Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Το τέρας έφαγε την 5μορφη

Ένα παραμύθι η πεντάμορφη και το τέρας, όπου τελικά η πεντάμορφη κατάφερε το τέρας να το κάνει πρίγκιπα. Έλυσε τα μάγια η αγάπη και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.


Όμως αυτό το παραμύθι εμείς το ζούμε ανάποδα. Η πεντάμορφη μας ψυχή δεν καταφέρνει να κάνει το εγώ- τέρας να την αγαπήσει.
Έτσι η 5μορφη μας ψυχή κατασπαράζεται συνέχεια από αυτό το τέρας, το άμορφο. Γιατί το εγώ χωρίς τη μορφή της ψυχής είναι άμορφο και περιπλανιέται μέσα σε ένα τίποτε από το τίποτε.
Η Ιερή αυτή 5μορφη ψυχή μας βασίζεται στο 3 και το 2 τους αριθμούς αυτούς που βασίζονται στο περιττό και στο άρτιο. Ο Ιερός δρόμος αυτός που στηρίζεται από την γνώση του 2 στην αναβάθμιση του 3.
Αυτή την 5η μορφή η ψυχή θα την βρει μόλις το εγώ παραδώσει τα «όπλα» των συναισθημάτων του. Νιώσε ι ασφάλεια μέσα από τον σοφό του δάσκαλο- οδηγό.
Η μορφή αυτή του 5 έρχεται από την 5η διάσταση εκεί όπου βρίσκονται οι ανώτεροι Εαυτοί μας και τότε δημιουργείται η Ιερά Έλευσης. 

Οι 5 ακτίνες Φωτός που είναι ενεργοποιημένες πάνω από κάθε άνθρωπο αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσουν μαζί τη βάση για την Πνευματική Οδό που θα ισχύσει σε λίγο στον πλανήτη μας. Η 5μορφη λοιπόν ψυχή μας συναντά τον Πνευματικό Ιερό της Εαυτό από την κεντρική της Πηγή την 5η διάσταση από όπου και έρχεται ξανά και ξανά τόσες χιλιάδες χρόνια. Για να καταφέρει να «κερδίσει» το στοίχημα. Ποιο στοίχημα ? Μα αυτό που βάζει κάθε φορά με τον ίδιο της τον εαυτό «αυτή τη φορά θα τα καταφέρω». Όμως η ψυχή έρχεται εδώ φυλακίζεται σε ένα κάστρο = καταστροφή του άστρου μέσα από την ύλη και κάθε φορά αυτό το στοίχημα χάνεται. Η ψυχή νικημένη φεύγει από τα σώματά μας ανεβαίνει στους ουρανούς και επιστρέφει με νέο σχέδιο και με την ίδια ζέση για την νίκη του στοιχήματος.
Αυτή μας η άμορφη πλευρά καλό είναι να ακούσει τώρα τις εκκλήσεις της ψυχής μας και να συνεργαστεί με τις νέες δονήσεις που υπάρχουν στον  πλανήτη. Μέσα σε όλη αυτή τη λαίλαπα του χάους και του ψεύδους η Πνευματική ανάπτυξη κάνει προσπάθειες αφύπνισης. Μα τι σημαίνει αφύπνιση. Αφύπνιση θα πει ότι δεν προσπαθεί η ψυχή μας να μας αναγκάσει να μάθουμε τίποτε, αλλά να ανοίξουμε την Ιερή πόρτα στην Έλευση του Ιερού μας Εαυτού για να κατοικήσει στην γη. Μία αποστολή η οποία δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από το αφήνομαι με πίστη στον εσωτερικό μου οδηγό δάσκαλο. Αυτόν που κρατά το 2 και το 3 για να τα ενώσω και να κατεβάσω εδώ τον 5μορφο εαυτό μου. 

Γιατί είναι 5μορφος ? Γιατί έχει τέτοια εκθαμβωτική λάμψη τέτοια που δεν έχει ξανά δει ανθρώπου μάτι. Αυτή η μαγική συνεύρεση με τον Ανώτερο Εαυτό εδώ κάτω στην γη είναι μία κατάσταση που μόνο όταν τη βιώσει κάποιος μπορεί να καταλάβει. Αυτό το Φως είναι μοναδικό, αυτή η Φλόγα είναι όντως ατελεύτητη και αέναη. Δεν συγκρίνεται με τίποτε. Η γλύκα που πλημμυρίζει τον άνθρωπο αυτή η ένωση δεν μπορεί να περιγραφή με λόγια. Αυτή η Φλόγα που είναι δεμένη με τον Θείο Λόγο είναι ένα Φως τόσο λευκό που όμοιό του δεν έχετε δει ποτέ.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνει αυτή η Έλευση. Σε κάθε άνθρωπο, μα σε κάθε άνθρωπο, αυτή η 5μορφη στάση του είναι πάνω από το κεφάλι του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο άνθρωπος είναι να ανοίξει τις κουρτίνες του ψεύδους και να επιτρέψει να εισέλθει στην καρδιά του αυτή η Θεία Λάμψη.
Τώρα είναι η ώρα. Τώρα είναι η στιγμή. Όλα όσα χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε αυτή την γέφυρα επικοινωνίας είναι μέσα σας, εκεί στην τόσο γλυκιά και τρυφερή αναπνοή σας. Η πνοή σας, σας χρειάζεται και μόνο εσείς κρατάτε τα κλειδιά του παραδείσου. Τόσο καιρό τα έχετε τα κλειδιά σε λάθος χέρι, στο δεξί που είναι της ύλης. Αλλάξτε χέρι και δώστε τα κλειδιά στο αριστερό σας χέρι αυτό της καρδιά σας και αφήστε την να σας οδηγήσει στο μαγικότερο ταξίδι, το ταξίδι της επιστροφής στην Ουράνια Πατρίδα.

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα