Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Κάθισε αναπαυτικά και περίμενε…

Διάφορες αλλαγές προετοιμάζονται να συμβούν πάνω στον πλανήτη μας από τις Νέες Δονήσεις. Νέες Δονήσεις μέσα από την Νέα σύσταση που θα έχει κάθε ανθρώπινο ον πάνω στον πλανήτη μας.


Η Πνευματική Ωδή είναι αυτή που θα κάνει την ανατροπή πάνω στα σώματα αλλά και σε όλο το γενικό σύνολο των ανθρώπων. Μέσα από την Πνευματική αυτή αναδόμηση θα περάσουμε να βιώσουμε απόλυτα τον Παράδεισο εδώ στη γη.
Κάθισε αναπαυτικά και περίμενε… αυτό έχουν καταλάβει κάποιοι άνθρωποι. Ακούν, διαβάζουν διάφορα που θα συμβούν μέσω πνευματικής οδού και έχουν την εντύπωση ότι αυτό θα ισχύσει για όλους. 

Όχι δεν θα ισχύσει για όλους. Ας υποθέσουμε τους εαυτούς μας σαν αθλητές και ότι ετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα. Είναι δυνατόν ο προπονητής να βάλει στον αγώνα αυτούς που δεν ήταν ποτέ σε καμία προπόνηση ? Είναι δυνατόν να βάλει στον αγώνα αυτούς, που ήταν μεν στην προπόνηση, αλλά δεν έκαναν καμία άσκηση ? Είναι δυνατόν να βάλει στον αγώνα αυτούς που έκαναν περιστασιακά κάποιες ασκήσεις και αυτές μετά από γκρίνια ? Όχι φυσικά ? Γιατί ο προπονητής τους ανθρώπους που αποφεύγουν την άσκηση ξέρει ότι δεν είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Γνωρίζει ο προπονητής ότι αυτοί οι άνθρωποι, ενώ είχαν τα προσόντα, δεν τα αξιοποίησαν, οπότε δεν θα τους επιλέξει για τον αγώνα.
Το ίδιο θα γίνει και στην αλλαγή της Πνευματικής αυτής ανάτασης. Ο προπονητής δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό. Ο Οποίος γνωρίζει ακριβώς ποιοι είναι αυτοί που κάθε μέρα και κάθε λεπτό της ζωής τους το αφιέρωσαν για την εξάσκησή τους και την προετοιμασία της ψυχής τους, μέσα από την λαχτάρα τους να Τον συναντήσουν. Γνωρίζει ακριβώς, ποιοι απέφευγαν, ποιοι δεν πήγαν ποτέ στην προπόνηση, ποιοι ενώ πήγαιναν στην προπόνηση, δεν έκαναν καμία άσκηση. Ο Προπονητής μας Ιησούς Χριστός, μας είχε δώσει τον τρόπο προετοιμασίας μας και περίμενε να δει ποιοι, μέσα από την ελεύθερη βούληση, θα κάνουν τα βήματα. 

Έτσι τώρα στην αλλαγή αυτή, ο Ιησούς θα επιλέξει αυτούς που Τον επέλεξαν. Αυτούς που Τον αναζήτησαν. Αυτούς που Τον βρήκαν και αναζητούν μέσα από το παράδειγμά του να Του μοιάσουν.
Όχι αυτό ο Ιησούς δεν θα το κάνει για να τιμωρήσει κανέναν. Αλλά δεν γίνεται να πας κάποιον κάπου με το ζόρι. Άρα ο Ιησούς γνωρίζει πολύ καλά πως για να έρθει κάποιος στην μεριά Του θα το κάνει μέσα από λαχτάρα και όχι μέσα από εκβιασμό.

ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα