Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Αναγέννηση στην κοιλάδα του Φωτός.

Μέσα στο υγρό στοιχείο αναπτύχθηκες και ήρθε η στιγμή να σπάσεις τον σάκο και να αναζητήσεις το φως. Έτσι έσπασαν τα «νερά» από την μήτρα της μαμάς σου και γεννήθηκες. Βγήκες στον κόσμο της ύλης ακολουθώντας το φως.


Το ίδιο χρειάζεται να κάνουμε και τώρα. Καθώς βγήκαμε από τον έναν σάκο και μπήκαμε σε έναν άλλο. Τον σάκο που ακούει στο όνομα αύρα. Η αύρα είναι ένας σάκος που μας κρατά εκεί μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου, όπου αυτόν τον χρόνο τον καθορίζουμε εμείς και όχι όπως τους 9 μήνες που βρισκόμασταν μέσα στην κοιλιά της μαμάς μας. Τώρα βρισκόμαστε μέσα στην «κοιλιά» της ύλης. Και το πότε θα σπάσει αυτός ο σάκος είναι αποκλειστικά δικός μας ρόλος. Ο σάκος αυτός κατά τη διάρκεια της ζωής μας τρυπά σε σημεία ανάλογα με την δική μας συμπεριφορά και εκεί είναι που κινδυνεύουμε, είτε θα αρρωστήσουμε, είτε θα έχουμε ατύχημα, είτε θα έχουμε δυσκολίες στη ζωή μας. 

Είναι δηλαδή όπως κατά τη διάρκεια που βρισκόμασταν μέσα στην κοιλιά της μαμάς μας, ανάλογα προβλήματα μπορεί να είχαμε.
Πώς βγήκαμε λοιπόν στον κόσμο ? Σπάσαμε τον σάκο από την κοιλιά της μαμάς μας και ακολουθήσαμε το φως. Όμως πρώτα φάνηκε το φως και ύστερα σπάσαμε το σάκο. Και τώρα στη ζωή μας αυτό χρειάζεται να κάνουμε. Να βάλουμε μπροστά μας το Φως της Αλήθειας και να κάνουμε βήματα προς αυτή. Για να γίνει το σπάσιμο της αύρας μας με τρόπο αγάπης. Το Φως της Αλήθειας είναι ο Ιησούς Χριστός που όσο περπατάμε τα βήματά του μαλακώνει η αύρα μας από τη ζέστη Του και γεμίζει ο σάκος μας αυτός με Αγάπη. Κι όταν αυτός ο σάκος ανοίξει εμείς πια είμαστε μέσα στην Αγκαλιά του ίδιου Του Θεού.
Όταν αυτός γίνει ο στόχος μας, τότε και ο Θεός θα μας ανοίξει τα χέρια Του για να μας βοηθήσει σε αυτή μας την πρόθεση αναγέννησης για την κοιλάδα του Φωτός.
Ο σάκος αυτός – αύρα μας, υπάρχει περίπτωση όμως να ανοίξει με καισαρική παρέμβαση γιατί η ψυχή μας κινδυνεύει. Έτσι θα γίνει η παρέμβαση αυτή από την Ανώτερη Θεϊκή Δύναμη για να σώσει την ψυχή. Η καισαρική τομή στην αύρα είναι ο αιφνίδιος θάνατος. 


Το άνοιγμα του σάκου αυτού, δηλαδή της αύρας, όταν γίνει εδώ στη γη όσο ζούμε, αυτό το σημείο επίπεδο το ονομάζουμε Θέωση. Στη Θέωση έρχεται κάποιος που έχει περπατήσει τα βήματα του Θεού όλα και ο ίδιος ο Κύριος αναλαμβάνει να ανοίξει το Φως στον άνθρωπο. Όπου το φως αυτό μετατρέπει τον άνθρωπο σε επίγειο Άγγελο και Απόστολο του Θεού. 

ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα