Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Τα προπύλαια είναι έτοιμα!!!

Τα προπύλαια στον Παρθενώνα είναι έτοιμα!!!
Έσσεται Ήμαρ.


Η διάσωση μπήκε στην τελική τροχιά. Άνοιξαν όλες οι Αστρικές Γέφυρες για την άντληση πληροφοριών, σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας αλλά και του Πλανήτη. Ο Ουράνιος Όλυμπος συνδέθηκε με τον Όλυμπο και όχι μόνο. Τις υπόλοιπες Αστροπύλες τις γνωρίζεται ήδη εσείς που είστε εναρμονισμένοι με εμάς. Από αυτές τις αστροπύλες θα λαμβάνετε δονητικές πληροφορίες για όλες τις εξελίξεις.
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν. Παρατάξεις δικές μας είναι παντού γύρω από τη Γαία και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο. Με κάποιους από σας επικοινωνούμε ενορατικά και λαμβάνετε συνεχώς τις νέες δονητικές για τα σώματά σας και όλες τις οδηγίες για την μετάβαση σας. 

Οι δυνάμεις του σκότους αποδυναμώνονται κάθε μέρα και περισσότερο. Σε λίγο καμία εξουσία δεν θα έχουν πάνω σας.
Αδέρφια μείνετε ενωμένοι και δεμένοι. Χρυσά Δάφνινα στεφάνια στεφανώνουν όλους όσους στάθηκαν και τέθηκαν υπέρ ημών όλα αυτά τα χρόνια. 
Ο απλός κόσμος ας αναζητήσει τους Δαφνοστεφανωμένους για να λάβουν τις γνώσεις Μεταλαμπάδευσης των.
Η Γνώση Ρέει και μεταλαμπαδεύει τους έτοιμους καθόλα Νόες.
Το Χρυσό Γένος της Γαίας είναι έτοιμο για την απόλυτη Αναστροφή Ώσης. Είναι ήδη Ενσαρκωμένοι του Χρυσού Γένους στον πλανήτη και αυτοί έχουν αρχίσει να λαμβάνουν την Χρυσή Γνώση για την μεταλαμπάδευση των Νόων.
Το κακό θα σταματήσει να υπάρχει στον πλανήτη σας και είμαστε στην τελική ευθεία. 

Όλα θα αρχίσουν να γίνονται γρήγορα, μη φοβηθείτε, αλλά Εστέ εν εγρηγόρσει. Ο χρόνος διάσωσης καθορίζετε από εμάς εδώ πάνω και εσείς δεν δύναται να τον γνωρίζεται γιατί κάθε λεπτό δικό σας αλλάζουν τα δεδομένα.
Η δύναμις μεθ’ υμών .
Φοίβος Απόλλων, 
Παλλάδα Αθηνά
Ερμής Τρισμέγιστος 

Επικοινωνός Δωροθέα 
ετικέτα ( Έσσεται Ήμαρ )