Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Το Νέκταρ του Θεού

Ο θεραπεύον την καρδιά του τη γεμίσει με γλυκό σιρόπι από το μεθυστικό άρωμα του Θείου Έρωτα, τότε το μυαλό του θα στάζει από μέλι. Το μυαλό είναι σαν το μελίσσι που κάνει αδιάκοπα θόρυβο χωρίς ρυθμό. Με σκέψεις που ταλαιπωρούν και κουράζουν τους ανθρώπους ενώ παράλληλα το σώμα αρχίζει να νιώθει κόπωση εξ αιτίας των σκέψεων.


Όταν όμως μέσα στην καρδιά αρχίσει να ρέει ο Λόγος Του Θεού, τότε το μυαλό ρυθμίζει αυτό το μελίσσι στο πιο παραγωγικό του ταγκό. Τότε αρχίζει ο εγκέφαλος να δημιουργεί το νέκταρ των Θεών. Αυτό το νέκταρ δημιουργεί ένα μοναδικό μέλι γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Αυτές οι σκέψεις πια από το μυαλό, συνεργάζονται επιτέλους με την καρδιά όχι μέσα από τα επίπονα συναισθήματα, αλλά από την καθαρή πρόπολη – την ενέργεια της Αγάπης και της απόλυτης θεραπείας. Γιατί αν το δείτε η καρδιά μας έχει το σχήμα μελισσιού και περιμένει καρτερικά την σκέψη που θα την οδηγήσει στην Ουράνια Πατρίδα. 

Η καρδιά γεμίζει με το μέλι το οποίο ρέει από τον εγκέφαλο ασταμάτητα. Τότε το μέλι αυτό αρχίζει να στάζει και από τον λόγο μας. Τα λόγια μας γλυκά σαν μέλι και όχι πικρά σαν φαρμάκι.
Οι σκέψεις μας πια που είναι γεμάτες από το νέκταρ αυτό ρέουν όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες μέσα στο σώμα και το βάλσαμο της αγάπης επουλώνει κάθε πληγή. Η ψυχή φτερουγίζει με χαρά γιατί καταλαβαίνει ότι ο θρόνος της είναι έτοιμος πια μέσα από όλο αυτό το καθαρό περιβάλλον γεμάτο από το μέλι.
Τότε η ψυχή κάθεται στον θρόνο της και καθαρή πια περιμένει τον Νυμφίο για να τελέσει μαζί Του τους Ιερούς γάμους. Του γάμους γιατί τότε ο Νυμφίος Ιησούς αναλαμβάνει να ανεβάσει την ψυχή στα Ηλίσια Πεδία. Να την οδηγήσει μπροστά στον Θρόνο του Θεού και να της δώσει όλα όσα της αρμόζουν.
Πια ο Ιησούς με την ψυχή συνεργάζονται για την απόλυτη εξισορρόπηση του σώματος και το σώμα αποκτά σιγά σιγά όλες τις μεταφυσικές ιδιότητες και ζει στον πλανήτη γη με όλες τις ευκολίες που έχει υποσχεθεί ο Θεός στον άνθρωπο, αυτόν που θα επιλέξει τον δρόμο Του. 

Δεν υπάρχει ωραιότερη στιγμή για έναν άνθρωπο να καταφέρει να καθαρίσει όλο του το σώμα και να γεύεται αυτό το Θεϊκό Νέκταρ Αγάπης.
Άρα σταματάμε το μαλώστε και πάμε να ζήσουμε όλοι μαζί το μελώστε. Μέλι να στάζει το στόμα από τον Λόγο σας και να είναι η καρδιά σας γεμάτη από το γλυκό αυτό σιρόπι του μεθυστικού αυτού έρωτα με τον Ιησού.

Μία θεραπευτική διαδρομή για την καρδιά είναι η προσευχή με κατάνυξη. Όσο μπαίνει η ουσιαστική φροντίδα της καρδιάς μέσα από την προσευχή τότε ο κακός μας εαυτός γεύεται το βάλσαμο και το γλυκό αυτό μέλι και γεμίζει με το Φως της αγάπης. Τότε δεν υπάρχει πια καμία σκιά ανάμεσα σε μας και στον Θεό. Το Φως του βρίσκεται αυτόματα από πάνω μας και μέσα μας. Οι σκιές είναι στη ζωή μας γιατί έχουμε επιλέξει να φωτίζουμε μόνο τη μία πλευρά μας και έτσι η άλλη μας μεριά είναι πάντα σκοτεινή, μα αυτό είναι το ετερόφωτο φεγγάρι. Ενώ στην τροχιά του Ήλιου και όταν αυτός ο ήλιος σταθεί πάνω από το κεφάλι μας τότε καμία σκιά και κανένα σκουπιδάκι του εγώ δεν θα υπάρχει πια.  

ετικέτα ( Πνευματικότητα ) 

Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου