Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Η Πνευματικότητα είναι οδηγός!

Δεν είναι η Πνευματικότητα :
Μαγικό ραβδάκι  
Λάμψεις και φώτα
 Μεταφυσική
 Ζώδια και προβλέψεις
Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι.
Η Πνευματικότητα είναι το σκαλί που θα σε οδηγήσει να γνωρίσεις, μέσα από τον εαυτό σου – αυτογνωσία δηλαδή, το εσωτερικό της καρδιάς σου.
Να δεις πως και με ποιο τρόπο οι θύρες από τις αισθήσεις σε κάνουν κουμάντο και όταν το δεις και το αναγνωρίσεις η Πνευματικότητα θα σε διδάξει να φύγεις από αυτήν την σκλαβιά.


Η Πνευματικότητα είναι οδηγός που σε διδάσκει να συνομιλείς με εσένα. Να μιλάς και με το σώμα σου, να το ξέρεις, να γνωρίζεις κάθε του πάθος και αδυναμία. Να μιλάς με την καρδιά σου, που είναι ο νους όπου εκεί είναι η αποθήκη όλων  σου των επιθυμιών οι οποίες γεννιούνται από τις αισθήσεις σου. Πρώτα τα μάτια μας θα θελήσουν και μετά η καρδιά μας. Και η καρδιά μας θα στείλει την πληροφορία στο μυαλό και θα αρχίσει η επεξεργασία των πως.
Όσο περπατάμε αυτό το εσωτερικό κομμάτι αρμονικής έρευνας τότε όταν είμαστε εμείς σε θέση, Εκείνος θα μας δώσει όλα όσα χρειαζόμαστε από το Άγιο Πνεύμα.
Αυτά που Εκείνος θα μας δώσει είναι διαμάντια ανεκτίμητα και το Άγιο Πνεύμα μέσα μας θα γίνει το Φως μας και ο δάσκαλός μας.
Στόχος μας λοιπόν για να περπατήσουμε την Πνευματικότητα τον καρπό του Πνεύματος ο οποίος σημαίνει αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, χρηστότης, αγαθωσύνη, πίστη, πραότης, εγκράτεια. ( Προς Γαλάτες επιστολή Κεφάλαιο Ε΄)

Και η Αγάπη, που όπως λέει και ο Απόστολος Παύλος, μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ούκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε την αληθεία. ( Προς Κορινθίους επιστολή Κεφάλαιο ΙΒ΄).

ετικέτα ( πνευματικότητα ) 

Δωροθέα