Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Η Ιερή Ενέργεια της Αγάπης στα χέρια μας.

Μια διαδρομή για να ενεργοποιήσουμε στα χέρια μας την ενέργεια της Αγάπης.


Ενώνουμε τις παλάμες μας με τα δάκτυλα ενωμένα, όπως όταν κάνουμε προσευχή. Έτσι ενωμένα όπως είναι τα τοποθετούμε μπροστά στο στέρνο μας.
Στη συνέχεια αρχίζουμε να λέμε το Κύριε Ελέησον όσο χρειάζεται για να κάνουμε το μυαλό μας να έρθει σε σιωπή και παράλληλα να νιώσουμε κι εμείς ένα γλυκό μούδιασμα στο σώμα. Η γαλήνη δηλαδή να αγκαλιάσει το σώμα μας όλο. Μετά λέμε δυνατό το Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε. Το αν θα είμαστε καθιστοί ή όρθιοι είναι δική μας επιλογή. Πάντως καλό είναι να μην είμαστε ξαπλωμένοι.
Αφού νιώσουμε την γαλήνη που προανέφερα, απομακρύνουμε τα χέρια μας, χωρίς να τους αλλάξουμε θέση από το στέρνο μας. Η απομάκρυνση να είναι τόση σαν να θέλουμε να βάλουμε ανάμεσα στα δικά μας χέρια, άλλο ένα χέρι. Ύστερα αρχίζουμε να κάνουμε την σπείρα στρέφοντάς τα χέρια μας αριστερόστροφα, αντίθετα δηλαδή με τους δείκτες του ρολογιού. Το δεξί χέρι θα κάνει τη σωστή κίνηση και το αριστερό θα ακολουθεί σαν καθρέφτης. Την κίνηση αυτήν όσο την κάνουμε λέμε ξανά και ξανά το Κύριε Ελέησον.  

Κάποια στιγμή θα νιώσετε στις παλάμες σας ένα γλυκό μούδιασμα, μία ζέστη, ένα μυρμήγκιασμα. Εκείνη τη στιγμή και χωρίς να διακόψετε το Κύριε Ελέησον τοποθετήστε τα χέρια σας στην κορυφή του κεφαλιού και νιώστε το γλυκό μούδιασμα να απλώνετε σε όλο το σώμα. Συνεχίζετε να λέτε το Κύριε Ελέησον. Κλείστε τα μάτια σας και νιώστε το λευκό καθαρό και αγνό Φως του Ιησού να σας περιβάλλει. Νιώστε το να κατεβαίνει από την κορυφή του κεφαλιού τόσο μέσα σας αλλά και σε όλο σας το σώμα από την έξω μεριά. 
Αν θέλετε μεταφέρετε τα χέρια σας με την δόνηση της Αγάπης σε όποιο άλλο σημείο του σώματος νιώθετε εσείς.
Όταν θελήσετε να διακόψετε αυτή την διαδρομή που έχει μέσα της το Άγγιγμα της Αγάπης. Απλώς σταματήστε πείτε Αμήν. Πιείτε νερό και πλύνετε τα χέρια σας.
Ζητήστε αν θέλετε από τον Ιησού να σας έχει όλη τη μέρα ή το υπόλοιπο της ημέρας κάτω από αυτό το Άγγιγμα της Αγάπης και ζητήστε του να σας έχει κάτω από το Δεξί Του Χέρι. 

Εκείνος σε κάθε άνθρωπο που του ζητά να τον έχει αγκαλιά και με προστασία, το κάνει με χαρά.

Όσο συχνά νιώθετε ότι βάλλεστε από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις μπορείτε να εφαρμόζεται αυτό το Άγγιγμα Αγάπης. ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα