Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Οι Δονητικές Ψυχικές απώλειες μέρος 15

 Συνεχίζουμε τον δρόμο για τις ψυχικές απώλειες από το μέρος 14 που έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τι προκαλεί η αχαριστία- αγνωμοσύνη.


Η επίθεση λοιπόν τώρα που γίνεται στον πλανήτη μας είναι από αυτή τη διαδρομή της αχαριστίας μας. Η οποία έχει δημιουργήσει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο πάνω από τον πλανήτη μας το οποίο είναι η πέμπτη σφραγίδα.
Η οποία λέει : Και όταν το Αρνίον ήνοιξε την πέμπτην σφραγίδα, είδα κάτω από τον ουράνιον θυσιαστήριον τας ψυχάς των μαρτύρων, που είχαν σφαγή κατά τους διωγμούς δια τον λόγον του Θεού και δια την μαρτυρίαν του Αρνίου, την οποίαν είχαν παραλάβει και εκρατούσαν ως ανεκτίμητον θησαυρόν. ( Αποκάλυψη Ιωάννη ΣΤ’/9 )
Η 5η σφραγίδα είναι συνυφασμένη απόλυτα με το 5ο μας κέντρο- τσάκρα, δηλαδή αυτό του λόγου. Μόνο που επειδή εδώ μιλάμε για την αχαριστία, σημαίνει ότι και ο λόγος μας είναι γεμάτος μόνο από παράπονα. Παντού εδώ και χιλιάδες χρόνια το μόνο που ακούγεται είναι μόνιμα παράπονα και μόνιμα ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτε. Θα πει βέβαια κάθε τόσο Δόξα τον Θεό, αλλά θα είναι τόσο επιφανειακό που ούτε ο ίδιος που το ξεστομίζει δεν το πιστεύει. Ίσως κάποιοι να το λένε, μήπως και ο Θεός τους ακούσει και τους κάνει τα χατίρια. 

Έχουμε πάρει ένα δρόμο, ένα μονοπάτι το οποίο μας οδηγεί ολοένα και πιο χαμηλά.
Οπότε αυτή η σφραγίδα, είναι σαν να λέμε ένα «απόστημα», μία τεράστια «φουσκάλα με πύον», αν μπορώ να την παραλληλίσω για να δώσω την έκταση της. Η φουσκάλα με το πύον, που το πύον από μόνο του είναι μία μορφή ένστασης, μία μορφή δηλητήριου από λάθος χειρισμούς, είναι έτοιμη να σπάσει.
Αυτό το δηλητήριο λοιπόν μαζί με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, δημιουργεί τις καιρικές συνθήκες που όλοι τις βιώνουμε και τις βλέπουμε πολύ καλά. Εδώ και ένα χρόνο περίπου ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός από ότι τον θυμόμαστε. Είναι οι πρώτες ενδείξεις από την διάνοιξη της δικής μας σφραγίδας, μέσα από τα δικά μας μόνιμα παράπονα και διαδρομές αχαριστίας που έχουμε. Η διαδρομή αυτή έχει την ιδιότητα να μας κάνει να χάνουμε μέσα από μορφή θυσίας ψυχές μέσα από πλημμύρες, από καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο. Αυτές οι ψυχές «θυσιάζονται» , χάνονται με σκοπό και στόχο την δική μας ενεργοποίηση. Να αποφασίσουμε να φύγουμε από το μονοπάτι αυτό της αχαριστίας και να περάσουμε στο μονοπάτι της ευγνωμοσύνης. Γιατί ο άνθρωπος έχει την ιδιότητα να μάχεται όλα όσα επιλέγει. Τα επιλέγει και λέγει ύστερα ότι δεν τα θέλει, έτσι ο λόγος του είναι γεμάτος από αγνωμοσύνη και αχαριστία = το 5ο κέντρο μας όπως είπαμε.
Ενώ είχαμε στα χέρια μας έναν ανεκτίμητο θησαυρό την πίστη μας προς τον Θεό, την προσευχή μας και τον δρόμο Του εμείς θα αφήσαμε να χαθούν μέσα από τα χέρια μας, με οδηγό τον εγωισμό μας. 

Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν είναι στον δρόμο του εγωισμού και του υλισμού και αυτοί είναι που θα λάβουν τώρα τον Λευκό Μανδύα για να έχουν την απόλυτη προστασία από την Αιθερική διάνοιξη των αποστημάτων πόνου.
Και εδόθη εις καθέναν από αυτούς στολή λευκή, αγγελική (που συμβολίζει τον θρίαμβο και την δόξαν), και ελέχθει εις αυτούς να αναπαυθούν και περιμένουν ολίγον ακόμη χρόνον, εως ότου συμπληρώσουν τον αριθμόν των μαρτύρων και των αγίων οι σύνδουλοί των και οι αδελφοί των, ( Αποκάλυψη Ιωάννη ΣΤ’/11)
Αυτοί λοιπόν που δεν θα επηρεαστούν από αυτό το τεράστιο Αιθερικό απόστημα που έχει αρχίσει ήδη να δείχνει τα σημάδια του, είναι εκείνοι που έχουν φορέσει τον Λευκό Μανδύα.
Όσοι παραμένουν να καταδικάζουν τα σώματά τους και τις ψυχές τους στον δρόμο της κολάσεως που δεν είναι άλλος από τον εγωισμό, θα βιώνουν πόνους και θλίψεις.  

Η αλλαγή είναι πάντα ένας δρόμος που μπορεί να επιλεγεί ανά πάσα ώρα. Κάθε ένας που θέλει να είναι στον στρατό του Κυρίου, δεν έχει παρά να αναζητήσει το μέγεθος του εγώ του και να περάσει από τον δρόμο αυτόν της αγνωσίας του στην απαλλαγή μέσα από την αυτογνωσία. Η αυτογνωσία είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει στην Πνευματική κατάρτιση για να λάμψει μέσα του ο Κύριος.

Συνεχίζεται….

ετικέτα ( φοίνικας ) 

Δωροθέα