Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Έσσεται Ήμαρ- 5η Διάσταση εντός σου. μέρος πρώτο

Η ψυχή κάθε ανθρώπου, μέσα από την περιπλάνηση της μέσα στις χιλιετίες και τους αιώνες, στην ανάγκη της για ανάπτυξη και ανάσταση, επιλέγει στιγμή να γεννηθεί εδώ στη γη.


Αφού γεννηθεί και μετά από καιρό, η ψυχή προσπαθεί να κατοικήσει απόλυτα στο ανθρώπινο σώμα. Για να του δώσει όλες τις πληροφορίες και διδασκαλίες ανάπτυξης και ανάστασης. Όμως το ανθρώπινο σώμα αρχίζει παράλληλα να αναζητά και το «κουστούμι» που θα «φοράει» κατά τη διάρκεια της ζωής του.
Το «κουστούμι» αυτό τις περισσότερες φορές καταλήγει να είναι μία απωθητική διαδρομή για το ταξίδι της ψυχής και την γεμίζει με ενεργειακά σκουπίδια. Τα σκουπίδια αυτά ονομάζονται τοξικότητα. Αυτή η τοξικότητα μεταφέρετε κατά τη διάρκεια της ζωής μας μέσα στο αιθερικό μας σώμα. Το αιθερικό σώμα είναι μία προστατευτική «ασπίδα» για να μην επηρεάζεται άμεσα και έμμεσα η ψυχή. Γιατί η ψυχή καθώς έχει την αθανασία ως στόχο της και την ανάστασή της οφείλει να κρατά σε απόσταση αυτήν την τοξικότητα.
Η ψυχή έχει έναν πολύτιμο βοηθό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη γη, ο βοηθός αυτός ακούει στο όνομα Φύλακας Άγγελος. Ο οποίος έχει ρόλο να μας «σκουντάει» κάθε μέρα για να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Κάποιες φορές ο Φύλακας Άγγελος «αναγκάζεται» να μας οδηγήσει σε ένα «ατύχημα» ή μία «μικρή ασθένεια» με σκοπό του, εκείνες τις στιγμές να γίνει από εμάς η σχετική ενδοσκοπική διαδρομή ανασύνταξης μας. Να περάσουμε από τα βήματα της φιλοσοφίας και της έρευνας, να αφουγκραστούμε όλο μας τον δρόμο και έτσι να αρχίσουμε να αναζητάμε την επανένωση μας με την ουσιαστική Πηγή ενέργειάς μας, δηλαδή την ψυχή και τον Αποστολικό της ρόλο. Θα μου πείτε, κάθε ψυχή έχει Αποστολικό ρόλο ? Μα φυσικά ναι, αλλιώς δεν θα είχε γεννηθεί, χωρίς σχέδιο. Όλοι μας γεννιόμαστε με ένα Ανώτερο Πλανητικό σχέδιο, το οποίο μας δίνεται ως «φακός» γνώσης για να ταξιδέψουμε εδώ. Για να γίνει το ταξίδι μας εύκολο και ήρεμο. 

Όμως εμείς επιλέγουμε να φορέσουμε αυτό το επίκτητο «κουστούμι» και μέσα από αυτό αρχίζουν να ρέουν δηλητήρια πόνου σε όλη μας τη ζωή.
Τα αποτελέσματα από αυτό το «κουστούμι» τα βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, είναι ολέθρια όπως και να τα δεις. Θλίψη επικρατεί παντού. Είτε μέσα μας, είτε στο περιβάλλον μας, είτε στον πλανήτη ολόκληρο. Θλιβερά γεγονότα που ολοένα μας δείχνουν ότι αυτό το «κουστούμι» που είναι και ήταν επίκτητο έχει κερδίσει και είναι ο «τροπαιούχος». Προσωπεία και κουστούμια που δεν έχουν καμία σχέση με το κάλλος της ψυχής, ρέουν δηλητήρια σε όλο το περιβάλλον.
Οι ψυχές πια είναι σε «σύσκεψη» με τους Ανώτερους Εαυτούς μας και αναζητούν τρόπο ανασυγκρότησης για το πλανητικό σχέδιο διάσωσης και του πλανήτη αλλά και των ψυχών που τώρα βρίσκονται εδώ στη γή.
Οι Ανώτεροι Εαυτοί αντιλαμβανόμενοι την επικράτηση αυτού του προσωπείου ( κουστούμι) και αναγνωρίζοντας ότι αρκετές ψυχές είναι σε θανάσιμο κίνδυνο, αναζητούν τον τρόπο αφύπνισης.
Μία αφύπνιση που γίνεται σταδιακά και με μέτρο, για να μην ταραχθεί το όλον τόσο του πλανήτη αλλά και του σύμπαντος.  Η σταδιακή αυτή ανασύνταξη ρέει μέσα από διδασκαλίες και λόγους. Η γνώση ρέει από παντού, με σκοπό την επαναφορά της ψυχής στον πλανήτη. Οι εντεταλμένοι φύλακες Άγγελοι, οι οποίοι φυλούν και προστατεύουν το κάλλος της ψυχής, έχουν αρχίσει να ενεργοποιούν σε κάθε άνθρωπο δρόμους για την επαναφορά του. Να φτάσει ο κάθε άνθρωπος στην μοναδική διαδρομή εσωτερικής ανασύνταξης και αναδόμησης για να μπορέσει να δει και να αναγνωρίσει την ουσία και την αλήθεια. Ότι δηλαδή αυτό το «κουστούμι» που έχει γίνει ένα με το «πετσί» του, δεν του ανήκει, είναι ένα προσωρινό «σκάφος» μεταφοράς της ψυχής για να πετύχει τον στόχο της και τίποτε άλλο. Εμείς οι άνθρωποι, αυτό το «σκάφος- κουστούμι» για κάποιο λόγο όντως το νιώθουμε αθάνατο και δεσμεύουμε όλα μας τα όνειρα μέσα από αυτό γι αυτό. Αυτό το κουστούμι είναι το σώμα μας, με τις ιδιότητές του μέσα από σπουδές, μέσα από την ύλη ειδικά και γενικά. Με αποτέλεσμα αυτό το σώμα να φτάνει να γίνεται ο δήμιος που οδηγεί την ψυχή στην κόλαση. Το σώμα μας είναι ένα αεροπλάνο και μόνο και η ψυχή μας είναι ο επιβάτης. Εμάς μας νοιάζει ο επιβάτης να φτάσει στον προορισμό του. Αλλά αν το παρατηρήσετε εμείς το κάνουμε ανάποδα. Μας νοιάζει το αεροπλάνο-σώμα, περισσότερο από τον επιβάτη- ψυχή μας. 

Ο επιβάτης μας – ψυχή επειδή θέλει να φτάσει επιτέλους στον δρόμο της Θέωσης και γνωρίζει ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καλεί τον Φύλακα Άγγελο να παίξει τον ρόλο του «καταλύτη». Έτσι ο Φύλακας Άγγελος με την άδεια της ψυχής, του Ανώτερου Εαυτού και όλου του Πλανητικού Στόλου- Ανώτερη Θεϊκή Μονάδα, αναλαμβάνει την επαναφορά μας.

Ο Φύλακας Άγγελος ξεκινάει με μικρά βήματα και μικρά «σκουντήματα». Αρχίζοντας από μικρές και ανώδυνες απώλειες. Απώλειες τέτοιες οι οποίες είναι ήδη δομημένες μέσα στο αιθερικό μας σώμα. Είναι η αποθήκη που εκεί μέσα όλοι μας, όλα μας τα χρόνια συλλέγαμε και συλλέγουμε όλες μας τις σκέψεις, συναισθήματα, πράξεις κλπ. Ο Φύλακας Άγγελος που γνωρίζει ακριβώς τι έχει αυτή η αποθήκη, μας οδηγεί να βιώσουμε κομμάτια αυτής, μικρά στην αρχή. Στην πραγματικότητα μας δείχνει μέσα από τον καθρέφτη μας, τι ακριβώς συλλέγαμε μέσα από τις συμπεριφορές μας. Απλώς πια ο Φύλακας Άγγελος μας, μέσα από μία απώλεια που θα μας συμβεί, θέλει να μας οδηγήσει να αναζητήσουμε εκεί μέσα στην αποθήκη μας, πώς και με ποιο τρόπο εμείς συλλέξαμε αυτά τα κομμάτια. Με ποιο τρόπο εμείς δημιουργήσαμε αυτές τις προϋποθέσεις για να μας συμβεί αυτό το συμβάν στο τώρα μας. Έτσι μέσα από αυτή μας την έρευνα θα αποκτήσουμε την εσώραση. Η εσώραση αυτή θα είναι και η λύση του μυστηρίου, με οδηγό την αγάπη και τη συγνώμη θα περάσουμε στην επώαση. Η επώαση είναι η θαλπωρή για το σώμα, για τον νου και για την καρδιά. Μια διαδικασία που θα οδηγήσει το αεροπλάνο μας- σώμα μας, να μπορεί να πετάει πια για την ψυχή μας- επιβάτη, με τον αρμονικό τρόπο. 

ετικέτες ( Φοίνικας & Έσσεται Ήμαρ ) 

Ορφέας 
Ιησούς Χριστός 
Παλλάδα Αθηνά 
Φοίβος Απόλλων 
Δωροθέα