Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Οι ενέργειες και οι δονήσεις τους.

Οι ενέργειες που δημιουργεί ένας άνθρωπος γύρω του έρχονται από δύο σημεία του. Είτε από το μυαλό του, είτε από την καρδιά του. Έτσι ο άνθρωπος έλκει ανάλογες δονήσεις και ενέργειες να τον συνοδεύουν στο ταξίδι της ζωής.


Όταν αυτές οι ενέργειες που δημιουργεί και εκπέμπει ένας άνθρωπος φτάνουν να εναρμονιστούν δονητικά με τις ενέργειες- δονήσεις μιας ομάδας ανθρώπων, τότε αυτές οι ενέργειες αρχίζουν να υλοποιούνται.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ανάλογες ενέργειες δονήσεις δημιουργούνται και τα ανάλογα «έλκω» και «μαγνητίζω». Τι έλκω και μαγνητίζω, πώς το ξεχωρίζω ? Μα από όλο αυτό που βιώνουμε ως πραγματικότητα.
Η συλλογική πραγματικότητα και η ατομική πραγματικότητα όταν έχουν την ίδια δομή ενέργειας έχουν κοινά σημεία, γιατί έχουν κοινές ρίζες.
Όταν λοιπόν η ενέργεια που μας περιβάλλει έχει μέσα της δονήσεις μέσα από πόνο- φόβο τότε αυτό θα γίνεται μία προφητεία. Γιατί με τον τρόπο που σκέφτομαι- είμαι- πράττω σήμερα δημιουργώ τις συνθήκες της ζωής μου για το αύριο.
Η προφητεία λοιπόν δεν είναι τίποτε άλλο από μία μορφή μαθηματικής πράξης κρίνοντας από τα δεδομένα. 

Η κάθε προφητεία φτάνει να εκδηλώνεται όταν το σύνολο των ανθρώπων έχει μία συγκεκριμένη ενέργεια- σκέψη.
Η προφητεία είναι ως ένα σημείο μία μορφή έρευνας η οποία βλέπει τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα και με αυτά αναγνωρίζει το αύριο.
Όπως ακριβώς γίνεται δηλαδή με τις έρευνες ως προς τον καρκίνο, την κατάθλιψη κλπ.
Τα στοιχεία λοιπόν είναι αυτά που οδηγούν σε συμπεράσματα.
Όταν λοιπόν μία ομάδα ανθρώπων έχει μία ανάλογη ενέργεια, αυτή η ενέργεια είναι ικανή να δημιουργήσει το ανάλογο μέλλον.
Έτσι λειτουργεί και η προσευχή μέσα από την καρδιά μας. Η προσευχή είναι μία ρυθμισμένη ενέργεια προς το Θείο και προς την Αγάπη, την ισορροπία και την ίαση.
Όταν αυτή η προσευχή γίνει μέσα από μία ομάδα ανθρώπων, με οδηγό την καρδιά, τότε αυτή η προσευχή έρχεται να γίνει βάλσαμο και φάρμακο που καθαρίζει τις υπόλοιπες ενέργειες. Η προσευχή έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ευλογημένη προφητεία και να βιωθεί εδώ στη γη ο παράδεισος.

ετικέτα ( ελευθερία ) 

Δωροθέα Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου