Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Αν νομίζεις …

Αν νομίζεις ότι πας αντίθετα από τους άλλους ανθρώπους.
Αν προσπαθείς να καταλάβεις, αν εσύ είσαι ανάποδα ή οι άλλοι. 


Απλώς σε αυτές τις απορίες καλό είναι να θυμόμαστε πως οι αυθεντικότητες στον πλανήτη μας, «ξεκόλλησαν» από τον όχλο και ακόμη και σήμερα κάνουμε χρήση τις γνώσεις τους. Δηλαδή έμειναν ανά τους αιώνες με τον δρόμο τους στον πλανήτη, σαν αποτύπωμα. Μπορεί όταν εκείνοι ήταν εν ζωή, όλα όσα θα έλεγαν στο περιβάλλον τους να έμοιαζαν με τρέλα, αλλά τελικά δεν ήταν τρέλα και τελικά η γνώση τους, δηλαδή αυτό το διαφορετικό το οποίο πρέσβευαν είναι για μας μία γνώση μεγαλείο. Όπως για παράδειγμα το αεροπλάνο, το τηλέφωνο, η τηλεόραση, το πλυντήριο και ένα σορό άλλες τέτοιες δημιουργίες, που τότε στα χρόνια πίσω έμοιαζαν με ουτοπία.
Οπότε το διαφορετικό δεν είναι απαραίτητα λάθος επειδή οι πολλοί δεν μπορούν να το δεχτούν. Ούτε φυσικά το συνηθισμένο είναι και σωστό επειδή το δέχονται πολλοί. Όπως λέει ο Πυθαγόρας.
Αν το μέσα σου, δηλαδή η ψυχή σου σε οδηγεί σε δρόμους που μοιάζουν καινούργιοι, ένωσέ την με την εσωτερική σου πίστη. Η ψυχή και η πίστη θα σε οδηγήσουν να υπάρξουν οι προϋποθέσεις και ακόμη και να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ο Θεός σου είπε πως θα τις δημιουργήσει. Καθώς Εκείνος είπε πως η πίστη και η ψυχή ακόμη και βουνά μπορεί να μετακινήσει. Δηλαδή το απίθανο θα γίνει πιθανό.

ετικέτα ( τέχνη ζωής )

Δωροθέα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου