Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Οι Δυναμοενέργειες και τα κοσμικά Αβγά

Τα κοσμικά Αβγά και η δημιουργία αυτών γίνεται μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Τα αβγά αυτά είναι ο καθένας μας ο οποίος έχει γύρω του μία στρογγυλή στεφάνη που λέγεται αστρικό σώμα, όπου μέσα σε αυτό το σώμα συμπεριλαμβάνονται και τα υπόλοιπα εφτά σώματά μας.


Αυτά τα κοσμικά αβγά ταξιδεύουν ανά τους αιώνες και έρχονται – φεύγουν μέσα από τις γεννήσεις μας εδώ στη γη. Αυτά τα αβγά τόσες χιλιάδες χρόνια συλλέγουν πληροφορίες και κάνουν προσπάθεια κάθε φορά να καταφέρουν να ζεστάνουν το αβγό με δρόμο την αγάπη και να βγει από αυτό το αβγό ο Νεοσσός. Ο Νεοσσός αυτός θα είναι ο Νέος άνθρωπος στον πλανήτη οποίος ποια θα έχει συνδέσει την κοσμικότητά του με τα κοσμικά Συμπαντικά Ύδατα. 

Στόχος στα τόσες χιλιάδες χρόνια είναι αυτά τα αβγά μέσα από την σωστή εκκόλαψη- ζέστη- θέρμη  να αναδυθούν αυτοί οι Νέοι Νόες. Όμως τα αβγά αυτά έχουν πια γεμίσει από τον κρόκο ( όπως γνωρίζουμε ότι έχει το αβγό) ο οποίος είναι κίτρινο χρώμα, το χρώμα που έχει όλων μας το τρίτο μας τσάκρα- κέντρο. Το κίτρινο αυτό τώρα μέσα από όλα τα συναισθήματα κυρίως πόνου που έχουν μαζευτεί εκεί είναι έτοιμα να σπάσουν. Με κάθε σπάσιμο τέτοιο βγαίνουν από εκεί θυμώδης χαρακτήρες και όχι Πνευματικοί.
Ας  ζεστάνουμε τις καρδιές μας έτσι ώστε αυτά τα αβγά μας να καταφέρουν να γεννήσουν τους Νέους Νόες, Πυραμιδικούς Ανθρώπους που θα έχουν άμεση πρόσβαση στην Ουράνια Βασιλεία. Ο Νεοσσός αυτός θα λάβει την σφραγίδα στο μέτωπό του από τον ίδιο τον Θεό και επίσης θα γίνει ο ίδιος Φοίνικας που θα κρατά στο χέρι του το σκήπτρο της θεραπευτικής οδού, αφού θα πατά στα Ύδατα του Σύμπαντος . 

Το αστρικό σώμα σε κάθε άνθρωπο, γενικά τώρα τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να χάνει την προστασία του και είναι η ώρα να γίνει η ενσωμάτωση της Ανώτερης Κεντρικής μας μονάδας. Οι Νεοσσοί αυτοί θα είναι αυτοί που θα κατοικήσουν στον Νέο Πλανήτη.
Αυτοί που δεν θα καταφέρουν να ενσωματώσουν τον Ανώτερό τους εαυτό απλώς θα βιώσουν αυτά που λέει στην αποκάλυψη του Ιωάννη κεφάλαια Ζ- 3, 9, 14, Η-3 13 Θ- 4  και αυτό γιατί ο Θεός πάντα κρατούσε και κρατά τις υποσχέσεις του ως προς τους ανθρώπους. Για να ξέρουν ότι δεν τους εγκατέλειψε, αλλά τους έχει δώσει την οδό για την δική τους προστασία.
Ποτέ δεν μας άφησε μόνους μας Εκείνος και πάντα ήταν στο πλευρό μας, έτσι στους πραγματικά πιστούς θα δώσει τα σκήπτρα κα θα τους καλώς ορίσει τους Ουράνιους Θόλους. Η αγκαλιά Του και η προστασία του σε εκείνους που τον αναζητούν είναι τεράστια. Η σφραγίδα του σας περιμένει για να γίνεται οι Νεοσσοί Φοίνικες που θα λάβετε τα σύμβολα της σωτηρίας.

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα