Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

ΙΧΩΡ το ενεργό ρευστό ΠΥΡ

ΙΧΩΡ = ΘΕΩΣΗ = ΩΣΗ = το ενεργό ρευστό ΠΥΡ = Η Γνώση = ΘεΩΣΗ = ΓνΩΣΗ = η Υπέρτατη Θεωγνωσία !!!
Θεωγνωσία = Θεού – Ουσία !!!


Το ενεργό αυτό Πυρ δημιουργείται όταν ενωθούν οι δύο Δυνάμεις μέσα στους ανθρώπους. Είναι το στοιχείο που φέρνει σε ισορροπία τις 3 διαστάσεις και το ΙΧΩΡ μας ενώνει με την Απόλυτη Ουράνια Πατρίδα μας.

Το διπλό Ε = ο πέλεκυς

3 + ε = 8
Γ + 5 = 8 

Δηλαδή το διπλό έψιλον με την ένωσή του δημιουργεί τη Θεϊκή Βάση που ενεργοποιεί το ΙΧΩΡ . Το στοιχείο που ενώνεται με το αίμα και δημιουργεί τις Υπέρ- αισθήσεις.

Ο διπλός πέλεκυς που όταν είναι διπλός είτε από τη μία μεριά είτε από την άλλη δημιουργούνται δονήσεις και  σεισμοί μέσα στο ανθρώπινο σώμα από τον ανθρώπινο Νου, από τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα γήινα πάθη και ελαττώματα.  Όταν ο πέλεκυς ενωθεί μέσα από το Πνευματικό στοιχείο, μετασχηματίζεται και δομεί τον Ανώτερο Εγκέφαλο.
Έναν Εγκέφαλο γεμάτο από τη Θεϊκή Ροή. Δημιουργεί την Πύρινη Λάβα = love = Λάβρυς , ο έρωτας + η αγάπη, τα οποία είναι αιχμηρά και από τις δύο μεριές, όσο συγκαταλέγονται στα συναισθήματα. Γιατί από όποια μεριά και να τον πιάσεις τον Λάβρυ θα κοπείς. Είναι ένα ισχυρό ξυράφι που από όποια μεριά και να πέσεις θα κοπείς. Από αυτό τον Λάβρυ υποφέρει η ανθρωπότητα, μέσα από την κτητικότητα. Το ΙΧΩΡ φέρνει αυτήν την ταλάντωση σε ισορροπία, τότε ο Λάβρυς- Λάβα – love μετατρέπεται σε ΛΟΓΟΣ γιατί το ΙΧΩΡ σμιλεύει τις αιχμηρές γωνιές του λάβρυ με αποτέλεσμα να αφαιρεί  το στοιχείο της κτήσης, κτητικότητα. 

Ο Λάβρυς δεν είναι τίποτε άλλο από τον Σταυρό. Που πάνω σε αυτόν ξεψύχησε και ξεψυχά  ολόκληρη η ανθρωπότητα. Πάνω στον Σταυρό αυτόν έχουν τοποθετηθεί τα δύο αυτά στοιχεία η αγάπη και ο έρωτας, όπου έχουν μετατραπεί σε στοιχειά. Στοιχειά που μας τρώνε το μυαλό λίγο λίγο. Πάνω στο κάθετο δοκάρι του Σταυρού – Λάβρυ τοποθετείτε ο ανθρώπινος νους με τα εγωϊκά του στοιχεία στη σπονδυλική στήλη. Μέσα από τη διαδικασία της σταύρωσης= ένωση,  τότε ενεργοποιείται το Ιχώρ = Άρχω = Αρχή = Ιαχή = Αχός = Αφός = Αφή = ΦΩΣ Ατελεύτητο, Αέναο, Μοναδικό, Αληθινό.
Η Ροή της Πύρινης Λάβας μετατρέπεται από την Ιχωρ σε Ξίφος = ΞΙΦΩΣ = ΤΟ ΦΩΣ ΞΥΠΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και «σκοτώνει» μια για πάντα το Εγώ.
Ο Ουράνιος Εαυτός εκτοξεύεται και αντικρίζει με τα μάτια του να πονούν τον Θείο Πόθο. Ο Θείος Πόθος είναι η ώση= ώθηση που χρειάζεται το ανθρώπινο στοιχείο να κάνει την Υπέρ- Βάση. Να βασίζεται πλέον μόνο στην Ουράνια Πατρίδα του και πουθενά αλλού.
Η τΕΛΕΙα ΕΛΕΥΣΗΣ συνάντηση  = ΕΛΙΑ = ΕΛΑΣ = ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΟΝΟΣ = ΓΕΝΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

Κάθε τι μάχεται μόνο από μέσα. Κάθε τι μέσα του έχει και έναν Δούρειο Ίππο. Μέσα σε κάθε ανθρώπινο σώμα υπάρχουν αναρίθμητα παράσιτα και βακτηρία, που τον τρώνε ανάλογα με τον εγωικό του χαρακτήρα. Η «μάχη» από μέσα ξεκινάει και μόνο από μέσα έχει πιθανότητες να νικήσει κάποιος. Όσο κοιτάμε έξω από μας, έχουμε λάθος «εχθρό» ως εικόνα. Αν συνεχίσουμε να κοιτάμε έξω από μας τίποτε δεν θα αλλάξει.
Η επιλογή για την σταύρωση του Λάβρυ είναι ατομική.
Η επιλογή για εκτόξευση είναι ατομική.
Η επιλογή για να γεννηθείς ήταν ατομική.
Η επιλογή να ζήσεις όπως θέλεις ποιανού είναι ?
Πότε περιμένεις να κάνεις τη «μάχη» σου για να συναντήσεις την αληθινή σου πλευρά?
Γόνος = Σταγόνα = Πηγή ενΩτητας και γνΩσης. Αυτή η εκτόξευση μόνο από σένα μπορεί να γίνει γιατί το έλασμα = ΕΛ- ΑΣΜΑ = ΔΟΝΗΣΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ, το έχεις μέσα σου.
Έτσι η σταΓονα – Γόνος βρίσκεται μόνο μέσα σε σένα και είναι η Ψυχή σου, η οποία χωρίς την Πηγή της – Πύλη θα ξεραθεί, θα στεγνώσει και θα τελειΩσει. Ένωσε την με τα Ύδατα του Ουρανού μέσα από την δική σου Αργοναυτική Εκστρατεία !!! Αργοναύτης = ΑΡΩΓΟΣ ΕΑΥΤΟΥ !!! = ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ = Γνώρισε ποιος και τι είσαι !!!

ετικέτα ( Έσσεται Ήμαρ ) 

Δωροθέα