Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Η δόνηση που φέρνει σε ισορροπία τις αισθήσεις

Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια, 

Ως λυτρωθείσα των δεινών ευχαριστήρια, 

Αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε.

Αλλ’ ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον, 

Εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον.

Ίνα κράζω σοι, Χαίρε, Νύμφη Ανύμφευτε.

Η δόνηση που φέρνει σε ισορροπία τις αισθήσεις μας και ανοίγει την Πύλη της 6ης αίσθησης που είναι η Αγάπη.
Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια .Η πρώτη πρόταση δονούμενη ισορροπεί την ακοή μας. Η ακοή μας λοιπόν τάσσεται Υπέρ του Λόγου και κάθε τι που ακούμε από τους συνανθρώπους μας το μετατρέπουμε με τη βοήθεια του Θεού σε σωτηρία και σε λύτρωση. Έτσι αυτόματα προστατεύουμε την δική μας αποθήκη του υποσυνείδητου. Ενώ παράλληλα σταματάμε να μαχόμαστε προς κάθε λόγο.
Ως λυτρωθείσα των δεινών ευχαριστήρια, Η δεύτερη πρόταση δονούμενη ισορροπεί την όρασή μας. Η οποία σταματά να βλέπει την κακία και βλέπει σε κάθε συνάνθρωπό μας μόνο την καλή του πλευρά, αυτή που τον συνδέει με το Θείο. Η όραση μας μετατρέπεται σε Θεία Ευχαριστία, αφού κάθε τι που βλέπουμε δοξολογούμε και Υμνούμε τον Θεό. Θεάρεστη διαδρομή περιμένει τον Πιστό που θα ανοίξει τα μάτια του με αυτόν τον τρόπο, γιατί θα κλείσουν αυτόματα τα κοσμικά του μάτια, αυτά που τον έκαναν να βλέπει μόνο πόνο και θλίψη παντού. Αλλά η όρασή του αρχίζει και σταματάει εκεί μέσα στην Φωλιά της καρδιά του που κατοικεί η Ψυχή του αλλά και η Πνοή του Θεού.
Αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε.Η Τρίτη πρόταση αφορά τη γεύση μας αλλά και στο στόμα μας. Το οποίο τόσα χρόνια μάχεται και ο λόγος μας που βγαίνει από εκεί με τη δόνηση αυτής της πρότασης θα μετατρέψει τον Λόγο μας σε βάλσαμο και με αυτό το βάλσαμο μεταφέρουμε σε όλο μας το σώμα μηνύματα ευλογημένης θεραπευτικής διαδρομής. Το σάλιο μας γίνεται θεραπευτικό και έτσι όλο το υγρό μας στοιχείο, γίνεται μία μόνιμη λειτουργία ευλογίας. Ο Θεός θεραπεύει κάθε γωνιά του σώματός μας και το γεμίζει από φως και αγάπη.
Αλλ’ ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον, Η τέταρτη πρόταση αφορά την όσφρησή μας, η οποία συνδέεται άμεσα με τους Πνεύμονές μας- την Πνευματική μας υπόσταση. Οι Πνεύμονές μας γεμίζουν από το δηλητήριο που έχουμε δεσμεύσει τόσα χρόνια στο αιθερικό μας περιβάλλον, έτσι κάθε μας ανάσα μεταφέρει στο σώμα μας μηνύματα πόνο, θλίψης και ασθένειας. Με τη δόνηση αυτή καθαρίζει η όσφρηση μας και έτσι τα μηνύματα στο σώμα μας γίνονται γεμάτα από αγάπη και Θεϊκό Λόγο. Η όσφρηση μας γίνεται απροσμάχητη. Οπότε η δόνησή της μεταφέρεται μέσα και έξω από το σώμα. Η αγάπη απλώνεται σε όλο μας το περιβάλλον.
Εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον.Η πέμπτη πρόταση αφορά την αφή μας δηλαδή : αΦη -  Φαΐ – Φαος – Φως ή αλλιώς Φως= φάος = αφή= φαΐ = πνευματική τροφή.
και στην συνέχεια Ιαχή - Αχή - Χάος – αχός – αχή – αρχή.
Η Πνευματική Αρχή είναι και η πιο θεραπευτική τροφή. Μια διατροφή που σου επιτρέπει μέσα από την ελευθερία του σεβασμού να είσαι απόλυτα αυτό που είσαι. Δηλαδή η Αρχή του Φωτός.
Η αφή μας μεταστρέφεται απόλυτα σε ανακουφιστική θεραπευτική δόνηση. Το άγγιγμά μας, αφού όλες μας οι αισθήσεις αναπτύσσονται μέσα από όλο αυτό το Μεγαλείο, έρχεται η αίσθηση να μας ενώσει απόλυτα με την Ψυχή μας δηλαδή την Αρχή μας που δεν είναι άλλη από τον ίδιο τον Θεό. Ότι αγγίζω γίνεται Χρυσάφι το ουσιαστικό Χρυσάφι, ο Χρυσός. Δηλαδή ο Μίδας = Άκου αυτό που βλέπεις και τότε το έχεις μεταφέρει στην αφή σου έτσι γίνεσαι ένα Φωτεινό Χρυσό Άστρο.

Ίνα κράζω σοι, Χαίρε, Νύμφη Ανύμφευτε. Τότε ανοίγει η τελευταία μας αίσθηση αυτή της Αγάπης και μας ενώνει για πάντα με όλο το Αρχαγγελικό Τάγμα που μας περιμένει με την Αγκαλιά Του ανοιχτή ο Ιησούς.

Σε συνδυασμό τώρα με το Βασιλεύ ΟυράνιεΠαράκλητε που εκείνη η προσευχή ανοίγει τα κέντρα μας και καθαρίζει τις ορμόνες μας – δηλαδή τις ορμές μας που είναι δεμένες με τα πάθη μας και τότε γίνεται το εξής :
7 + 5 = 12, ολοκληρωμένη μαθητεία, οι 12 μαθητές του Ιησού. Ο απόλυτος Λόγος. Αφού 1 + 2 = 3 δηλαδή η Αγία Τριάδα. Ομοούσιος είσαι, άρα φτάνουμε στην απόλυτη διαδρομή μας να ενωθούμε με τον Πατέρα μας.

Μετά από επικοινωνία 
Δωροθέα 


ετικέτες ( Πνευματικότητα & Φοίνικας )