Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Ψυχική κυτταρική Δομή- Θείο Πράνα.

Όπως αναφέραμε στο κείμενο Η επιστροφή τηςΨυχικής Κυτταρικής Δομής , η επιστροφή αυτή στηρίζεται σε τρεις δρόμους

Πρώτος δρόμος : την δομή που απορρέει από τον Αστρικό Φορέα
Δεύτερος δρόμος : με την μεταστροφή των κυττάρων από την Ακασική Κεντρική μονάδα του Ανώτερου Εαυτού.
Τρίτος δρόμος : ένωση με τη Θεική Πηγή την Ανώτερη Ουράνια Μονάδα ( με την Αναστροφή Ώσης )


Ενώ τα κύτταρά μας κατέχουν μέσα τους την Θεϊκή Δονητική ως αρχή τους, που σημαίνει ευκολία και ισορροπία σε όλους τους τομείς, εμείς όλο αυτό το δεδομένο το κάναμε ζητούμενο.
Έτσι χρόνια ολόκληρα είναι σαν να ψάχνουμε τα γυαλιά μας, ενώ ήδη τα φοράμε, αλλά όχι στα μάτια μας αλλά στο κεφάλι μας.
Είναι αλήθεια περίεργο να έρχεσαι με μία τεράστια περιουσία, να την έχεις αποθηκευμένη, να την ξέρεις, να σου το έχουν πει και τελικά να φτάνεις στο έσχατο σημείο συναισθηματικής φτώχιας και χωρίς να ξέρεις και το γιατί.
Αφού τα κύτταρά μας έχουν την Θεϊκή Δονητική λοιπόν και αφού αυτά τα κύτταρα κατά τη βιολογία ανανεώνονται  κάθε τρεις μήνες, σημαίνει πως κάθε τρεις μήνες έχουμε ένα νέο σώμα, οπότε αυτό το νέο σώμα μπορεί να μετατραπεί σε Θεϊκό Σώμα.
Ο Θεϊκός αυτός φορέας ενεργοποιείται από τη στιγμή που εμείς θα θελήσουμε να γίνουμε ένα με αυτή την Θεϊκή μας υπόσταση και περιουσία. 

Η επαγρύπνηση και η αφύπνιση που είναι δρομολογημένη να βιωθεί τώρα στον πλανήτη είναι αυτή ακριβώς η στάση κατάσταση, να λάβουμε την Θεϊκή Κυτταρική Δομή ή αλλιώς Πράνα.
Η τέταρτη διάσταση εκπλήρωσε τον σκοπό της και έφερε και έφερνε εδώ συνέχεια ψυχές για να αναβαθμιστούν με σκοπό να πατήσουν τον θάνατο και να περάσουν στην ανάσταση. Υπάρχουν αρκετές ψυχές τώρα που έφτασαν στο ψηλότερο σημείο της 4ης διάστασης και είναι έτοιμες να περάσουν στην 5η και κάποιες που πέρασαν στην 5η διάσταση. Αυτές οι ψυχές έλαβαν αυτή την αναβάθμιση εκεί πάνω από την δική μας συμπεριφορά. Από τη στιγμή που υπάρχουν εδώ κάτω στη γη άνθρωποι που διψούν για την Θεία περιουσία, έχουν παραμερίσει το εγώ τους και αναζητούν το Θέλημα Του Θεού, γίνονται η γέφυρα για να περάσουν οι ψυχές αυτές στην Ανάσταση. Που σημαίνει το τέλος της επαναγέννησης.
Η Πνευματική στάση του πλανήτη μας και η βάση της κυτταρικής δομής θα περάσει στο Θείο Πράνα.
Θείο Πράνα είναι η ροή της αιθερικής κυτταρικής δομής σε κάθε σώμα. Όχι η αιθερική κυτταρική δομή δεν έχει να κάνει με το Αιθερικό μας σώμα αλλά είναι η δομή που έρχεται από τα Ανώτερα Σκαλιά της Πνευματικής Πύλης, που ακούει στο όνομα 7η Διάσταση.
Για να γίνει αυτό σημαίνει πως το ψυχικό κάλλος έχει αγκαλιάσει όλο το σώμα μας και τότε ο Ανώτερος Εαυτός έχει ολοκληρώσει τον σκοπό του, δηλαδή ότι πάνω και κάτω. ( Νόμος του Σύμπαντος). Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος καταφέρει και φέρει τη γνώση εδώ κάτω στον πλανήτη, ετοιμάζεται να βιώσει την απόλυτη πρανική ισορροπία και αρμονία από τον ίδιο τον Αστρικό Φορέα του Ιησού και του Θεού. 

Η ενέργεια Πράνα που αρχίζει να ρέει μέσα στην Πυραμιδική αυτή πια οντότητα, μετατρέπει τον άνθρωπο αυτόν με την Χριστική Δομή, δηλαδή Πράνα, με όλες τις ιδιότητες του Ιησού.
Η Πράνα μεταστρέφει απόλυτα το σώμα και όλη η κυτταρική δομή του ανθρώπου αυτού αλλάζει κάθε λεπτό προς τον Έναν Νέο Νου. Όλο το σώμα του γίνεται ένας Νους δηλαδή Ναός μόνιμης κυτταρικής ανάπτυξης.
Ο άνθρωπος αυτός απόλυτα είναι κανάλι μόνιμης επικοινωνίας και μόνο ο Θεός τον οδηγεί σε κάθε του βήμα. Η πράνα πια ρέει μέσα στην πυραμιδική οντότητα όπως είπαμε και έχει την ιδιότητα να δίνει από την ενέργειά του σε όλο τον Πλανήτη. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος κάνει το Θέλημα Του Θεού δικό του μέλημα.
Από την Ανώτερη πια Ουράνια Μονάδα την 7η διάσταση φέρνει μηνύματα αγάπης και ενότητας προς όλους.
Η 7η διάσταση θα αρχίσει να βιώνετε εδώ στον πλανήτη μας βήμα- βήμα. Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο σε λίγο καιρό. Ο Θεός όλα όσα μας υποσχέθηκε θα τα κάνει πράξη και θα μας δώσει όλο το μεγαλείο Του. Μας έχει δώσει απόλυτα τον δρόμο- τρόπο και μας είπε και πώς να καθαρίσουμε από όλα μας τα βάρη για να αδειάσουμε από τα ενεργειακά μας σκουπίδια και να μετατραπούμε σε πυραμίδες ενότητας, αρμονίας, υγείας και ισορροπίας. Όλα αυτά τα βήματα βρίσκονται στην αποκάλυψη του Ιωάννη και στην Χιονάτη στις ετικέτες Φοίνικας, Αποκαλύπτω, Εσσεται Ήμαρ, Πνευματικότητα.
Σώματα λοιπόν αέρινα και διάφανα και μυαλά χωρίς κανένα ίχνος άρνησης, κριτικής. Καρδιές γεμάτες βάλσαμο και ροή αγάπης για κάθε πλάσμα στον πλανήτη μας.
Ο Ναός λοιπόν της Πράνα στο σώμα κάθε ανθρώπου που θα βιώσει εδώ την Ανάσταση είναι γεγονός. Η Θεϊκή Πράνα έχει αρχίσει να κατεβαίνει στον πλανήτη μας από την 7η διάσταση και ενώνεται με τους έτοιμους Νόες.

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα