Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Το είδαν να συμβαίνει !!! Μπορείς κι εσύ.

Το Πνευματικό σύστημα του Φοίνικα έχει ανοίξει τα «φτερά» του και έχει μεγάλη ανέλιξη και ανάπτυξη στους συμμετέχοντες. Μέσα στους δύο πρώτους μήνες η εξέλιξή τους είναι ραγδαία. Απλοί καθημερινοί άνθρωποι είναι κανάλια επικοινωνίας πια και έχει αλλάξει η ζωή τους σε πολλούς τομείς.

Έτσι ο Φοίνικας ανοίγει πάλι την αγκαλιά του στις 
13 Δεκεμβρίου 2014 για να δεχτεί για τελευταία φορά καινούργια μέλη. Είναι το τελευταίο σεμινάριο που μπορεί καινούργιος μαθητής να μπει στην ομάδα.

Σε αυτό το ταξίδι το τρίτο θα γίνει η απόλυτη μετάβαση από την Αστρική Ενέργεια μέσα στο σώμα κάθε ανθρώπου. Ήδη στους μαθητές έχει γίνει η υποδομή για να αδειάσουν το αιθερικό τους φορτίο και οι βελτιώσεις τους είναι άμεσα ορατές.Τα βήματα που θα γίνουν σε αυτό το σεμινάριο είναι τα εξής :
Α) Ένα Ιερό Σύμβολο διάνοιξης και ενεργοποίησης του Αστρικού Φορέα.
Β) Σύνδεση και γνωριμία με τον Ανώτερο Εαυτό.
Γ) Ατομική επικοινωνία με Ουράνιες Οντότητες.
Δ) Η Τέχνη και τεχνική του Υπερβατικού Διαλογισμού για να δημιουργηθούν οι γέφυρες που θα ισορροπήσουν τις γήινες αισθήσεις και θα τις μετατρέψουμε σε Υπερ- αισθήσεις.
Ε) Είσοδος στα Ακασικά Αρχεία του καθενός.
Στ) Κρυσταλλική Χρωματική Ενέργεια 

Όλο το σεμινάριο είναι βιωματικό.
Παράλληλα θα δοθούν σημειώσεις.
Τι να έχουμε μαζί μας : Τετράδιο, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, έναν μαρκαδόρο, στρωματάκι γυμναστικής, κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό, επιπλέον κάλτσες.

Το σεμινάριο θα γίνει στις
13 Δεκεμβρίου 2014  ημέρα Σάββατο
Στην αίθουσα του καφέ «Ενώ» Ερμού 11 και Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Στις 17:00 με 20:00
Παρακαλώ οι συμμετέχοντες να παραβρίσκονται στον χώρο 
10 λεπτά πριν από τις 17:00 γιατί το σεμινάριο ξεκινάει με διαλογισμό και τεχνικές, έτσι να έχουμε τον χρόνο να ετοιμαστούμε.

Ενώ παράλληλα την ίδια μέρα από τις 15:00 θα δοθούν για όποιον θέλει τα δύο πρώτα σεμινάρια με όλα τα σύμβολα και τις σημειώσεις. ( Σεμινάριο πρώτο και δεύτερο  δείτε τις λεπτομέρειες στα links) .
Η ομάδα του Φοίνικα ήδη έχει καθημερινή φροντίδα και ανέλιξη από μένα σε κάθε τομέα που χρειάζονται είτε σε προσωπικό επίπεδο είτα σε συνολικό και κάνουμε ενδιάμεσα συναντήσεις για επιπλέον γνώση.
Το κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο, ανά άτομο είναι στα 10 ευρώ.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο
e-mail: zefira21@gmail.com  
Με τιμή και εκτίμηση

Δωροθέα