Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Η συνάντηση ΠνΕύμΑ - ΦλόΓα, για το τελικό ΓεΥμα.

Το Πνεύμα ήρθε στη γη από τον Θεό μέσα από τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους. Η φώτιση ήρθε να συναντήσει τον πλανήτη τότε. Όλο αυτό το Φως απλώθηκε σε όλο τον πλανήτη μας και μας έδωσε τις γνώσεις.


Ο Θεός στη συνέχεια, μετά το Πνεύμα- φώτιση, μας έστειλε και την Φλόγα για να κρατήσει και να ανυψώσει την γνώση αυτή. Γιατί ο Θεός στον άνθρωπο δεν έδωσε ένα απλό μυαλό, αλλά το Πνεύμα δηλαδή την Πνοή Του. Η Φλόγα αυτή είναι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Ο Ιησούς παρέλαβε το Πνεύμα και με την Φλόγα μας ενεργοποίησε το Άγιο Πνεύμα.
Η Πνοή του Θεού στο μυαλό και η Φλόγα του Ιησού στην καρδιά φτάνουν τον άνθρωπο στην είσοδο του Θρόνου, για να γνωρίσει δια ζώσης μέσα από το Άγιο Πνεύμα τις Χάρες Του.
Ήρθε η ώρα να συνεργαστεί η καρδιά με το μυαλό, δηλαδή η φλόγα με το Πνεύμα.
Μέσα στην καρδιά θα κατοικήσει το Ύδωρ και στο μυαλό το Έλαιο.
Το μυαλό του κάθε ανθρώπου μέχρι σήμερα ήταν και είναι ο αρχηγός του. Οι σκέψεις ήταν και είναι πάρα πολλές και κυρίως για το πώς θα ζήσουμε, για το τι θα φάμε και γενικά για όλα τα γήινα που απασχολούν τους ανθρώπους. 

Όμως Εκείνος μας είπε να τα αφήσουμε όλα σε Εκείνον κι εμείς να ζούμε κατά Πνεύμα. Όταν λοιπόν κατοικήσει στο Μυαλό μας η Φλόγα από το Πνεύμα, τότε θα ενεργοποιηθεί το Πνεύμα του Θεού μέσα μας. Η ευσπλαχνία θα γεμίσει όλο μας το σώμα. Τα ύδατα στο σώμα μας αυτόματα θα φωτιστούν και θα γίνουν Αγιασμός.
Ο Λόγος Του Θεού λοιπόν θα συναντήσει τώρα πια την ένωση. Μία ένωση που υπάρχει ως υποδομή σε κάθε άνθρωπο.
Να ανεβάσουμε την δόνηση της καρδιάς μας στο μυαλό μας και να το μετατρέψουμε στην είσοδο του Θρόνου για να ετοιμάσουμε τους εαυτούς μας να λάβουν το Ουράνιο Στέμμα. Ένα Στέμμα που θα μας δώσει το Στερέωμα επί γης και την ενεργοποίηση της Αγιοσύνης.

Τι σημαίνει η Αγιοσύνη ? Σημαίνει ότι ο άνθρωπος ζει κατά Θεό. Σημαίνει πως κάθε τι που περνάμε, βιώνουμε να είναι στο όνομά Του. Να απαλλάξουμε από το μυαλό μας, από τις σκέψεις μας τους συνανθρώπους μας που τους θεωρούμε υπεύθυνους για όλα όσα μας συμβαίνουν ή την κακιά μας μοίρα. Γιατί όλος αυτός ο πρότερος δρόμος μας οδηγούσε στην κριτική και την αξιολόγηση. Ενώ όταν ζούμε κατά Θεό θα γεμίζουμε από λύσεις αντί για λύπες και αγάπη αντί για απάτη.

ετικέτα ( αναγέννηση ) 

Δωροθέα