Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Το πιο ισχυρό «κύτταρο»

Το πιο ισχυρό κύτταρο είναι μία ενωμένη καθ’ όλα οικογένεια. Όταν σε μία οικογένεια δεν υπάρχει καμία σκιά ανταγωνισμού και έχθρας. Όταν σε μία οικογένεια υπάρχει μόνο η αγάπη και η αλληλοϋποστήριξη τίποτε και κανένας δεν μπορεί να την κλονίσει.


Όταν μέσα σε μία οικογένεια υπάρχει έστω και μία μικρή σκιά, αυτή η σκιά τείνει να μεγαλώσει όταν παρουσιάζεστε ένα πρόβλημα. Και το πρόβλημα της πείνας είναι ένας γίγαντας που μπορεί να κατασπαράξει και να κλονίσει στα θεμέλιά της μία οικογένεια που δεν έχει ρίζες και βάσεις αγάπης Θεού.
Όχι φόβο και ανασφάλεια, αλλά πίστη, ενότητα και αγάπη Θεού.
Δηλαδή αγαπώ εσένα για σένα, γιατί μέσα από σένα αγαπώ και σέβομαι τον εαυτό μου για την ολότητά μας. Κανένας και τίποτε δεν μπορεί να κλονίσει τέτοια θεμέλια αγάπης, γιατί σε μία τέτοια αγάπη γύρω και μέσα κατοικεί ο Χριστός, ο Θεός και όλο το Πνευματικό Αγγελικό Τάγμα του Θεού. Γιατί μέσα σε μία τέτοια οικογένεια υπάρχει η Βασιλεία των Ουρανών. Μέσα σε αυτή την οικογένεια χτυπούν πάντα χαρμόσυνα οι καμπάνες και στους Ουράνιους Θόλους ψάλουν Αλληλούια! 

Ο στόχος αυτή τη χρονιά να είναι να δημιουργήσουμε τέτοια κύτταρα και όσα περισσότερα γίνονται αυτά τα κύτταρα τόσο η σκιά του φόβου θα φύγει αφού θα μας φωτίζει κάθετα ο Θεός. Και όσο ο Θεός υπάρχει με αγάπη στα σπίτια μας με το Φως Του κάθετα τίποτε δεν μπορεί να μας πειράξει.
Ο Θεός να μας κρατά σφιχτά από το χέρι.
Ζητάμε συγνώμη από τους ανθρώπους μας και αναζητάμε τρόπους ουσιαστικής ενότητας.
Αυτή η ενότητα θα φέρει για πάντα την ευημερία, την ευτυχία και την αρμονία.

Οδηγός ο Θεός, στόχος η αγκαλιά για να βιώσουμε τον Παράδεισο εδώ.

ετικέτα ( ευημερία ) 

Δωροθέα