Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

Ποια κυτταρική δομή θα επιλέξω ?

Κάθε άνθρωπος έρχεται εδώ με το δικαίωμα της επιλογής ποια κύτταρα θα ενεργοποιήσει και ανάλογα θα ζήσει και την ζωή με τα κύτταρα αυτά.


Όταν επιλέξουμε τον δρόμο του εγώ τότε τα κύτταρά μας εμποτίζονται μέσα από αυτά τα φίλτρα του εγώ και τότε οδεύουν προς αναπαραγωγή ασθενειών και προβλημάτων. Ενώ αν κάποιος επιλέξει να συνδέσει τα κύτταρά του αναπαράγοντας την Ψυχική του Μήτρα τότε τα κύτταρα αυτά κατέχουν τη Θεία Γνώση. Έτσι η βιολογία έχει άλλη κυτταρική δομή και ο άνθρωπος ακόμη και να νοσήσει έχει την ιδιότητα της αυτοθεραπείας γιατί τα κύτταρά του είναι ενωμένα με τη Θεία Πηγή, αλλά κυρίως με την Ψυχική δομή.
Τα μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων έχουν ενεργοποιήσει τα εγωικά κύτταρα. Τα κύτταρα αυτά είναι δρομολογημένα να βιώσουν τον θάνατο. Έτσι αντί για την μόνιμη ανανέωσή τους που θα έπρεπε να έχουν πεθαίνουν ανάλογα τη χρήση του εγώ και ανάλογα κύτταρα ή και αν δεν πεθαίνουν δηλητηριάζονται και ρέουν στο σώμα βακτήρια τέτοια για δημιουργηθούν οι «φωλιές» σοβαρών παθήσεων. 

Ο άνθρωπος οφείλει να βάλει στόχο του εδώ να βιώσει την 4η διάσταση έτσι ώστε να νικήσει τον θάνατο. Για να φτάσουμε στο βιώνω εδώ κάτω την 4η διάσταση που είναι μία διαδικασία μόνιμης έρευνας, οφείλει να αλλάξει επιλογή στον αρχικό του πομπό και να επιλέξει την Θεική κυτταρική δομή.
Όταν λοιπόν επιλέξουμε την Θεική κυτταρική δομή, αμέσως μπαίνουμε σε διαδικασία να αναζητήσουμε όλες τις πηγές του εγώ, σε κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια της ζωής μας. Τότε η τελική διαδρομή είναι η απόλυτη ευθυγράμμιση με την Τριάδα μας και τότε ανοίγει η Πύλη για την 4τράδα μας. Να μπούμε μέσα εκεί με τη βοήθεια της Ψυχής μας και να μηδενίσουμε τις επανανσαρκώσεις μας. Αυτός είναι ο κύριος στόχος της ψυχής.
Όσο εμείς είμαστε δεμένοι με το εγώ μας και τις ανάλογες κυτταρικές δομές, επηρεάζουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε τόσο τις ψυχές που έφυγαν μέσω θανάτου από τον πλανήτη, αλλά και αυτές που πρόκειται να γεννηθούν. Γιατί με κάθε ψυχή μας κρατά μία ενεργειακή κορδέλα η οποία βασίζεται στην ζωή τη δική μας. Ενώ παράλληλα η δική μας ζωή είναι δεμένη με όλους τους προγόνους μας, όλα αυτά φυσικά επειδή έχουμε επιλέξει την κυκλική τροχιά της επανάληψης και όχι της σύνδεσής μας με τη Θεία μας Πηγή. 

Οπότε αναγκαστικά εμείς είμαστε αυτοί που θα επηρεάσουν το μέλλον του πλανήτη. Είτε θα επιλέξουμε την Θεική κυτταρική δομή και έτσι θα σταματήσει κάθε μορφή φθοράς, πόνου και θανάτου ή θα συνεχίσουμε με την εγωική κυτταρική δομή. Τώρα θα με ρωτήσετε, γίνεται να σταματήσει ο κύκλος μόνο για μας αν το υπόλοιπο περιβάλλον μας λειτουργεί με το εγωικό κύτταρο ? Μα φυσικά και γίνεται. Ο Θεός είναι απόλυτα δίκαιος και πάντα αμείβει για την προσπάθεια κάθε του παιδί. Αν λοιπόν εμένα ο στόχος μου είναι η Θεική κυτταρική δομή, αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας και να με επηρεάσει κανένας. Γιατί ο μόνος πια που έχει λόγο σε μένα είναι ο Θεός και όχι όλο το πρότερο περιβάλλον μου. Οπότε κόβω απόλυτα τον λώρο που με κρατούσε σε χαμηλά δονητικά επίπεδα. Με όλη αυτή την διαδρομή αυτόματα αναβαθμίζω όλους τους προγόνους μου που έχουν πεθάνει.

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα