Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Η επιστροφή της Ψυχικής Κυτταρικής Δομής

Η ψυχική Κυτταρική Δομή στηρίζεται σε τρεις δρόμουςΠρώτος δρόμος : την δομή που απορρέει από τον Αστρικό Φορέα
Δεύτερος δρόμος : με την μεταστροφή των κυττάρων από την Ακασική Κεντρική μονάδα του Ανώτερου Εαυτού.
Τρίτος δρόμος : ένωση με τη Θεική Πηγή την Ανώτερη Ουράνια Μονάδα ( με την Αναστροφή Ώσης )

Όλο αυτό στηρίζεται στις εξής κινήσεις : Μαγνητίζω, απομαγνητίζω, μαγνητίσω, απομαγνητίζω, μαγνητίζω.

Το πρώτο μαγνητίζω, δημιουργείται για τον καθένα από μας τη στιγμή της σύλληψής του και κατά τη διάρκεια του τοκετού. Όπου εκεί από τον τρίτο μήνα και μετά η ψυχή αρχίζει να λαμβάνει τα δρώμενα του δρόμου. Τα δρώμενα είναι απόλυτα σύμμετρα με την ψυχή, την οικογένεια που έρχεται να ζήσει, τον τόπο, τα ήθη, τα έθιμα, τις αξίες και την χρονική περίοδο της γέννησης. Εκεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μαγνητισμού- έλξη τοποθετούνται και οι πρώτες βασικές γνώσης για το ταξίδι της ψυχής.  

Η ψυχή από τη στιγμή που γεννιέται, στις αρχές συνεχίζει να μαγνητίζεται από την Ουράνια Πατρίδα, από τον Αστρικό της Φορέα αλλά και αντλεί τις βάσεις από τον Ανώτερό της Εαυτό. Τότε σε εκείνο το πρώτο αρχικό στάδιο, είναι που σε κάποια παιδιά φαίνονται κάποια ταλέντα είτε στον χορό, είτε στη ζωγραφική, στη μουσική, στα μαθηματικά.
Η ψυχή ανάλογα με το μεγάλωμά της θα αρχίσει να απορυθμίζεται δηλαδή να απομαγνητίζεται. Αυτό κατά μία έννοια είναι ένα στάδιο ορόσημο για όλες τις ψυχές μας, που τώρα προσπαθούν να πλησιάσουν το Θείο. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του μεγαλώματός μας και ανάλογα τα δρώμενα, την ευαισθησία του κάθε ανθρώπου τότε η ψυχή είναι που χάνει έδαφος και τότε ο άνθρωπος, έχοντας φτάσει πια στην εφηβεία μαγνητίζεται από το γήινο καθ’ όλα περιβάλλον. Τότε είναι που αποκτά κάθε «όπλο» επιβίωσης. «Όπλο» που ακούει στο όνομα χαρακτήρας, γιατί ο χαρακτήρας είναι μία επίκτητη διαδρομή και όχι η αυθεντική μας υπόσταση. Είναι μία στολή αναγκαστική και εκεί ο άνθρωπος αποκτά διάφορες άμυνες, όπως είναι το ψέμα, όπως είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση, ο χαμηλός αυτοσεβασμός, το χάσιμο του δρόμου και της εσωτερικής φωνής που μπορεί να μας δείχνει άλλον δρόμο, αλλά να κερδίσει έδαφος τα πρέπει και η λογική. 

