Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Η ηλικία είναι ανθρώπινη υπεκφυγή.

Ο άνθρωπος μπορεί όταν ενωθεί με τον ρυθμό της ψυχής του 100% να αναπτύξει υπερφυσικές δυνάμεις, αρκεί να μην υπεκφεύγει 


νομίζοντας ότι τον ορίζει η ηλικία, η οποία πάντα συναντιέται με ένα «δεν μπορώ», με ένα «εγώ γέρασα». Ο άνθρωπος που προσάπτει στον εαυτό του αυτές τις φράσεις πάντα τις είχε ως οδηγό και ποτέ δεν ζούσε στο τώρα του. Πάντα ήταν με ένα μετά, με ένα όταν έρθει η ώρα. Οι ώρες ερχόντουσαν κι ο άνθρωπος αυτός ήταν «χαμένος» μέσα στα απαγορεύεται που έθετε ο ίδιος στον εαυτό του. Έτσι σχεδόν ποτέ δεν ταξίδεψε σε θάλασσες γαλήνιες γιατί πάντα η δική του πυξίδα έδειχνε, «δεν είναι η ώρα τώρα».
Όσο χρονών κι αν είσαι, άκου την καρδιά σου και την ψυχή σου. «Το λέει η καρδιά του» λέμε και έτσι είναι. Δώσε τουλάχιστον την ευκαιρία στον εαυτό σου, να ζήσει με το τώρα, με το σήμερα, με την ψυχή, με την καρδιά. 


Η ζωή είναι δική μας και όταν καταλάβουμε ότι ο μόνος που μας ορίζει βρίσκεται μέσα στο κεφάλι μας και είναι ο δικός μας πιλότος, ο δικός μας καπετάνιος, ο δικός μας ζωγράφος, ο δικός μας ποιητής, ο δικός μας δημιουργός, τότε έχουμε κερδίσει την αιωνιότητα. Πέτα σε ουρανούς που εσύ θέλεις, ταξίδεψε το πλοίο σου σε μαγικές θάλασσες, δημιούργησε τους ωραιότερους πίνακες με οδηγό την πιο όμορφη παλέτα χρωμάτων που διαθέτεις μέσα από το Θεοί Εστέ. Δημιούργησε για τη ζωή σου, όμορφα ποιήματα, με στίχους που θα σου δίνουν αναζωογόνηση και αναδημιουργία. Και όταν έρθει η ώρα να φύγεις από τον πλανήτη θα φύγεις με την μαγική γεύση στο στόμα σου, που θα λέει, έζησα σαν άνθρωπος. 

ετικέτα ( τέχνη ζωής ) 

Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου