Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Ο στρατός του Κυρίου κατοικεί στο σώμα ( μέρος 3ο)

Συνέχεια από το δεύτερο μέρος 
Από δω και πέρα το σώμα απολαμβάνει το απόλυτο. Σε αυτό το στάδιο και μετά αφού έχουμε ενεργοποιήσει τον Άγιο που έχουμε το όνομά Του τότε εκεί στην βάση στο Ιερό μας αρχίζει να δημιουργείται η Πύλη εισόδου. Γιατί κάποιος που έχει απαλλαγεί απόλυτα από όλα τα βάρη που υπάρχουν στο 1ο και 2ο μυστικό πέρασμα τότε αρχίζει να αδειάζει τον κυρίως Ναό, δηλαδή όλο το υπόλοιπό μας σώμα.


Εκεί αρχίζει να εργάζεται όλος ο στρατός του Κυρίου για την αναστύλωση του Ναού- Σώμα μας.
Όπως είπαμε έχει αρχίσει να ρέει το Άγιο Μύρο μέσα στο σώμα μας το οποίο από τοξικό που ήταν αρχίζει να μετατρέπεται σε αγνό, φυσικό σώμα. Αυτό που ορίζει η βιολογία μας .
Η στάση του ανθρώπου προς τη ζωή απαλλαγμένος πια από τα πάθη μετατρέπεται απόλυτα. Διψά κάθε λεπτό να λειτουργεί, δηλαδή να μιλάει με τον Πατέρα και τον Αδερφό Ιησού.
Η φωτεινότητα ρέει μέσα στο σώμα και το μυαλό του ανθρώπου δεν είναι υποχείριο του υποσυνείδητου αλλά είναι απόλυτα συνειδητό και μάλιστα δεμένο με τον Υπερσυνείδητο Νου. Την βασική του κεντρική μονάδα, που έχει ο καθένας μας. Δηλαδή τον γνωστό μας Ανώτερο Εαυτό. 

Τότε γίνεται το απόλυτο κάλεσμα από την ψυχή η οποία έχει μπει απόλυτα μέσα στο σώμα και κατοικεί σε αυτό. Έτσι η Ψυχή καλεί τον Ανώτερο Εαυτό ο οποίος μεταφέρει την 5η διάσταση εδώ κάτω στον πλανήτη και μέσα στο σώμα μας. Τότε η Πύλη του Ιερού σφραγίζεται και το κακό, δεν υπάρχει πια στην ζωή του ανθρώπου αυτού. Ο Ανώτερος Εαυτός συνεργάζεται με τους εργάτες του Ιησού και αρχίζουν να προετοιμάζουν το διαμάντι που βρίσκεται κρυμμένο και θαμμένο για αιώνες.
Το Διαμάντι της γνώσης και της Σοφίας. Ποιας γνώσης και ποιας Σοφίας, μα όλων των υπεφυσικών δυνάμεων που κατέχει ο καθένας μας. Γιατί τις λέμε υπερ- φυσικές άραγε αφού είναι η απόλυτη φυσικότητά μας και όλη μας η περιουσία ? Γιατί λίγο πολύ ενώ τα ακούμε να λέγονται, δεν τα πολύ πιστεύουμε και νομίζουμε ότι οι εκλεκτοί είναι λίγοι και ίσως να ήρθαν με αυτές τις ιδιότητες. Κι όμως κάθε σώμα κρύβει μέσα του τη σοφία αυτή. Αλλά όσο το σώμα είναι εγκλωβισμένο μέσα σε ένα διάφανο κλουβί της ύλης τότε δεν μπορεί παρά μόνο να κάνει οριακά πράγματα. Αυτά που τα λέμε εμείς καθημερινότητα.
Στην απόλυτη απαλλαγή όμως από το υλικό στάτους το σώμα μεταφέρει εδώ μέσα από την μνήμη σε όλα τα κύτταρα την ενεργοποίηση των δυνάμεων αυτών. 

Τα κύτταρα μέσα από την Άγια Κολυμπήθρα ανοίγουν προς την γνώση και μεταστρέφονται από υλικά σε πνευματικά. Μαζί με την Ακκασική μονάδα του Ανώτερου Εαυτού ετοιμάζουν τον Άνθρωπο για να συναντήσει την τέλεια γνώση. Την γνώση που κατείχαν ελάχιστοι πάνω στη γη και ίσως να την είχαν τμηματικά κάποιοι.
Ο Ναός τότε μετατρέπει στον Νου σε τέλειο Νου αφού συνδέεται ο Νους άμεσα με τους άλλους δύο Νόες που κατοικούν μέσα σε κάθε σώμα. Γιατί εμείς νομίζουμε ότι έχουμε μόνο έναν νου. Κι όμως οι Νόες που έχουμε είναι τρεις και περιμένουν να ενωθούν με τον Τέταρτο Νου για να περάσουν στον 5ο και από εκεί να κάνουν τον τέλειο γάμο. Δηλαδή να ενώσουν αυτό το 5 με το 2 το εδώ και να βρεθούν κατευθείαν στην 7η Διάσταση. Από εκεί που ρέουν τα Ύδατα της 7η Ακτίνας, μεταλαμπάδευσης. Οι δύο επιπλέον Νόες που υπάρχουν στο σώμα ο ένας είναι στην καρδιά και ο άλλος στο Ιερό αυτό πετράδι. Το οποίο πετράδι ενεργοποιείται μόνο όταν ο Ανώτερος Εαυτός κατοικήσει στη γη. Αυτό που νιώθουν αρκετοί, που δεν έχουν κάνει την ένωση Μέρκαμπα, να ρέει στη σπονδυλική τους στήλη, δεν είναι άλλο από την προετοιμασία τους που γίνεται από το Άγιο Μύρο. Ο Ανώτερος Εαυτός έχει την ιδιότητα να ξυπνήσει το διαμάντι αυτό της Γνώσης για να δημιουργήσει τις υποδομές για την Ωση και την αντιστροφή των κυττάρων και της κυτταρικής δομής.

Τότε το σώμα του ανθρώπου, ο άνθρωπος αυτός και η συνολική του οικογένεια η Ουράνια, ενώνονται στη Γη για πρώτη φορά.  

Τότε κατοικεί μέσα στο σώμα όλος ο στρατός του Κυρίου. Το σώμα μετατρέπεται σε απόλυτος Ναός και τα υπόλοιπα τα κάνει ο Πατέρας, με τον Ιησού και τον άνθρωπο αυτόν από την 7η Διάσταση όπου γίνεται η βασική του κατοικία πια. Εδώ βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός με έναν και μοναδικό στόχο να διδάσκει την ανάβαση αυτή σε όσους θελήσουν να φύγουν από το σκοτάδι και να περάσουν στο απόλυτο Φως της γνώσης.