Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Η Βιολετί καταιγίδα στον πλανήτη μας.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου υπάρχει στον πλανήτη μας η μπλε δόνηση, η οποία προσπαθεί να επηρεάσει τους ανθρώπους. Η ενέργεια αυτή είναι η προετοιμασία που κάνει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στους ανθρώπους του Πνεύματος.


Η ενέργεια αυτή κάνει την εμφάνισή της ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπου την καταλαβαίνουμε ως κύμα ζέστης ή κάποιοι άλλοι μπορεί παράλληλα να την βλέπουν.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος είναι εκείνος αυτός που προετοιμάζει τις ψυχές μας, οδηγεί τους ανθρώπους μέσα από αυτή τη δόνηση στην αναζήτηση και την δίψα της αλήθειας προς τον Θεό.
Η μπλε αυτή δόνηση τώρα έχει αρχίσει να μεταβάλλεται σε ένα Βιολετί χρώμα όπου ρέει μέσα στο βιολετί η επίγνωση αλλά κυρίως η βίωση της Σοφίας του Θεού. Η βίωση αυτή θα φέρει τα σώματα στην Ίαση αλλά και στην απόλυτη αναστροφή της βιολογικής- κυτταρικής δομής. Έτσι τα σώματα αυτά που δέχονται όχι εξωτερικά αλλά εσωτερικά αυτές τις νέες δονήσεις τις βιολετί ενέργειας θα μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες.
Η ενέργεια αυτή λοιπόν για το επόμενο διάστημα θα είναι σαν καταιγίδα πάνω και μέσα στον πλανήτη μας και θα εισέλθει στα έτοιμα πνευματικά σώματα των ανθρώπων.  
Η ολοκλήρωση αυτής της καταιγίδας θα γίνει περίπου στα μέσα του 2017, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η Χρυσή δόνηση που θα γίνεται παράλληλα με την βιολετί ενέργεια.
Οι προϋποθέσεις είναι:
Πρώτον να έχουμε δεχτεί την μπλε δόνηση που είναι η προετοιμασία της απόλυτης κάθαρσης. Δεύτερον να έχουμε ετοιμάσει τις καρδιές μας και να καθαρίζουμε τη συνείδησή μας. Τρίτον να αρχίζει να ρέει μέσα στο σώμα μας το Άγιο Πνεύμα και ο Λόγος του Θεού να είναι βιωματικός καθ’ όλα.
Όπου ύστερα από αυτά ο ίδιος ο Ιησούς αναλαμβάνει την διάνοιξη της καρδιάς μας, για να ετοιμάσει τον θρόνο της Βασιλείας του Θεού στη γη.  Έτσι η δόνηση της βιολετί καταιγίδας θα ρέει από μέσα μας και θα απλώνεται σε όλο μας το περιβάλλον.

Άγιο Πνεύμα κατοικεί εντός σου και από εκεί ρέει ο Λόγος Του. Έτσι θα ετοιμαστεί το Χρυσό Γένος.

ετικέτα ( αποκαλύπτω ) 

Δωροθέα