Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Να σου πω τη μοίρα σου ?

Μία παράξενη διαδρομή είναι αυτή. Μία «έμφυτη» διαδρομή κάποιον ανθρώπων με αυτές τις δυνατότητες. Οι οποίοι μπορούν να προβλέπουν το μέλλον, αλλά και να βλέπουν και το παρελθόν.
Πώς γίνεται αυτό ? Είναι άραγε σωστό ή λάθος ?


Κάθε άνθρωπος έχει γύρω του την αύρα του. Μία «φούσκα» αόρατη η οποία τα τελευταία χρόνια φωτογραφήθηκε και έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε για την ύπαρξη της.
Σύμφωνα με τον Κίρλιαν η αύρα μας δείχνει μέσα από διάφορους χρωματισμούς της τον συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου και μπορεί αν κάποιος ξέρει να δει μία τυχόν ασθένεια που μπορεί να εκδηλωθεί μέσα στο σώμα.
Μέσα στην αύρα μας λοιπόν ή αλλιώς το αιθερικό μας σώμα υπάρχουν και όλες οι πληροφορίες της ζωής μας. Δηλαδή το παρελθόν αλλά και τα μέλλον μας.
Με μία βασική διαφορά, το παρελθόν μας είναι ήδη δομημένο, έχει γίνει δηλαδή, ενώ το μέλλον μας όχι.
Το μέλλον μας λοιπόν είναι αυτό που εμείς το δημιουργούμε. Πώς το δημιουργούμε ? Σύμφωνα με τις αποφάσεις, σκέψεις, πράξεις που θα κάνουμε εμείς μέσα στη μέρα μας. Όπως επίσης μέσα στην αύρα μας υπάρχουν και κάποια δεδομένα τα οποία θα μας συμβούν έτσι κι αλλιώς. 

Δηλαδή έχουμε μέσα στην αύρα μας δύο περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή που εμείς επιλέγουμε απόλυτα και η άλλη είναι κάποια μας κομμάτια που θα συμβούν, όπου πάλι εμείς θα επιλέξουμε πως θα τα χειριστούμε.
Όλο αυτό το ότι εμείς δεν ξέρουμε τίποτε για το μέλλον μας έχει για μας μία μορφή προστασίας, γιατί έχουμε πάντα την ελεύθερη βούληση, η οποία μας δόθηκε από τον ίδιο τον Θεό.
Δηλαδή αν είναι να μας συμβεί ένα ατύχημα κι εμείς για κάποιο λόγο, μέσα από την ελεύθερη βούληση που έχουμε αποφασίσουμε να μην βγούμε από το σπίτι μας εκείνη τη μέρα, τότε το ατύχημα δεν θα συμβεί.
Έχουμε σαν να λέμε κάθε μέρα μπροστά μας δύο μονοπάτια ή ίσως και παραπάνω. Εμείς ως «αφεντικά» του εαυτού μας θα επιλέξουμε ποιο από τα μονοπάτια θα πάρουμε.
Τι γίνεται όμως όταν κάποιος κάνει πρόβλεψη για τη δική μας ζωή ? Στην πρόβλεψη αυτή λοιπόν που θα γίνει, αυτόματα κλειδώνεται ένα μονοπάτι. Δεν έχουμε πια επιλογή. Έτσι αν κάποιος προβλέψει για μας κάτι, αυτόματα αυτό το κάτι μπαίνει ως πληροφορία μέσα στο υποσυνείδητό μας και αυτόματα ενεργοποιείται για να μας συμβεί. Εμείς δεν έχουμε πια την επιλογή και μέσα από υποβολή, φτάνουμε να βιώσουμε τον δρόμο, ντε και καλά.
Αυτό μπορεί να είναι ένα «χάρισμα» που το έχει κάποιος άνθρωπος που λέει το μέλλον, αλλά και ο ίδιος θέτει την ζωή του σε κίνδυνο, αφού εκείνος αναλαμβάνει να κάνει τον «οδηγό» στις ζωές των άλλων ανθρώπων. Τους κατευθύνει στο τι θα πάθουν και πότε.
Δηλαδή παίρνει την ευθύνη απόλυτα των ζωών αυτών των ανθρώπων και φορτώνεται όλων το κάρμα τους. Γιατί όλο αυτό μετατρέπεται σε κάρμα, αφού αυτόματα τους βγάζει αυτούς τους ανθρώπους από το Darma= φυσικότητα. 

Η ψυχή και το Θεϊκό σχέδιο παρακάμπτεται.
Τι είναι να σου συμβεί ? Πώς θα σου συμβεί ? Αν μπορεί να αλλάξει ? Μείνε με υπομονή να έρθει η ώρα του συμβάντος και τότε θα κάνεις την επιλογή.
Η ζωή σου, σου ανήκει και καλό είναι να γνωρίζουμε ότι εμείς συν- δημιουργούμε με τον ίδιο τον Θεό.
Ακόμη και ένα μονοπάτι να πάρουμε «λάθος», ο Θεός αυτόματα θα μας ανοίξει πάλι μπροστά μας δύο μονοπάτια και πάλι θα μας αφήσει να επιλέξουμε. Κι αν χρειαστεί θα ανοίξει, άλλα δύο και άλλα δύο. Γιατί Εκείνος είναι πάντα στο πλευρό μας.
Δεν μας έχει κλειδώσει ποτέ τις «ράγες» του τραίνου μας. Εκτός από κάποιες μικρές περιπτώσεις κι εκεί ήταν πάντα μέσα από τη δική μας συνεργασία.
Πώς μπορεί εμείς να συνεργαστήκαμε και να μη το έχουμε καταλάβει ? Το καταλαβαίνουμε σίγουρα. Κάθε ένας από μας ξέρει πολύ καλά τι έχει «φυλαγμένο» στα «ντουλάπια» της ζωής του, από πράξεις, σκέψεις κλπ.
Οπότε όλα όσα του συμβαίνουν στη ζωή του μπορεί αν καθίσει με ηρεμία να βρει από πού και πως ξεκίνησαν.

Το καλό της ιστορίας είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να γίνει ο μελλοντολόγος του εαυτού του. Και αν θέλει να του συμβαίνουν όμορφα πράγματα ξέρει ακριβώς πώς να τα δομήσει για να τα ζήσει. Κάθε άνθρωπος γνωρίζει καλά τα δύο μονοπάτια της αρετής και της κακίας. Οπότε αφού όλοι μας έχουμε μέσα μας τη σοφία, αφού όλοι μας είμαστε οι δημιουργοί της δικής μας πραγματικότητας. Εμείς θα επιλέγουμε αν και πότε θα κλειδώσουμε τη δική μας «ράγα» του δικού μας «τραίνου».

ετικέτα ( τέχνη ζωής )

Δωροθέα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου