Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

7 Νόμοι – 7 σώματα- Πάτερ Ημών ( μέρος 2ο)

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με την δημιουργία της γέφυρας που μας ενώνει κατευθείαν με τον Πατέρα μας Θεό. (μέρος πρώτο


Η Αρχή της Αντιστοιχίας= Όπως πάνω και κάτω

το πνευματικό σώμα

ως εν ουρανώ και επί της γης.

Το μεγαλείο της ένωσης μέσα από το Πνευματικό μας σώμα, αυτό που μέσα του έχει την δημιουργία της ενότητας με τον Θεό και μας οδηγεί ότι πάνω και κάτω, ότι κάτω και πάνω. Είναι η στιγμή που η ψυχή μας υπάρχει και κατοικεί απόλυτα στο σώμα. Το εγώ δεν υπάρχει και δεν δημιουργεί μπλοκαρίσματα. Οπότε το σώμα ανυψώνει τις δονήσεις του και φέρνει κάτω εδώ όλες τις ιδιότητες του Θεοί Εστέ.

Η Αρχή της γέννησης= η γέννηση εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.


Το φυσικό σώμα

Τον άρτον ημών τον επιούσιων δος ημίν σήμερον~
Τι πιο όμορφη διαπίστωση ότι είμαστε εμείς ο Άρτος της ζωής, αφού έχουμε δώσει στον Πατέρα μας την διαδρομή ένωσής μας με την περιουσία μας. Τότε εμείς γινόμαστε Ιησούς. Εκείνος είχε ορίσει τον εαυτό του ως Άρτο της Ζωής. Αυτός είναι ο Άρτος ο επιούσιος, δηλαδή αυτό που πραγματικά έχει νόημα και ουσία. Έτσι το σώμα μας σμιλεύεται μέσα από αυτή την διαδρομή ενότητας και αρχίζει τις δονήσεις του ζώντας μέσα από το απλό, αγνό και καθαρό σήμερα. Ένα ατόφιο χρυσάφι δημιουργείται στην καρδιά του ανθρώπου αυτού που έχει καταφέρει να άρει το εγώ του και στην θέση του να ορίσει τον Άρτον.
Άρτον= Αρτ= τέχνη = Ο Δημιουργός καλλιτεχνεί μέσα στο σώμα μας, το οποίο γεμίζει από την γλύκα της ζωής με ουσία. Ουσία = Οσία – Αγνή. Η Αγνή Δημιουργική πραγματικότητα του σήμερα.

Η Αρχή της πολικότητας= όλα έχουν δύο πόλους, ένα ζεύγος από αντίθετα.

το αιθερικό σώμα

και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών~ ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών~


Μέσα από τη γνώση του είμαι και του δεν είμαι. Μέσα από τον δρόμο αυτής της προσευχής, αλλά παράλληλα με τη γνώση των 7 νόμων του σύμπαντος, γνωρίζουμε πως ότι δίνουμε παίρνουμε σε αυτή τη ζωή. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει μπει στην αναζήτηση της αλήθειας και να μην έχει καταλάβει ότι όλα έχουν μία αιτία και ένα αποτέλεσμα. Δηλαδή ότι όλα έχουν μία διαδρομή δίπολου. Σε όλους μας μέσα μας κατοικεί η αρετή και η κακία. Με αυτή τη διαπίστωση κάθε πνευματικός ερευνητής έχει κόψει κάθε σχοινί που μέχρι χθες έψαχνε τον αίτιο έξω από τον εαυτό του. Μέσα από την έρευνα της αλήθειας έχει περάσει στην απόλυτη παραδοχή και γνώση. Έτσι με την συγκεκριμένη δόνηση της προσευχής αποδέχεται όλα τα κομμάτια που του αναλογούν και παράλληλα είναι πρόθυμος να αφήσει και τα κομμάτια που μέχρι χθες νόμιζε ότι αναλογούσαν σε τρίτους. Ξέρει πια ο Πνευματικός ότι όλα ξεκινούσαν και τελείωναν σε εκείνον. Έτσι μέσα από αυτή τη διαπίστωση είναι έτοιμος να ελευθερώσει και να ελευθερωθεί από όλα τα δεσμά. Τότε και το αιθερικό του σώμα αλλάζει- καθαρίζει και μετατρέπεται σε διάφανη φωτεινή μπάλα καθαρής ενέργειας του Φωτός και του Αιθέρα.

Και τελειώνουμε τη γέφυρα ενότητας με τον τελευταίο Νόμο του Σύμπαντος.

Η Αρχή της Περιοδικότητας= Τα  πάντα ρέουν, όλοι έχουν ακμή και παρακμή, άνοδο και κάθοδο.

το κατώτερο νοητικό σώμα

και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

Καθώς τα πάντα ρέουν, καθώς τα πάντα έχουν ακμή και παρακμή, άνοδο και κάθοδο, καταλαβαίνουμε ότι όλα είναι μέσα σε μία κυκλική τροχιά. Με αυτόν τον τρόπο πότε είμαστε πάνω και πότε κάτω. Εδώ με αυτή την δονητική επίκληση ζητάμε από τον Πατέρα μας να μας μεταστρέψει από αυτή την κυκλικότητα σε σταθερότητα. Αυτή η σταθερότητα έρχεται όταν μέσα από την αίτησή μας του ζητάμε να μας απαλλάξει από αυτόν τον κύκλο και να μην υπάρχει πια πειρασμός από επιθυμίες της σάρκας. Αλλά να γλυτώσουμε εμείς από τον πονηρό λογισμό μας. Τότε ότι πάνω και κάτω, τότε θα είμαστε άνοδος και κάθοδος ταυτόχρονα. Θα έχουμε μία μόνιμη ροή. Τα ύδατα της γνώσης θα είναι μόνιμα συνδεδεμένα με την Ουράνια Πατρίδα. Θα είμαστε ένα μόνιμο κανάλι επικοινωνίας. Η ένωση της Αγίας Τριάδας θα είναι γεγονός στο σώμα μας. Τότε το αποτύπωμά μας θα υπάρχει στον Ουρανό και τότε θα έχουμε πατήσει τον Θάνατο. Δηλαδή για μας η 4η διάσταση δεν θα υπάρχει πια. Έχουμε μεταφερθεί στην Αρχαγγελική Οικογένεια.
Το Πάτερ Ημών δηλαδή είναι μία διαδρομή και μία δόνηση που ρυθμίζει απόλυτα το σώμα, μας δίνει αυτόματα όλη τη γνώση του Σύμπαντος και των νόμων του. Είναι αυτή η προσευχή η οποία ανοίγει και τα 7 σώματά μας. Τότε ο Ανώτερος Εαυτός μας ενεργοποιεί το Άστρο μας και η ψυχή μας ελευθερώνεται απόλυτα.
Η προσευχή αυτή που λέγεται, τόσο εύκολα από όλους μας, από μόνη της είναι μία Ανώτερη διαδρομή Πνευματικής Ανάτασης.
Κάθε προσευχή έχει ανάλογες δονήσεις και ανάλογες επεκτάσεις ως προς την εσωτερική μας ανάπτυξη. 
Όποιος μπορέσει να δώσει την σωστή εσωτερική δόνηση στην συγκεκριμένη προσευχή θα έχει αυτόματα και την επικοινωνία με τον Πατέρα.
Η κάθε προσευχή συνδέεται αυτόματα με τον ήχο- δόνηση της ψυχής. Η κάθε ψυχή εκπέμπει σε ανάλογη ηχητική δονητική. Τότε όταν ρυθμίσουμε την δόνηση της ψυχής μας με τη δόνηση του Πάτερ Ημών έρχεται η γέφυρα να ανοίξει μπροστά μας.
Ποιος είναι αυτός ο ήχος ? Ποια είναι η δόνηση ?
Ο μόνος τρόπος για να ακούσει κάποιος αυτόν τον ήχο είναι στο να περάσει από τον θόρυβο του μυαλού του στην απόλυτη ηρεμία της ψυχικής του γαλήνης. Τότε θα αρχίσει να ακούει το κάλλος της ψυχής του, το οποίο θα τον οδηγήσει στον ήχο του Θεού.

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα