Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Η Αφύπνιση του Πυρ

Το Αστρικό Πυρ που βρίσκεται στα Συμπαντικά Ύδατα οφείλει να ενωθεί με το Πυρ της συνειδήσεως. Ποιο όμως είναι το Πυρ της 


συνειδήσεως ? Αυτό το Πυρ βρίσκεται μέσα στην ύλη, είναι η ενέργεια που είναι διαφορετική από το Πυρ της ίδιας της ύλης. Η ύλη γενικά και ειδικά έχει ένα πυρ ανάφλεξης για να μπορεί να υπάρχει. Αυτή η ανάφλεξη συνδυάζεται απόλυτα με τις τρεις διαστάσεις του πλανήτη και ενώνει απόλυτα τα φωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια όπου δημιουργούνται ανάλογες σχάσεις ανά δευτερόλεπτο για να τροφοδοτείται η ύλη, να αναπαράγεται και να υπάρχει μέσα στο οπτικό μας πεδίο. Όμως η ένωση του Αστρικού Πυρ που βρίσκεται στο Σύμπαν για να ενωθεί με το Πυρ της συνειδήσεως ύλης που έχει διαφορετική υπόσταση από το μέχρι τώρα υλικό στάτους, θέλει διαφορετικούς χειρισμούς και δεν αφορά την ύλη αλλά τα υλικά μας σώματα. Τα οποία μέσα από την αναστροφή τους ενώνονται με τον Αστρικό Φορέα. 

Σε όλο αυτό το διαφορετικό στάτους της υλικής υπόστασης για την ένωση Πυρ με Πυρ ολόκληρο το νευρικό σύστημα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την δομή που θα δημιουργήσει την ένωση αυτή.
Τεχνικά αυτό ονομάζεται Ηλιακό Πυρ το οποίο όταν σμίξει με το Πυρ της σωστά προετοιμασμένης ύλης ( σώμα) τότε υπάρχει η απόλυτη ένωση με την Ανώτερη Θεϊκή Όψη. Τότε το είναι – σώμα του ανθρώπου που θα καταφέρει να κάνει αυτόν τον «γάμο» ένωση, βρίσκεται απόλυτα ενωμένο με τον Μεγάλο Μύστη. Τότε ο ίδιος μετατρέπεται σε ενεργειακή Φλόγα Μύστη.
Ο Ανώτερος Δάσκαλος που δεν είναι άλλος από τον Δημιουργό μας Θεό ολοκληρώνει στον εκπαιδευόμενο το σημαντικό βήμα ανέλιξης του.
Το τριπλό σμίξιμο του εκπαιδευόμενου ως προς την αποστολή του Πατήρ- Υιός- Άγιο Πνεύμα έχει φτάσει στον τελικό του προορισμό. Γιατί αυτός είναι ο στόχος κάθε ενσαρκωμένου εδώ στη γη. Πρώτα να ενεργοποιήσει μέσα του τον Υιό, ύστερα να ενωθεί με το Άγιο Πνεύμα το οποίο θα ρέει μέσα του μαζί με τον Υιό – Ιησού και όταν αυτό το δύο έρθει να αντιστρέψει το δικό μας δύο που μέχρι πριν ήταν αρνητικό- θετικό ως ενέργειες, τότε το σώμα μετατρέπεται σε Μέρκαμπα. Η απόλυτη υποδομή του Ηλιακού Άγγελου. Ο ίδιος ο Θεός τότε θα κάνει την εμφάνισή Του και δίνει στον εκπαιδευόμενο την απόλυτη μεταστροφή καύσης. Αφού του δημιουργεί τον γάμο του Πυρ με το Πυρ, όχι πια της υλικής υπόστασης αλλά αυτής της άϋλης οντότητας .   

Όλο αυτό για να βιωθεί και για να γίνει η Ανάληψη αυτή με απόλυτη ασφάλεια μπορεί να βιωθεί μόνο από ένα άτομο που έχει δώσει στην υλική του υπόσταση την γνώση αυτή μέσα από την ενεργοποίηση της σωστής φλόγας. Μέσα από ολοκληρωμένη διαδρομή και συγκροτημένη.
Ο εκπαιδευόμενος αφού είπαμε ότι έχει ενεργοποιήσει την προσωπικότητα του Ιησού μέσα του και ρέει το Άγιο Πνεύμα σε κάθε του κύτταρο έχει την ικανότητα πια να μεταστρέψει την συνείδησή του σε Χριστική συνείδηση τότε το σώμα του έχει την ιδιότητα να αποσύρετε αλλά παράλληλα να διατηρεί απόλυτα το σημείο επαφής με επίγνωση μέσα στο κεφάλι του και από εκεί να μεταφέρει την ενέργεια όπου αυτή χρειάζεται, σε ότι χρειάζεται σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Όλο αυτό το βιωματικό ταξίδι για να φτάσει να περάσει από τον λόγο στην πράξη, δεν είναι δύσκολο, απλώς χρειάζεται από τον κάθε άνθρωπο να φτάσει να ξεχωρίσει τον εαυτό του από το γήινο στάτους και να αποδεχτεί το Θεοί Εστέ. Οπότε να βάλει ως στόχο τον Μεγάλο Μύστη Δημιουργό μας τον Θεό.
Τα κλειδιά του Παραδείσου είναι δοσμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια από την σταύρωσή Του και μετά. Πατήρ – Υιός – Άγιο Πνεύμα. Είναι οι τρεις διαστάσεις που όταν εμείς τις ενώσουμε με τα 7 μας σώματα τότε δημιουργούμε την σωστή και απόλυτη τετρακτύ και έτσι έχουμε την Πυραμίδα που μας ενώνει απόλυτα με τον Θεό. Η μεταστροφή αυτή ακούει ως πρώτο βήμα Ιησούς. 

Τα βήματα της Πνευματικής ανέλιξης είναι στα 4 Ευαγγέλια που όταν τα μελετάμε πια ως υποδομή Πνευματικότητας μας δίνει ο ίδιος ο Ιησούς τα κλειδιά για τις αίθουσες. Το κάθε Ευαγγέλιο έχει ρόλο να μας ανοίξει τα πρώτα 4 τσάκρας- κέντρα, που σημαίνει ότι έρχεται το βασικό μας ορμονικό σύστημα σε ισορροπία. Μία σάρκα που φλέγεται μέσα από γήινα πάθη τότε είναι δεμένη με την γήινη λαίλαπα του πόνου- του φθόνου- της φθοράς.
Έτσι λοιπόν τα 4 Ευαγγέλια μας βοηθούν να φέρουμε σε ισορροπία τα τσάκρα μας 1ο, 2ο, 3ο 4ο . Όχι φυσικά με την μία τους ανάγνωση αλλά με την πολλοστή. Τότε ο Ιησούς «καταλαμβάνει» το σώμα μας και κατοικεί μόνιμα σε αυτό. Έτσι μας μετατρέπει τα 4 κέντρα, δηλαδή το σώμα μας σε Ναό και ο λόγος μας 5ο κέντρο γίνεται ο απόλυτος Θεϊκός Λόγος. Το Άγιο Πνεύμα ενώνεται με τη βάση της σπονδυλικής μας στήλης και το 5ο κέντρο του Λόγου. Τότε στο 7ο κέντρο που ανοίγει διάπλατα στην Αίθουσα του Θρόνου, κατοικεί μόνιμα ο ίδιος ο Θεός.
Καταλαμβάνει ο Ιησούς το σώμα μας, σημαίνει όχι την υποκριτική μας στάση, να λέμε δηλαδή καλοσύνες και από μέσα μας να βράζει το συναισθηματικό μας κομμάτι και οι σκέψεις μας. Αλλά να μην υπάρχει καθόλου συναίσθημα κα σκέψεις τα οποία συναισθήματα και σκέψεις μας έχουν δέσμιους στην 3η γήινη διάσταση- υπόσταση. Αυτό είναι που οφείλει να κάνει πρώτα ο εκπαιδευόμενος να ελευθερωθεί από το γήινο 2 και να το ενώσει με το Θεϊκό 2 του ΙΧΘΥ Ιησού. Για να γίνει η γέφυρα που θα τον ενώσει με την Ουράνια Πατρίδα. 

Αν για κάποιο λόγο ακόμη σας δεσμεύουν συναισθήματα και σκέψεις, άρα είστε εγκλωβισμένοι στο υλικό στάτους, τα κέντρα σας – τσάκρα δεν λειτουργούν αρμονικά έτσι ώστε να υπάρξει η υποδομή για την Αναστροφή Ώσης.
Αναζητήστε με ειλικρίνεια που είστε και με τι δεμένοι. Γιατί μπορεί να προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας για την Θεϊκή σας υπόσταση, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να πείσετε τον Θεό, αφού εκείνος γνωρίζει απόλυτα κάθε κρυφό σας πόθο και πάθος. Κάθε τι το γνωρίζει απόλυτα εκείνος. Μπορεί να έχετε καταφέρει να πείθετε τον περίγυρο ότι είστε, μπορεί ακόμη και να παραμυθιάζετε τους εαυτούς σας, αλλά τον Θεό όχι.

Η στολή του Αρχαγγέλου δεν δίνεται σε σκλαβωμένους νόες, αλλά σε νόες που λειτουργούν αρμονικά με την Πύρινη Φλόγα τους η οποία έχει καταφέρει να ενώσει το 6ο τσάκρα με το 1ο. Η Πύρινη αυτή Φλόγα ενεργοποιείται μόνο όταν κατοικήσει ο Ιησούς στο σώμα. 

ετικέτα ( Φοίνικας ) 

Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου