σας ωθήσει προς το επόμενο βήμα σας. Εμένα το επόμενο βήμα ήταν να μελετήσω το βιβλίο τα 7 Ιερά Μυστήρια της Ορθόδοξης εκκλησίας, όπου μέσα από την μελέτη του, η οποία κρατάει δύο χρόνια γιατί με Στέλνει σε επιπλέον μελέτες σε άλλα βιβλία,  βγήκα σε τόσο υπέροχες διαδρομές που διαβάζετε στη Χιονάτη τόσο καιρό.
Σαφώς και η δίψα δεν έχει τέλος αλλά μόνο αρχή και έτσι με την δική του Χάρη συνεχίζουμε να Χτίσουμε τον δρόμο για την Νέα Πραγματικότητα που θα έρθει να δομήσει τον Νέο μας Πλανήτη. Ο οποίος θα έχει οδηγό μόνο την Αγάπη.
Να ξέρεις πώς όσο διψάμε για Εκείνον, Εκείνος Πάντα ανοίγει τις πόρτες Του και την αγκαλιά Του για να 
μας καλύψει αυτή τη λαχτάρα και τη δίψα. 

Ποτέ δεν θεωρώ ότι έφτασα, πάντα νιώθω ότι μου λείπουν γνώσεις και κάθε μέρα Τον ρωτάω, τι άλλο ? 
Ο Θεός μας θέλει μαθητές και μαχητές. Μαθητής είναι αυτός που πάντα διψά και μαχητής αυτός που πολεμά τον 
κοσμικό του εαυτό και όλα τα κοσμικά, για να βρίσκει χρόνο να μεταποιεί την καρδιά του και το μυαλό του με οδηγό την Ψυχή του 
και τον Θεό. 
Τότε ο Θεός γίνεται ένα μόνιμο ανοιχτό βιβλίο. 
Το επόμενο βήμα που θα μας απαλλάξει από την αποθήκη του υποσυνείδητου έρχεται…

ετικέτες ( Πνευματικότητα & Φοίνικας ) 

Δωροθέα