Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Οι Δονητικές Ψυχικές απώλειες μέρος 3ο

Ο ανταγωνισμός = το πρώτο σάλπισμα- σάπισμα.


Από τον ανταγωνισμό που γεννιέται μέσα από την διαδρομή μας γεννιούνται και όλα τα πάθη στο σώμα και αρχίζει η αποκαθήλωσή του.
Η αποκαθήλωσή του θα πει ότι μπαίνει σε εφαρμογή ο δρόμος που λέγεται κάρμα και πεπρωμένο. Γιατί εμείς χωρίς να το θέλουμε αντί να ανοίξουμε το αυθεντικό μας κομμάτι και δρόμο της ψυχής μας, ανοίγουμε το βιβλίο των γονιών μας και όλων των προγόνων μας και το συνεχίζουμε από εκεί που το άφησαν. Παίρνουμε ως «προίκα» τα πρέπει τους, τα στάνταρς τους και όλα τα κοινωνικά πρότυπα στερεότυπα και αρχίζουμε τη ζωή μας πάνω σε μία έτοιμη βόμβα. Τη βόμβα αυτή τη λένε DNA και ανοίγουμε όλες τις ασθένειες που πέρασαν οι δικοί μας αλλά σαφώς θα βάλουμε μέσα σε αυτή την διαδρομή και δικά μας μπλοκαρίσματα από σκέψεις και συναισθήματα. Γιατί εμείς είμαστε ένα κράμα όλων τους μαζί μα έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης που προσπαθούμε να υιοθετήσουμε και έτσι φτιάχνουμε μία «ωραία» σαλάτα από μπερδέματα.  

Αποκάλυψη Κεφάλαιο Η/ 7 Και ο πρώτος σάλπισε και εγένετο χάλαζα και πυρ μεμιγμένα εν αίματι, και εβλήθη εις την γην και το τρίτον των δέντρων κατεκάη και πας χόρτος χλωρός κατενάη.

Ο πρώτος λοιπόν είναι ο ανταγωνισμός που μόλις σαλπίσει- σαπίσει ερχίζει το σώμα να δακρύζει- χάλαζα και μαζί με το πυρ- θυμός ανακατεύεται με το αίμα, έτσι ο θυμός μαζί με το εσωτερικό δάκρυ- πόνο αρχίζει να ρέει στο αίμα και αρχίζουν τα προβλήματα υγείας, όπως πυρετός, νεανικός διαβήτης, σπυριά στο δέρμα από το βάρος στο συκώτι και γενικά αρχίζουμε να μοιάζουμε με ζωντανά ζόμπι, γιατί κάποιος μας «πίνει» το αίμα. Το ίδιο μας το μέσα.
Όλος αυτός ο παράταιρος αγώνας που γίνεται από εμάς για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε γκρεμίζει σιγά σιγά τη φρεσκάδα μας, δηλαδή τα δέντρα μας, την πραγματική μας ρίζα και κάθε νέο χορταράκι – ιδέα που προσπαθεί να αναπτυχθεί και αυτά καίγονται τώρα πια και από τον δικό μας θυμό. Γιατί στις μικρές ηλικίες η ψυχή καταλαβαίνει το λάθος και προσπαθεί να αμυνθεί, όμως κανείς δεν της δίνει σημασία, ακόμη και εμείς θα προσπαθήσουμε να ενταχθούμε σε αυτή την δήθεν «αρμονία» για να μπορέσουμε να είμαστε κομμάτια της κοινωνίας, έστω κι αν βλέπουμε ότι είναι τόσο άβολο αυτό το «κουστούμι» και δεν μας ταιριάζει.   

Όπως και να έγιναν τα πράγματα κατά τη διάρκεια που μεγάλωσες και μεγάλωσα, δικαίωμά μας είναι να πάρουμε την περιουσία μας στα χέρια μας. Η γνώση είναι λύτρωση και αυτή θα σε βοηθήσει να φύγεις από εκεί που θεωρείς ότι δεν ανήκεις. Ανήκεις μόνο στον Πατέρα μας και στην Ψυχή σου, σε κανέναν άλλον.
Κλείσε λοιπόν τις πύλες του κακού και άνοιξε την καρδιά σου προς τον Θεό και Πατέρα μας. Μίλα Του όσο πιο πολύ μπορείς. Ναι να κάνεις χρήση τις προσευχές που έχουν τη δονητική της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας γιατί αυτά θα σου ανοίξουν την αυθεντική σου υπόσταση και κλείσουν για πάντα την κόλαση που βιώνεις άθελά σου. Ενώ παράλληλα με το κλείσιμο αυτής της πύλης φράζεις για πάντα το κάρμα και το πεπρωμένο, γιατί πολύ απλά δεν σου ανήκουν. Η φυσικότητα και η αρμονία και μόνο σου ανήκουν. Αναζήτησέ τα θα τα βρεις είναι το μόνο σίγουρο. Ο Καλύτερος ο οδηγός σου είναι η εσωτερική σου Φωνή επέτρεψε της να σου μιλήσει. Θα τα καταφέρεις !!!


Συνεχίζεται…

ετικέτες ( φοίνικας & πνευματικότητα ) 

Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου