Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Είσαι έτοιμος να λάβεις ?

Αυτή τη χρονική περίοδο τα Δώρα του Πατέρα μας Θεού έχουν αρχίσει να ρέουν παντού.


Είσαι έτοιμος να λάβεις ? Για να λάβεις τότε να μεταλάβεις. Για να μεταλάβεις, τότε να αδειάσεις από τις σκιές του εαυτού σου. Για να αδειάσεις από τις σκιές του εαυτού σου, τότε οφείλεις να ψάξεις και να παραδεχτείς πρώτον ότι έχει σκιές και δεύτερον τις σκιές.
Η παραδοχή θα σε προετοιμάσει για την κάθαρση και θα αναλάβει η Θεία Πρόνοια την φροντίδα σου για κάθε γωνιά της ζωής σου.
Χωρίς τη Θεία Πρόνοια δεν μπορούμε να λάβουμε τίποτε. 

Γιατί θα μοιάζουν με Δώρα Του Θεού, αλλά δεν θα είναι. Θα είναι εκδορές που δημιουργεί το εγώ στο μυαλό και κατ’ επέκταση στην καρδιά. Δηλαδή τον τραυματισμό της ψυχής.
Γιατί οι σκιές που έχει ο άνθρωπος του κλείνουν την πρόσβαση στην εικόνα της αλήθειας και ζει μονίμως μέσα σε πλασματικότητα.
Ο Θεός ούτε μία μέρα δεν μας εγκατέλειψε. Αλλά μας έχει δώσει τα βήματα για να φτάσουμε να λάβουμε τα Θεία Του Δώρα.
Την κάθαρση, την παραδοχή και την Θεία Ακολουθία. Ποια είναι η Θεία Ακολουθία ? Να τον ακολουθείς παντού. Να γίνει το Θέλημά Του, δικό σου θέλημα και μέλημα. Γιατί αυτός που μέλει – μέλι απολαμβάνει. Δηλαδή μετατρέπεται ο ίδιος σε μέλι γλυκό και τρυφερό επί της ουσίας και όχι επί της ουτοπίας.

Έτσι ετοίμασε τον εαυτό σου να λάβει και να αναλάβει την περιουσία του που δεν είναι άλλη, από το: Ως εν Ουρανώ και επί της γης. 

ετικέτα ( Πνευματικότητα ) 

Δωροθέα