Οπότε το επόμενο βήμα μαγνητίζω, είναι απόλυτα γήινο όπως είπαμε και εγκλωβίζεται ο άνθρωπος σε ένα κοινωνικό στάτους. Χωρίς να ξέρει το γιατί, κάποια στιγμή θεωρεί ότι αυτό το νέο προσωπείο του πάει «γάντι» και δεν μπαίνει στην διαδικασία της αναζήτησης και φυσικά ούτε το μάχεται αυτό το προσωπείο, γιατί το θεωρεί δικό του.
Τα κύτταρα των ανθρώπων υπνωτίζονται μέσα από το «φίλτρο» του εγώ ή αναπαράγονται μέσα από αυτό το φίλτρο.
Μέχρι που κάποια στιγμή στη ζωή του, έρχεται μία εικόνα, μία κατάσταση, ένα δρώμενο που τον οδηγεί στην αναζήτηση της πραγματικής του ταυτότητας και το γιατί ήρθε στη γή. Μία διαδρομή που θεωρώ ότι λίγο πολύ την περνούν όλοι οι άνθρωποι. Όπου τότε οι άνθρωποι αυτοί μέσα από αυτή την απορία τους θα αναζητήσουν να ανακαλύψουν την αρχική κυτταρική δομή τους αυτή της Ψυχής τους για να περάσουν ύστερα στην απόλυτη ταύτιση με την Αρχική τους Θεϊκή Μήτρα. Η κυτταρική δομή της Ψυχής τους θα τους δείξει την κατοχή της γνώσης.
Ο Θεραπευτής Εαυτός μέσα από την ανάκληση της Ψυχικής Μονάδας, θα αρχίσει να δημιουργεί την υποδομή για να ανασύρει από τον νεκρωμένο εγκέφαλο τα υπνωτισμένα κύτταρα για να τα οδηγήσει με τον όρο Θεραπεύω = Θεού – Ροή – παύει – την ασθένεια.
Τότε η Ψυχή αρχίζει να απομαγνητίζει το εγώ και είναι στο σημείο που καταφέρνει να πατήσει τον θάνατο. Ένα κομμάτι που ο Θεός μας έδωσε τον τρόπο να το ερευνήσουμε σε βάθος και να το θέσουμε σε εφαρμογή, αφού σε κάθε προσευχή, κάθε πατερικό κείμενο αυτός είναι ο στόχος να πατήσουμε τον θάνατο για να περάσουμε στην Αθανασία της Ψυχής. Μα ποια Αθανασία, αφού η ψυχή είναι αθάνατη έτσι κι αλλιώς. Με την Αθανασία περνάμε στην απόλυτη Θέωση όπου όλο αυτό μας οδηγεί στον δρόμο της μη επαναγέννησης.
Αφού λοιπόν με οδηγό το εγώ έχουμε κάθε μέρα νεκρά κύτταρα και βιώνουμε τον θάνατο αργά και βασανιστικά μέσα από τη φθορά, έρχεται η Ψυχή μας όταν την κατεβάσουμε απόλυτα στο σώμα μας να δημιουργήσει την υποδομή του απομαγνητισμού μας. 
Τότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις και τα νεκρά κύτταρα βιώνουν την ανάσταση. Η ψυχή αναλαμβάνει το σώμα και το οδηγεί μέσα από τη γνώση της πια στον Νέο Μαγνητισμό και στο τελικό στάδιο. Για να βιώσει εδώ την αποκαθήλωση, δηλαδή να δημιουργήσει την γέφυρα που θα περάσει από την 4η Διάσταση στην 5η. Το ψυχικό κάλλος μεταστρέφει απόλυτα το φίλτρο του εγώ και το μεταστρέφει σε Αειζώτο Πυρ- Ηράκλειτος ή στον Μαγνητισμό- Μέσμερ.
Μέσα από αυτό το εντελώς νέο – καινούργιο μαγνητίζω η ψυχή μεταφέρεται στον υποθάλαμο του εγκεφάλου που βρίσκονται τα κέντρα της πείνας, της δίψας, της επιθετικότητας και του σεξ για να τα απεγκλωβίσει και να τα ρυθμίσει με οδηγό την Θεϊκή Ροή Ενέργειας αλλά και μέσα από την Απόλυτη Κατοχή της Γνώσης της που υπάρχουν εκεί μέσα στα Ακκασικά Αρχεία. Μεταφέρονται όλα εκεί μέσα στον υποθάλαμο του εγκεφάλου και οι αλλαγές βιώνονται απόλυτα σε κάθε πτυχή του σώματος και της ζωής του ανθρώπου αυτού.


Συνεχίζεται…

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα