Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Οι 3 Ακτίνες: Ηλεκτρισμός – Φως – Ζωή

Από τη 2η ακτίνα Φωτός της Ιεραρχίας ήρθε ο Ιησούς και βίωσε την 3η Ακτίνα για να μας διδάξει την πρώτη.


Η Πρώτη Ακτίνα είναι ο Ηλεκτρισμός η γέφυρα της πολικότητας και της ενότητας ότι πάνω και κάτω.
Η Δεύτερη Ακτίνα είναι το Φως- το Πυρ που πηγάζει από τη Σοφία της Αγάπης. Όπου ο άνθρωπος μετατρέπεται σε Ιερό Πυρ και είναι έτοιμος να ανοίξει την Πύλη που θα τον ενώσει με την Πηγή του, τον Αστρικό του Φορέα.
Η Τρίτη ακτίνα είναι η Ανθρωπότητα, η ζωή που οφείλει να μετατραπεί μέσα από τις άλλες δύο το Ηλεκτρικό- Πυρ  σε Φοχατική Ροή Ενέργειας μέσα από τη γνώση της Σαμπάλλα. Η Σαμπάλλα δίνει τη Δύναμη- Θέληση για την Ανέλιξη και την 7η Μύηση.
Αυτά για να τα καταφέρει ο Πνευματικός οφείλει να δημιουργήσει τα παρακάτω ζεύγη, τα οποία θα τα ενώσει με τις 3 Ακτίνες Φωτός.
Αγνή καρδιά + Ταπεινότητα
Καθαρό Νου + Διάκριση
Φυσικό σώμα + Θάρρος 


Αυτά όταν ενωθούν με τις 3 Ακτίνες Φωτός τότε ο Μυημένος περνάει δίπλα στον Δάσκαλο Ιησού. Ο Ιησούς αναλαμβάνει μαζί με τον Θεό όλο το εκπαιδευτικό δρώμενο για τον Πνευματικό.
Οι τρεις αυτές ακτίνες συνδυάζονται με τις εξής γνώσεις- στάσεις- θέσεις.
Η πρώτη είναι το σύμβολο του Θεού ο Πατήρ, ο Δημιουργικός ήχος και η δύναμη της Θέλησης.
Η δεύτερη ακτίνα είναι η δεύτερη όψη του Ιχθύ, που σημαίνει Φώτιση.

Η Τρίτη είναι η όψη της Θεότητας ( Θεοί Εστέ), η λειτουργία της Ανώτερης Νοητικής ουσίας στον πλανήτη. Όλο αυτό θα σφραγίσει το κακό για πάντα στον πλανήτη. Αυτό είναι το σχέδιο που οφείλει να ακολουθήσει κάθε άνθρωπος για να στροβιλίσουμε την ενέργεια και να καθαρίσουμε τον πλανήτη. 

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα